Kiek kainuoja šildymas ?
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-05, 1:19 PM | Žinutė # 106 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikri taip, gerai kad mes ne per daugiausiai mokam, bet kai susideda elektra, vanduo ir pan tai gaunasi , bet jau tikimes kad greitai galėsim kuriantis patys Nežinau kas per pokyčiai,bet kai atsimenu,kai mes gyvenome,tai dar ir kokie dideli mokesčiai už šildymą,už 18 kvadratų kambarėlį,o pas jus dar didesnis juk kambarys Tai kiek mokat už šildymą
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 1:59 PM | Žinutė # 107 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nežinau kas per pokyčiai,bet kai atsimenu,kai mes gyvenome,tai dar ir kokie dideli mokesčiai už šildymą,už 18 kvadratų kambarėlį,o pas jus dar didesnis juk kambarys Tai kiek mokat už šildymą aga pas mus dabar kvadratūra dabar dar didesnė nei buvo ir už šildymą mokam bent jau praeitą žiemą 130 bet manau geriausiai kas gyvena name pasišildo kiek nori ir kaip nori o kainuoja tik malkos o va butas lieka butu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-05, 2:04 PM | Žinutė # 108 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga pas mus dabar kvadratūra dabar dar didesnė nei buvo ir už šildymą mokam bent jau praeitą žiemą 130 Kaip čia dabar,kambarį prasiplatinote Vistiek daug kaip už kambarį manau Idomu kiek bus šiame bute už šildymą
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 2:06 PM | Žinutė # 109 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet manau geriausiai kas gyvena name _liuks_ _liuks_ pasišildo kiek nori ir kaip nori o kainuoja tik malkos _liuks_ _liuks_ _liuks_ o va butas lieka butu miela miela oj jo labai gerai kai gali pasišildyti va mes pasikurianam židinuką ir po maikikėm miegam ir vaikštom nes labai šiltą o butuose kaip šalta siaubas snieguoliuke, keli kambariai pas jus?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 2:07 PM | Žinutė # 110 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip čia dabar,kambarį prasiplatinote Vistiek daug kaip už kambarį manau na vat pasidarėm, bet koks skirtumas :juokas: , bet už tat vasarą nieko beveik nemokam planuojam kad kitą žiemą jai viskas bus gerai galėsim nebemokėti už šildymą Quote (Romeniukas) Idomu kiek bus šiame bute už šildymą manau kad šildymo sezono niekas nelaukia kas butuose gyvena :juokas:
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2010-10-05, 2:08 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 2:11 PM | Žinutė # 111 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) oj jo labai gerai kai gali pasišildyti va mes pasikurianam židinuką ir po maikikėm miegam ir vaikštom nes labai šiltą o butuose kaip šalta siaubas snieguoliuke, keli kambariai pas jus? buvo vienas dabar jau kaip ir , persidarėm truputį o kiek pas jus Name , kaip aš noriu greičiau į namą
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2010-10-05, 4:43 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 2:12 PM | Žinutė # 112 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| draugai šiauliuose už 2 kambarius moka virš 300 o kaip šalta tai siaubas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 2:12 PM | Žinutė # 113 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kiek pas jus Name miela , kaip aš noriu greičiau į namą viršuje pas mus yra 4 su virtuve 5 su kolidoriumi apačioje 4 su virtuve viename gale kitas galas 4 irgi su virtuve,nu didelis namas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 2:13 PM | Žinutė # 114 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) draugai šiauliuose už 2 kambarius moka virš 300 o kaip šalta tai siaubas liudna liudna nu kainos baisu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 2:14 PM | Žinutė # 115 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu kainos baisu aga, šeip kvadratūra tai nemaža, bet sako jau dzin ta kvadratūra, tai sako geriau būtų mažesnė bet šilčiau, o dar ji už nuomą moką tai žiemą vieno alga ant mokesčių o dabar dar leliuką turi kažin kaip bus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 2:16 PM | Žinutė # 116 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) viršuje pas mus yra 4 su virtuve 5 su kolidoriumi apačioje 4 su virtuve viename gale kitas galas 4 irgi su virtuve,nu didelis namas kaip fainaaaaaa, o jūs vieni gyvenat aik tu sau kaip faina, aš noriu irgi į namą manau jums šildymas nebaisus, pasišildot kada reikia ir viskas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 2:20 PM | Žinutė # 117 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kažin o kiek moka kur namas šildomas dujomis
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 2:28 PM | Žinutė # 118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga, šeip kvadratūra tai nemaža, bet sako jau dzin ta kvadratūra, tai sako geriau būtų mažesnė bet šilčiau, o dar ji už nuomą moką tai žiemą vieno alga ant mokesčių o dabar dar leliuką turi kažin kaip bus galvoju nu jo sunku blemba Quote (snieguoliuke) kaip fainaaaaaa, o jūs vieni gyvenat miela aik tu sau kaip faina, aš noriu irgi į namą manau jums šildymas nebaisus, pasišildot kada reikia ir viskas _liuks_ mes viršuje vieni apačioje gyvena vyro tėvai gerai labai kai gali pasižildyti kada nori ir kiek nori,mums dar už malkas nereikia mokėti nes vyro tėvai nuperką
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-05, 2:29 PM | Žinutė # 119 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mes viršuje vieni apačioje gyvena vyro tėvai gerai labai kai gali pasižildyti kada nori ir kiek nori,mums dar už malkas nereikia mokėti nes vyro tėvai nuperką Tai visai jūms gerai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 2:32 PM | Žinutė # 120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu jo sunku blemba aga bet nieko tėvai paded jiems viskas gerai sako tik nebūtų gaila mokėti ir už tą šildymą kad nors butas mūsų būtų , dabar nusipirko jie buvusį bendrabutį, tai persidaruneja į butą bet šia žiemą tai dar bus ten Quote (Laurituke) mes viršuje vieni apačioje gyvena vyro tėvai gerai labai kai gali pasižildyti kada nori ir kiek nori,mums dar už malkas nereikia mokėti nes vyro tėvai nuperką kaip faina
|
Atsijungęs |
| |