Namų tvarkymas
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 4:02 PM | Žinutė # 31 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) aga ir man bjauriausias darbas ryte nuvalau vakare vel sluoksnis Tai jau tikrai,norint kad nebūtų dulkių reika mažaisiai kokius 3 kartus per dieną valyti O dar kaip matosi tarkim ant teloko dulkės,bet valyk nevalius jų buvo ir bus
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 5:59 PM | Žinutė # 32 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai jau tikrai,norint kad nebūtų dulkių reika mažaisiai kokius 3 kartus per dieną valyti O dar kaip matosi tarkim ant teloko dulkės,bet valyk nevalius jų buvo ir bus o man nupirko brangusis kažkokį purškalą kad neleidžia nusėsti dulkėm, nuvalai ir bent 3 dienas būna švaru jis mašinos panelę purškia o teliką valau su Clin
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 6:19 PM | Žinutė # 33 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o man nupirko brangusis kažkokį purškalą kad neleidžia nusėsti dulkėm, nuvalai ir bent 3 dienas būna švaru juokas juokas juokas jis mašinos panelę purškia juokas juokas juokas o teliką valau su Clin _liuks_ _liuks_ Žinau,kad yra kažkokie purškalai,bet neisigijau dar iki šiol Teliką ir mes valome su Clin
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 6:20 PM | Žinutė # 34 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Žinau,kad yra kažkokie purškalai,bet neisigijau dar iki šiol Teliką ir mes valome su Clin man tai nupirko, o kaip jie kvepia
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 6:22 PM | Žinutė # 35 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) man tai nupirko, o kaip jie kvepia _liuks_ _liuks_ _liuks_ Tai tas purškalas valyti mašinos panelei? Ar spetcialiai namams nuo dulkių nusėdimo?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 6:25 PM | Žinutė # 36 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai tas purškalas valyti mašinos panelei? Ar spetcialiai namams nuo dulkių nusėdimo? aga mašinai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 6:26 PM | Žinutė # 37 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga mašinai Tai jaučiu žinau koks jei labai skaniai kvepia mes turime kažkokį,bet ne namus valome,o mašinos panelę,reikės pasiimti ir į namus išbandyti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 6:35 PM | Žinutė # 38 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai jaučiu žinau koks jei labai skaniai kvepia mes turime kažkokį,bet ne namus valome,o mašinos panelę,reikės pasiimti ir į namus išbandyti aga gali būti
|
Atsijungęs |
| |
Kamelija | Data: Penktadienis, 2010-12-03, 2:52 PM | Žinutė # 39 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 313
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš visada nespėju Keliames apie 10val , tai nepamatai kai jau vyras grįžta ir pastoviai kažko nespėju pabaigti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-12-03, 3:20 PM | Žinutė # 40 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) Aš visada nespėju Keliames apie 10val , tai nepamatai kai jau vyras grįžta ir pastoviai kažko nespėju pabaigti Nespėji namų susitvarkyti ir žiūri jau vyras gryžta reikia valgyti paduoti
|
Atsijungęs |
| |
jovitajovitute | Data: Trečiadienis, 2018-10-24, 2:56 PM | Žinutė # 41 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 55
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš irgi pastoviai atrodo nieko nespėju. Nei namus susitvarkau nei sau laiko pakankamai skiriu todėl paprašiau vyro, kad padovanotų langų valymo robotuką: https://alternetas.lt/paslaugos/langu-valymo-robotai/ Tai juokėmės abu, kad bent langai bus švarūs. Vėliau gal išprašysiu ir dulkių siurblį robotą kad padovanotų.
|
Atsijungęs |
| |
gerdunka222 | Data: Pirmadienis, 2021-06-28, 11:59 AM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 91
Lytis: Vyras
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pas mane visada yra paruošti geriausi mano atrinkti valymo įrankiai, kiekvieną dieną tvarkausi po 15-20 minučių ir tiek. Be kančios ir visada spėju.
|
Atsijungęs |
| |
tetute987 | Data: Antradienis, 2021-07-27, 11:03 AM | Žinutė # 43 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 146
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kai po remonto pasamdeme vitaresta.lt tvarkytojus, jau svajoju, kad būtų gerai kiekvieną savaitę kokia namų tvarkytoja. Mėgstu švarą, kasdien prabėgu su siurbliu, valau dulkes, bet savaitgaliais visvien kone visą dieną kuopiuosi
|
Atsijungęs |
| |
tadasdatule | Data: Trečiadienis, 2022-04-13, 2:36 PM | Žinutė # 44 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Naujokas
Žinutės: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Galbūt kuri is cia esanciu galetumete patarti ir pasidalinti kaip plaunate savo staltieses? Dydziausia problema tikriauai yra ta, jog staltieses dazniausiai yra perkamos baltos, as irgi ne isimtis :D nusipirkau balta, panasia i sia: https://renginiopartneris.lt/parduotuve/visos-prekes/staltieses ir dabar reiktu iskalbti, bet bijau, nenoriu kad prarastu savo baltaja spalva. Tad galbut kuri galetu ka nors pasiulyti?
|
Atsijungęs |
| |
mariuspijunas | Data: Sekmadienis, 2023-08-27, 7:54 PM | Žinutė # 45 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 58
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ar dedat daiktus į kartonines dėžes, kai tvarkotės. kažkokius įdedat ir paslepiat į sandėliuką, kažką paliekat, tada pakeičiat? ar aš čia tik taip? super dėžės kartonodezes.lt, visokių dydžių visokiem daiktam
|
Atsijungęs |
| |