Kam šiuo metu taupote?
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-03-22, 7:38 PM | Žinutė # 31 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tai va šiandien bandėme pasiskaičiuoti kiek mūms apytiksliai kainuos remontas,kažkur plius minus 9000lt Bet čia savaime aišku tokia suma bus ne iš karto,neturime mes tokių pinigų,po truputi teks begyvenant remontuotis virtuvę ir visą kitą dabaiginėti. kažkaip po truputi susiremontuosime. Rytoj eisime tartis dėl židinio,kad duotų išsimokėti per 6 mėnesius,po kokius 500lt ineštume tai greitai kaip sakant iki žiemos ir išsimokėtume.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-03-22, 8:12 PM | Žinutė # 32 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o tu galvok kad susirasi daug geresnį _liuks_ _liuks_ _liuks_ nu jo taip ir sakau bus geriau kažkada vis tiek
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-03-22, 8:14 PM | Žinutė # 33 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai va šiandien bandėme pasiskaičiuoti kiek mūms apytiksliai kainuos remontas,kažkur plius minus 9000lt Bet čia savaime aišku tokia suma bus ne iš karto,neturime mes tokių pinigų,po truputi teks begyvenant remontuotis virtuvę ir visą kitą dabaiginėti. kažkaip po truputi susiremontuosime. Rytoj eisime tartis dėl židinio,kad duotų išsimokėti per 6 mėnesius,po kokius 500lt ineštume tai greitai kaip sakant iki žiemos ir išsimokėtume. tai aišku begyvenant viskas mano krikšto tėvas irgi jie nusipirko namą be langų be nieko tai susidėjo langus ir per laiką remontavosi,iš karto tai labai jau daug pinigų reikia o per laiką daug kas taip jau geriau per laiką nei klimpti į skolas banke
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-03-22, 8:31 PM | Žinutė # 34 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o per laiką daug kas taip jau geriau per laiką nei klimpti į skolas banke va tikrai taip jau geriau po truputį nei į skolas su banku lįsti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-03-23, 10:28 AM | Žinutė # 35 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) va tikrai taip jau geriau po truputį nei į skolas su banku lįsti liudna nes tada tai jau būna blogai ir iki savižudybės daina jauni žmonės kaip kad mano pažystamos vyras pasikorė dėl sklolų baisu.....todėl geriau po truputį,po truputį ir pasiremontuoji
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-03-23, 10:34 AM | Žinutė # 36 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nes tada tai jau būna blogai ir iki savižudybės daina jauni žmonės kaip kad mano pažystamos vyras pasikorė dėl sklolų baisu.....todėl geriau po truputį,po truputį ir pasiremontuoji tikrai baisu , kad žmonės tam ryžtasi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-03-23, 12:22 PM | Žinutė # 37 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai aišku begyvenant viskas mano krikšto tėvas irgi jie nusipirko namą be langų be nieko tai susidėjo langus ir per laiką remontavosi,iš karto tai labai jau daug pinigų reikia o per laiką daug kas taip jau geriau per laiką nei klimpti į skolas banke Tai jau tikraipo truputi susitvarkysime. Quote (snieguoliuke) va tikrai taip jau geriau po truputį nei į skolas su banku lįsti Tikrai nesinori buti iipareigojusiaibankui. gerai kad mums ir neduoda paskolos tai rami galva
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-03-23, 12:57 PM | Žinutė # 38 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) gerai kad mums ir neduoda paskolos tai rami galva juokas jo kitaip neatsilaikytumėt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-24, 12:22 PM | Žinutė # 39 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo kitaip neatsilaikytumėt Greiciausiai ne ne nenoriu busto paskolos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-24, 3:28 PM | Žinutė # 40 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tikrai nesinori buti iipareigojusiaibankui. gerai kad mums ir neduoda paskolos tai rami galva dabar daug kam nebeduos Quote (Romeniukas) Greiciausiai ne ne nenoriu busto paskolos tai gerai kad turtingą uošvienę gavai tai nereikia buto pirkti o va pažįstamas buvo pasieėmęs paskolą nusipirko 3k butą ir ragas bet laukia to įstatymo ir sakė bankrutuos tada
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-24, 3:31 PM | Žinutė # 41 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai gerai kad turtingą uošvienę gavai tai nereikia buto pirkti o va pažįstamas buvo pasieėmęs paskolą nusipirko 3k butą ir ragas bet laukia to įstatymo ir sakė bankrutuos tada Nei ji turtinga nei ka. kad ir nebutume gave kur gyventi vistiek manau nebutume pasieme paskolos,su tokiomis musu pajamomis.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-24, 3:39 PM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nei ji turtinga nei ka. kad ir nebutume gave kur gyventi vistiek manau nebutume pasieme paskolos,su tokiomis musu pajamomis. na dabar kad ir normaliai dirbantiems tokios palūkanos kažkaip nesinori bankui įsiskolinti
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Sekmadienis, 2011-03-27, 10:34 PM | Žinutė # 43 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na o mes tai malkom kitai žiemai ir vyro mokslams apie kitka nėr ką svajot ir taupyt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2011-03-27, 10:38 PM | Žinutė # 44 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o mes statybom, statybom, remontui, remontui
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Sekmadienis, 2011-03-27, 10:45 PM | Žinutė # 45 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o mes statybom, statybom, remontui, remontui reikia ir tam,bet .... daba reik turėt pinigu ir gydytis mano mamai daro operacija keičia sanari tai nemokamai,bet sakė reik dar kažkoki kaula keist nes taip nepadės tik sanario keitimas tai ta operacija kainuoja 6,500 baisu jai neturi pinigu tai ... o kur dar antrai kojai tai daba krapštis paskutinius pinigėlius tai operacijai o po to vėl rinks kitai kojai daryt apsurdas
|
Atsijungęs |
| |