Šventiniai kostiumai
|
|
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2009-12-26, 7:59 PM | Žinutė # 61 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Dove@deive o man pasirodė, ar darželyje kalėdų seneliu buvo moteris? čia ne senelis,o nykštukas aukletoja senelis tikrai vyras tik man jis nelabai koks
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2009-12-26, 8:10 PM | Žinutė # 62 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na musų tai senelis labai patiko visiems
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2009-12-26, 8:11 PM | Žinutė # 63 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na kadangi kalėdos pasibaigė ir artėja nauji tai norėčiau pasiklausti, kur pigiau panevežyje galima nusipirkti daktarų chalatus , nes naujų metų tema bus daktarai ir seselės tai sakau gal kas žinot kokį "tašką"
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2009-12-26, 8:31 PM | Žinutė # 64 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na kadangi kalėdos pasibaigė ir artėja nauji tai norėčiau pasiklausti, kur pigiau panevežyje galima nusipirkti daktarų chalatus miela , nes naujų metų tema bus daktarai ir seselės juokas juokas juokas tai sakau gal kas žinot kokį "tašką" _liuks_ o tai toj pačioj remix parduotuvei kažin ar nebutu?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2009-12-26, 8:46 PM | Žinutė # 65 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai kad nuomuotis neapsimoka brangu mums dviem reikia ir dar draugei, tai brangu, manau kad apieškojus kur rastum pigiau, nes pernai buvom hipiais, tai padevėtuose nusipirkom ir šiek tiek pataisiau tai gavomės tikri hipiai , tai galvojam būti šiemet daktarai, manau kad reikia balto chalatėlio o kepurę jau kaip nors
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2009-12-26, 8:49 PM | Žinutė # 66 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai kad nuomuotis neapsimoka brangu mums dviem reikia ir dar draugei, tai brangu, manau kad apieškojus kur rastum pigiau, nes pernai buvom hipiais, tai padevėtuose nusipirkom ir šiek tiek pataisiau tai gavomės tikri hipiai _liuks_ , tai galvojam būti šiemet daktarai, manau kad reikia balto chalatėlio o kepurę jau kaip nors juokas juokas tai ir padevetuose paieškoti.
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2009-12-26, 11:13 PM | Žinutė # 67 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| manau prisiminka ka is pazystamu medicinoj, pasiskolinsi tam kartui
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Sekmadienis, 2009-12-27, 5:32 PM | Žinutė # 68 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| musu nauji metai bus teminis vakarelis,tema nesvarbu,zodziu karnavalas,patarkite mergytes kaip apsirengit ir vyrioka savo aprengti,kad nebutu sunku mastau man gal sesele ar velniuku,ar angelu,o savaji gal piratu arba kauboju
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2009-12-27, 6:43 PM | Žinutė # 69 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus irgi teminis, tik sutarėm kad vyras derėtų su moterim na pvz jei daktaras tai ir seselė, vienuolis ir kunigas(manau kad lengviausia rasti kaukę ), arba senelis šaltis ir snieguolę aš irgi galvoju ką čia sugalvojus
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Sekmadienis, 2009-12-27, 6:48 PM | Žinutė # 70 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, jo jo fainiau kai dera bet jei nederes nieko baisaus as vis mastau dar ,ir galvoju rinktis is 4:sesele,velniukas,angelas arba kate gi kate apsirengi juodai,uzsidedi lankeli su ausytem,dar uziukus nusipiesi,ir uodega prisisiuni arba angelas tik va baltu nei sijonu nei kelniu neturiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2009-12-27, 7:08 PM | Žinutė # 71 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| va va katė gerai manau labai lengva pasidaryti o mano vyras tai pasirašo bet kuo būti, tai sakau merga tave aprengsiu va ir angelas neblogai, galima būti geruoju angelu ir piktuoju(tada juodai reiktų rengtis ), na aš tai jau lėksiu rytoj po parduotuves, dabar išpardavimai gal ką rasiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2009-12-28, 0:17 AM | Žinutė # 72 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na jo gerai kai vyrai sutinka buti bet kuom musu vyrukas tai nebent sako kokiu grinču butu kuris voge kaledas jam nepatinka kaledos,jai ne vaikai tai visai nešvestu,na juk buna tokiu žmoniu ir aš nebandau jo pakeisti.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2009-12-28, 0:23 AM | Žinutė # 73 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na maniškis tai šiuolaikinis vyrukas pernai buvom hipiais, tai ir perukus užsidėjom ir veidus išsipaišėm, manau kad kaip jautiesi persirengęs labai priklauso nuo kompanijos užpernai visos draugės savo vyrus buvom perrengę moterimis ir dar blondinėmis maniškis irgi pasirašė, o mes buvom vyrais su kostiumais , tai šiemet galvojam vėl kuo pasiverst, o bet to kai persirengi nebereikia sukti galvos kuo čia apsirengti, kokią šukuoseną pasidaryti , Quote (Dove@Deive) na juk buna tokiu žmoniu ir aš nebandau jo pakeisti. žinoma kad būna, bet persirenk ir "pasvaikt" linksma
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2009-12-28, 0:26 AM | Žinutė # 74 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) inoma kad būna, bet persirenk ir "pasvaikt" linksma juokas savaime aišku,kad linksma ir kekviena užsispyreli galima perkalbeti,tai drauge masto ka čia per naujus metus sugalvoti idomesnio
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2009-12-28, 0:34 AM | Žinutė # 75 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš tai jau ryt lėksiu ieškot kaukių, iš darbe pasiemiau mokslo atostogas, tai lėksiu parduotuvių siaubti dar ir vaiką prikabinsiu
|
Atsijungęs |
| |