Kiek kainuoja šildymas ?
|
|
idit | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 6:11 PM | Žinutė # 46 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Ech...daugiau gyvenime nesikraustysiu į blokinį namą o as galvoju visi senesnes statybos namai yra salti.atsimenu dvynius is ligonines kai parsivezem su radijatoriu ir dujine neprisildydavom vieno kambariuko<namas buvo plytinis ir butas per viduri viduriniam aukste>.ziema nesiegdavo 17,o vasara virs 30
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 6:18 PM | Žinutė # 47 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) mes ir kelemes i si buta del sios priezasties,mokesciai mazi uz sildyma,mwes gyvendami bendrabutyje mazam kambareli tiek pat mokedavome jai dar nedaugiau nei uz 3kambarius. nu čia tai geras :juokas: tai tada visi iš bendrabučių kraustytusi į 3 kambarių butus :juokas: , čia tai bajeris :juokas:
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2009-12-18, 6:19 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 6:20 PM | Žinutė # 48 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na siandien pasiememe lapeli ir uz sildyma uz visa menesi 94lt
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 6:22 PM | Žinutė # 49 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai tada ledas pirkt tą butą
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 6:26 PM | Žinutė # 50 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nu čia tai geras tai tada visi iš bendrabučių kraustytusi į 3 kambarių butus , čia tai bajeris o as nesistebiu.draugai naujos statybos daugiabuti sildyma isijungia tik gruodzio men ir tai vos vos<ant 1 ar2padalos>.o seip butas velnias zino nuo ko ikaista,net mes saltisiai ten megztinius nusirengiam
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 6:43 PM | Žinutė # 51 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai jo kai yra naujos statybos daugiabučiai tai tikrai taip naujo planavimo namai gal kitaip statyti, ir jie tikrai ekonomiški, bet seno planavimo tai tikrai nemanau
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 7:58 PM | Žinutė # 52 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) naujos statybos daugiabuti sildyma isijungia tik gruodzio men ir tai vos vos .o seip butas velnias zino nuo ko ikaista,net mes saltisiai ten megztinius nusirengiam Būtent ,kad yra apšiltinti kaip priklauso,nėr skylių tarp blokų/plytų,kaip pas mus O dabar vos ne 20 m senumo name gyvenam ,tai
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 9:01 PM | Žinutė # 53 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Būtent ,kad yra apšiltinti kaip priklauso,nėr skylių tarp blokų/plytų,kaip pas mus O dabar vos ne 20 m senumo name gyvenam ,tai tai uz tat,kad jai namas be skyliu apsiltintas tai ir silta ir maziau mokama uz sildyma na idomu tada kiek kiti moka uz sildyma kas gyvena renovuotame name? manau tai pat nedaug moka.
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 9:08 PM | Žinutė # 54 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pabaisa, užuojauta,šalu ir aš...brrrr..net rankom šalta prie pc...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 9:09 PM | Žinutė # 55 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) dabar vos ne 20 m senumo name gyvenam mūsų dar senesnis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 9:52 PM | Žinutė # 56 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na pas mus namas senumo sulig mano amziumi,bet kadangi apsiltintas,kaip sakant su visais "privalumais"tai nesiskundziame salciu,va dabar tai 23 kambaryje,o diena teko visa diena langus atidarytus laikyt,nes uzdust galejom Sildymas reguliuojamas,tai uzkepino,kad nenusaltume,o pries salcius buvo 19-20silumos
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2009-12-18, 11:29 PM | Žinutė # 57 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) tai uz tat,kad jai namas be skyliu apsiltintas tai ir silta ir maziau mokama uz sildyma Quote (Irce6) Pabaisa, užuojauta,šalu ir aš...brrrr..net rankom šalta prie pc... man ne tik rankos šąla ,bet ir pačiai šalta,susisuku į savo šiltąjį chalatą su visais drabužiais ir tada galiu sėdėt prie kompo...na o jei darbuojuos kažką,namus tvarkausi,tada šilta man pačiai,mat judesio daugiau Quote (Irce6) mūsų dar senesnis taiva..nekas su tais senos statybos namais Quote (laurintare) Na pas mus namas senumo sulig mano amziumi,bet kadangi apsiltintas,kaip sakant su visais "privalumais"tai nesiskundziame salciu,va dabar tai 23 kambaryje,o diena teko visa diena langus atidarytus laikyt,nes uzdust galejom Sildymas reguliuojamas,tai uzkepino,kad nenusaltume,o pries salcius buvo 19-20silumos Kaip fainai pavydžiu....nes labai mėgstu šilumą
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2009-12-19, 0:06 AM | Žinutė # 58 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) tai uz tat,kad jai namas be skyliu apsiltintas tai ir silta ir maziau mokama uz sildyma na idomu tada kiek kiti moka uz sildyma kas gyvena renovuotame name? manau tai pat nedaug moka. draugė gyvena tulpių gatvėt renovuotam daugiabutį, pas ją balkonai stiklinti, kiek žinau, kai kur yra nestiklinti, ir pas ją abejuose kambariuose ir virtuvėje ant radiatorių yra skaitliukai, tai ji pati gali reguliuoja šilumą ir moką šaltą žiemą apie 200 , bet jei yra nestiklinti balkonai tai vėl yra lkitaip nes tikrai nėra taip šilta, kaip tuose butuose kuriuose yra balkonai sustiklinti, o kiek žinau tai nevisuose renovuotuose daugiabučiuose yra pakeisti vamzdynai t.y. sudėti nauji radiatoriai ir skaitliukai ant jų, tai manau nuo to daug kas priklauso
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2009-12-19, 4:22 PM | Žinutė # 59 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na o musu draugai tai pat gyvena renovuotame bute ir 4kambariu.uz sildyma atejo lapelis 105lt. na juk nera tikslo man cia meluoti,sakau kaip yra.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2009-12-19, 4:47 PM | Žinutė # 60 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai nevisuose renovuotuose daugiabučiuose yra pakeisti vamzdynai t.y. sudėti nauji radiatoriai ir skaitliukai ant jų, tai manau nuo to daug kas priklauso priklauso dar ir nuo to,jo apsildintas namas,nera tarpu plysiu,reguliuojamas sildymas ir nera taip salta kaip kituose namuose. na as siuo metu sedziu su trumpom rankovem,tai manau tikrai pas mus nera salta.
|
Atsijungęs |
| |