Kas šeimoje turi auklėti vaikus?
|
|
nerida | Data: Ketvirtadienis, 2009-10-15, 1:57 PM | Žinutė # 46 |
[ ( US) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) Ir as prisidedu prie jusu nuomones,kad vaikus aukleti turi abu vaikai
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
Paskutinį kartą redaguota nerida - Ketvirtadienis, 2009-10-15, 1:59 PM |
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Sekmadienis, 2009-11-08, 11:17 AM | Žinutė # 47 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Musu seimoje vaikus auklejame abu.Tecio klauso labiau
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Sekmadienis, 2010-01-03, 6:49 PM | Žinutė # 48 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5896
Apdovanojimai: 22
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Musu seimoje vaikus auklejame abu pas mane šeimoje tas pats... Quote (Leila) Tecio klauso labiau maniškis irgi tėčio klauso labiau nei manęs
El.parduotuve www.sdgsventems.lt
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Sekmadienis, 2010-01-03, 10:57 PM | Žinutė # 49 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sandrulia7) maniškis irgi tėčio klauso labiau nei manęs pas mus taspats
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Pirmadienis, 2010-01-04, 6:14 PM | Žinutė # 50 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| seima prie vaiko auklejimo turi prisideti visi,nes jeigu mergaite bendraus tik su teveliu tai ji ir mokes plaktuka ir atsuktuva rankose naudot ,o jeigu mama berniuka tai tik segtukus isisegt ir lupas pasidazyt..visi turi vis po kruopyte imest i vaikelio biudzeta
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 10:36 AM | Žinutė # 51 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| savaime aisku kad turi aukleti abu o jai dar auginame beniukus tai jiems dar labiau reika tecio ir ju balsas svaresnis kartais buna nei mamos.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
vilmutee | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 2:58 PM | Žinutė # 52 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1022
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Bijau suklysti,bet man regis kad mūsų šeimoje aš viena auklėju vaikus. Kai auginome pirmąją dukrytę tai išvis buvo nesąmonė, aš ko neleisdavau tai vyras visuomet leisdavo, jam dukrytė buvo ilgai laukta ir išsvajota, todėl lepino be proto. Kai gimė antra dukrytė, šiek tiek pasikeitė, pradėjo drausminti vyresniąją, bet išties ar tai auklėjimas iš jo pusės tai ir nežinau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 3:15 PM | Žinutė # 53 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vilmutee) Bijau suklysti,bet man regis kad mūsų šeimoje aš viena auklėju vaikus. galvoju Kai auginome pirmąją dukrytę tai išvis buvo nesąmonė, aš ko neleisdavau tai vyras visuomet leisdavo, jam dukrytė buvo ilgai laukta ir išsvajota, todėl lepino be proto. Kai gimė antra dukrytė, šiek tiek pasikeitė, pradėjo drausminti vyresniąją, bet išties ar tai auklėjimas iš jo pusės tai ir nežinau galvoju pas mus tai visas auklejimas mokymas yra is mano puses,tetis nelabai prisideda,bet aš jau ipratau ir nebekreipiu demesio jai jis jau toks yra tai nieko čia nepadarysi,svarbu kad sudrausmina kai manes jau visai nebeklauso,žiuri kartu su vaikais filmukus jiems didžiausias džiaugmas žeti filmukus ir filmus su tečiu jis mokina piešti mašinas,lankstyti lektuvus,na ir panašiai užsiema tokiais vyrisškais reikaliukais ir man to užtenka daugiau aš pati susitvarkau
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
marta | Data: Trečiadienis, 2010-12-29, 1:54 PM | Žinutė # 54 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 67
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tevai turi aukleti vaikus. Bet jeigu tevai neistengia aukleti, tai manau seneliai ar tetos ar geri daugai turetu biski padeti
:)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-12-29, 3:31 PM | Žinutė # 55 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (marta) tevai turi aukleti vaikus. Bet jeigu tevai neistengia aukleti, tai manau seneliai ar tetos ar geri daugai turetu biski padeti ir taip gali būti, bet manau kad prie vaikų auklėjimo turi prisidėti tiek tėtis tiek mama , nes vaiką darė tai abu, o ne kaimynai ar draugai tai ir auginti , mokyti ir auklėti turėtų abu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Šeštadienis, 2011-04-23, 9:05 AM | Žinutė # 56 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes auklejam abu bet tevo zodis paskutinis o su manim dar pasigyncit galima bet jei as jau pakeliu tona ir sakau ne tai viskas
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Sekmadienis, 2011-10-02, 11:04 PM | Žinutė # 57 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) mes auklejam abu bet tevo zodis paskutinis o su manim dar pasigyncit galima bet jei as jau pakeliu tona ir sakau ne tai viskas Mes irgi abu auklėjame vaikus, bet jau jeigu tėtis pasakė tai reiškia tikrai reikia klausyti, nors niekada nėra nei mušęs nieko, bet didžioji pana, kažkada negalėjo eiti pas močiutę tai buvo didžiausia bausmė, tai žino, kad su tėčiu ne juokai, o dabar jau ir jaučia, kad ir su mama nejuokai, nes neleis su geriausia drauge susitikti, tai kažkaip pasikeitė bendravimas, jau ir pamokas ruošia savo noru nebereikia pykti.
|
Atsijungęs |
| |