Ką dovanosite savo mylimiesiems Valentino dienos proga?
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 7:17 PM | Žinutė # 61 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš vieną įdėja nusižiūrėjau iš vieno forumiuko, su laiškeliais aišku bus dovanėlė ryt eisiu pasiimti pažiūrėsiu ar viskas gavosi, o sekmadienį bus romantiška vakarienė nes pirmadienį abims į darbą o per pietus eisim papietauti kažkur vieni, o jei pavyks gal ir pietausim romantike
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-02-12, 6:41 PM | Žinutė # 62 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na o kaip kitos merginos,ar jau žinote kaip paminėsite meilės dieną
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Šeštadienis, 2011-02-12, 10:12 PM | Žinutė # 63 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš vieną įdėja nusižiūrėjau Quote (snieguoliuke) su laiškeliais 10 10 aišku bus dovanėlė ryt eisiu pasiimti pažiūrėsiu ar viskas gavosi, kokia ta ideja
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-02-12, 10:16 PM | Žinutė # 64 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš tai neturiu jokios idėjos,nieko nesuplanavusi,turiu smulkmenėlę,paruošių ką nors skanaus,tikiuosi iš vyro gausiu gėlių ir šampano ir bus liuks
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 1:14 PM | Žinutė # 65 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš tai neturiu jokios idėjos,nieko nesuplanavusi,turiu smulkmenėlę,paruošių ką nors skanaus,tikiuosi iš vyro gausiu gėlių ir šampano ir bus liuks romeniukai jūsų bus visas pirmadienis, vaikai darželyje manau tikrai kažką sugalvosit kad ir paiepaut kažkur išlėkti vieniems manau būtų labai smagu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 1:15 PM | Žinutė # 66 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) kokia ta ideja turiu daug šrdučių ant jų užrašysiu šį bei ta ir įdėsiu nuorodą kur ieškoti kitos užuonimos link dovanos,
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 5:17 PM | Žinutė # 67 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na o kaip kitos merginos,ar jau žinote kaip paminėsite meilės dieną mua o mes tai tos dienos nelabai švenčiame seniau švezdavome dovanodavomės bet dabar paskutiniu metu ne gal keistai nuskambės bet pas mus taip,kokio šampaniuko išgeriam ir viskas....
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 6:55 PM | Žinutė # 68 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o mes tai tos dienos nelabai švenčiame seniau švezdavome dovanodavomės bet dabar paskutiniu metu ne gal keistai nuskambės bet pas mus taip,kokio šampaniuko išgeriam ir viskas.... Tai mes tai pat,nedarome kažko įpatingo,atsigeriame šampano,gaunu gėlių ir gerai. Man tai nelabai rūpi ši diena
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 6:59 PM | Žinutė # 69 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Man tai nelabai rūpi ši diena 10 man irgi, pas mus taip
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 7:02 PM | Žinutė # 70 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) man irgi, pas mus taip 10 Ir nėra kažkaip jokio noro eiti į kavinę ar juo labiau viešbutį Reikia pasiūlyti savajamjaučiu sakytų kas tau negerai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 8:06 PM | Žinutė # 71 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o mes tai tos dienos nelabai švenčiame seniau švezdavome dovanodavomės bet dabar paskutiniu metu ne gal keistai nuskambės bet pas mus taip,kokio šampaniuko išgeriam ir viskas.... o maniškis sako kai seni būsim galėsim namie sedėti Quote (Romeniukas) Tai mes tai pat,nedarome kažko įpatingo,atsigeriame šampano,gaunu gėlių ir gerai. Man tai nelabai rūpi ši diena aš kažkaip irgi nesureikšminu jos bet man malonu ištrūkti iš namų tik su brangiausiuoju, be vaiko ar draugų, ne jei einam tai dažniausiai su draugais Quote (Romeniukas) Ir nėra kažkaip jokio noro eiti į kavinę ar juo labiau viešbutį Reikia pasiūlyti savajamjaučiu sakytų kas tau negerai o bent jau man patinka taip įvairinti santykius kas liečia viešbutį ir kaina juokinga bet va tas jausmas kai būni viena su brangiausiuoju npakartojamas, aišku gerai ir namuose bet ta rutina ir kasdienybė žudo santykius( aš taip manau) ir smagu kad yra va tokia diena kuri gali paįvairinti tą rutiną, aišku galima ir be progos į viešbutuką ar kažką panašaus, bet kažkaip netaip manau o kas liečia kavinę man patinka kartais išeiti, taip smagu pasedėti romantiškai kažkur kitur ne namuose, o jei dar yra laisva diena tai išvis fantastika
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 8:07 PM | Žinutė # 72 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) kia pasiūlyti savajamjaučiu sakytų kas tau negerai na tai taviškis vadinasi ne romantikas, ir jaučiu gėles dovanoja tik tam kad eikia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 8:10 PM | Žinutė # 73 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nu bent jau mus visai nevilioja viešbutukai Jei jau labai norisi pabūti vieniems galima ir kokioje jaukioje kavinukėje, pavasarį ar vasarą gamtoje. Bet mes ir taip dažnai vieni būname be vaikų ir be draugų,tai namie pas mus būna geras viešbutukas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 8:12 PM | Žinutė # 74 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tai taviškis vadinasi ne romantikas, ir jaučiu gėles dovanoja tik tam kad eikia galvoju Ot tai ne romantiškas,kad nenori eiti į viešbutį Tada ir aš neromantikė ir sena boba,nes ir netraukia tokios vietelės gėles be progos ir nelabai dovanoja,ot koks ne fainas tas mano vyras
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 8:15 PM | Žinutė # 75 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu bent jau mus visai nevilioja viešbutukai Jei jau labai norisi pabūti vieniems galima ir kokioje jaukioje kavinukėje, pavasarį ar vasarą gamtoje. Bet mes ir taip dažnai vieni būname be vaikų ir be draugų,tai namie pas mus būna geras viešbutukas na tai jums gerai, o pas mus draugai kaip antra šeima, tai ištrukti kažkur vieniems o ypač per kažkokias šventes sudėtnga o viešbutukai- taigi romantika pasisedėt prie židinio, su šampanu rankose ir t.t. nes jai būtų tik naai ir namai jaučiu santykiams būtų krakas o va čia tokia diena meilės diena, manau netgi tie kurie niekada nepasako koks jiems brangus žmogus pasako savo vyrui arba žmonai o vasara tai gamtoje pasaka bet ką daryti žiemą kai tos gamtos nelabai yra tik sniegas
|
Atsijungęs |
| |