Kiek kainuoja šildymas ?
|
|
Kamelija | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 10:22 AM | Žinutė # 151 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 313
Apdovanojimai: 1
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man , tai nieko, bet mažajai pampersa keisti baisu nurengti. galvojom el.radiatoriumi dar pašildyti, bet sąskaita už el.pareis baisi
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 10:26 AM | Žinutė # 152 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Pas mus panašiai...apie 17-18 laipsnių tik pas mus tai 22 svetainėj, vonoj ačiū dievui apie 26, bet užtat miegamajam tik 18, bet užtat gerai miegasi
Paskutinį kartą redaguota DoveFoto - Trečiadienis, 2010-12-01, 10:27 AM |
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 10:28 AM | Žinutė # 153 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) Mum atėjo 64 lt už 28 kv, tai galvoju daug ar ne kai už puse mėnesio man tai kažkaip atrodo gal daugoka biškelį kaip už 28kv.m ir tik už pusę mėn
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 12:11 PM | Žinutė # 154 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kamelija, +16 laipsnių, 28kvadr.,tikrai šalta,siaubas pas mus beveik 50 kvadr. ir nėra šilta,po 17-19 kambariuose ir virtuvėj...nors radiatoriai karštutėliai,langai pakeisti,pasirodo sienos nekokios o dar 5 aukštas ir kampinis,žiemą pas mus retai kada šilta būna,bet miegasi liuks Mokam nemažai,dabar primiršau,nes vyras mokėjo,tai neužsifiksavo suma,va kai už visą mėnesį ateis sąskaita tada parašysiu tiksliai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 12:12 PM | Žinutė # 155 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) pas mus tai 22 svetainėj, vonoj ačiū dievui apie 26 Smagu kai šilta
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 12:15 PM | Žinutė # 156 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Smagu kai šilta aha, tik man miegamąjam šaltoka, bet vyras neleidžia ten didint šildymo
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 12:21 PM | Žinutė # 157 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) man miegamąjam šaltoka, bet vyras neleidžia ten didint šildymo O miegoti ir nereikia daugiau,sveikiau kai vėsiau gerai jums,kai patys pasireguliuojat šildymą,jei gerai supratau,pas mus namas senas,nerenovuotas,"bomžynas" tikras nu nesiplėsiu čia,svarbu turim savo stogą virš galvos
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 12:23 PM | Žinutė # 158 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) gerai jums,kai patys pasireguliuojat šildymą,jei gerai supratau aha, reguliuojamės patys, man ir taip lb patinka Quote (Irce) pas mus namas senas,nerenovuotas,"bomžynas" tikras nu nesiplėsiu čia,svarbu turim savo stogą virš galvos nieko, svarbu savas ir manau pas jus bute tikrai ne bomžynas
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 12:26 PM | Žinutė # 159 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) reguliuojamės patys, man ir taip lb patinka Tikrai super Quote (DoveFoto) svarbu savas ir manau pas jus bute tikrai ne bomžynas Bute lyg ir ne Nesiplėskim ne į temą,gausim pylos...papliurpism kada savo,kauniečių temikėj
|
Atsijungęs |
| |
Kamelija | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 1:54 PM | Žinutė # 160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 313
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) nors radiatoriai karštutėliai,langai pakeisti,pasirodo sienos nekokios o dar 5 aukštas ir kampinis,žiemą pas mus retai kada šilta būna,bet miegasi liuks Mokam nemažai,dabar primiršau,nes vyras mokėjo,tai neužsifiksavo suma,va kai už visą mėnesį ateis sąskaita tada parašysiu tiksliai pas mus irgi pakeisti langai, radiatoriai karsti,bet pirmas aukstas, kampinis butas..
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 3:14 PM | Žinutė # 161 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pas mus šiuo metu 24 šilumos,ir radiatoriai labai karšti,kažin kiek bus už šildymą kitą mėnesį
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 3:44 PM | Žinutė # 162 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pas mus šiuo metu 24 šilumos,ir radiatoriai labai karšti,kažin kiek bus už šildymą kitą mėnesį na daug pas mus dabar 21, bet langai ant mikro manau kai labai jau karšta bute tada vaiką kol aprengi sukaista, o i šaltą lauką įšeina ir būna nekas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 4:06 PM | Žinutė # 163 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na daug pas mus dabar 21, bet langai ant mikro juokas juokas manau kai labai jau karšta bute tada vaiką kol aprengi sukaista, o i šaltą lauką įšeina ir būna nekas galvoju galvoju Na daug šilumos gal dar nuo virtuvės prišilo kol dariau valgyti,kai prasivedini nukrenta truputi bet paskui vėl išyla,bet nieko šiluma kaulų nelaužo Geriau jei šilta prasivėdinti dažniau nei namie su striukėmis būti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 7:17 PM | Žinutė # 164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na daug šilumos gal dar nuo virtuvės prišilo kol dariau valgyti,kai prasivedini nukrenta truputi bet paskui vėl išyla,bet nieko šiluma kaulų nelaužo Geriau jei šilta prasivėdinti dažniau nei namie su striukėmis būti aga aišku gerioau nei su striukėm sedėt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-01-12, 8:36 PM | Žinutė # 165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na panevėžietės ar žinot, kad šį mėnesį ateis labai didelės sąskaitos už šildymą sakė visam mieste taip, o kodėl neaišku , draugė renovuoto namo 1kambario bute apie 38kv atėjo saskaita 192Lt sako tai kur ta renovacija, jei mokam kaip ne už renovuotą, nors va kita pažįstama, kur pati savo bute gali prisimažinti ir pasididinti mokės panašei sako niekas man nereguliuoja šilumos tik aš pati
|
Atsijungęs |
| |