Visos auksarankės renkasi čia
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2009-01-13, 11:26 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Čia bendraujame apie rankdarbius... Džiaugiamės darbeliais ir komentuojame, išsakome pastabas ir pastebėjimus, paprašome padaryti ir t.t.
Puslapiai rankdarbiams http://www.dolovija.lt/default.asp?act=gv&gid=486&f1=689&f2=622 http://www.printdeco.lt/ http://www.spalvunamai.lt/ http://www.senasnaujas.lt/ http://www.skrebink.lt/
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
wilmusia | Data: Šeštadienis, 2010-05-08, 7:50 PM | Žinutė # 181 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 229
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labi norėčiau kažką išbandyt iš modelino...tipo sagę kokią... kur galima pržiamokslį rast visai žaliems?
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2010-05-19, 10:33 AM | Žinutė # 182 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (wilmusia) Labi norėčiau kažką išbandyt iš modelino...tipo sagę kokią... kur galima pržiamokslį rast visai žaliems? wilmusia, gali cia pabandyt paieskot, auksarankese visko pilna
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-07-20, 8:59 PM | Žinutė # 183 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sandi,katcia nu nerealūs jūsų darbeliai Sandi nu nežinau ,bet mano akimis žiūrint tavo pastarieji darbeliai aš be žodžių
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
sandi | Data: Antradienis, 2010-07-20, 9:11 PM | Žinutė # 184 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 290
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Valedy, kaip malonu girdet tokius siltus zodzius... as dar tik pradinuke sioj srity, nors ideju daug... tik laiko ne visada atsiranda...kai dar pusmetuke perliuke namie ropineja
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-07-20, 9:14 PM | Žinutė # 185 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sandi) as dar tik pradinuke sioj srity, nors ideju daug. Jau tikrai ne vieną tavo darbelį čia mačiau,tai kiek daug visko tu moki esi tikra auksarankė tikrai Pavydžiu toms moterims,kurios va gali taip knibinėtis su tais darbeliais man kažkaip neišeina ,o ir netraukia....kantrybės tokiems smulkiems daikteliams neturiu
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
sandi | Data: Antradienis, 2010-07-20, 9:22 PM | Žinutė # 186 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) tai kiek daug visko tu moki dar nedaug... dar dekupazas galvoj ramybes neduoda reik isbandyt..ir modelinas..ir dar visokiu nauju techniku visagalis internetas siulo oi as labai megstu knibinetis, kaip tu sakai, tik jei pabyra karoliukai (ypac biseriukas) ant zemes, tada
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Penktadienis, 2010-07-23, 1:02 AM | Žinutė # 187 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sandi tikrai superiniai darbai, ypač žgutai, as juos esu gaminus vėrimo būdu su adata, bet su vąšeliu dar nebandžiau, man vis atrodo, kad sunku p.s. Ačiū už pagyras, pastaruoju metu, ką pagaminau neturėjau po ranka fotiko, tai taip ir liko nenufotografuoti, o iškart padovanoti na bet teks ištaikyt progą ir fotkint gavusias dovanas
|
Atsijungęs |
| |
sandi | Data: Penktadienis, 2010-07-23, 11:44 PM | Žinutė # 188 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Katcia, aciu uz palaikyma Tavo darbeliai nuostabus na as zguto nebandzius vert adata, tai nezinau, kas lengviau kadangi vaselis sioks toks mano draugas, tai visai nieko neriasi , tik va kol biseriuka ant siulo susiveriu, tai uztrunka. bet ir tam reikalui yra geras irankis, kuri planuoju nusipirktspin-n-bead
|
Atsijungęs |
| |
sandi | Data: Penktadienis, 2010-07-23, 11:49 PM | Žinutė # 189 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, aciu uz gerus zodelius pabandyk, gal patiks..man tai zgutai gan prabangiai atrodo, o pagamint juos dideliu islaidu nereikia. cia galima rast pamokeliu zgutu darymo pamokeles
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-07-23, 11:56 PM | Žinutė # 190 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sandi) Laurituke, aciu uz gerus zodelius mua pabandyk, gal patiks..man tai zgutai gan prabangiai atrodo, o pagamint juos dideliu islaidu nereikia. cia galima rast pamokeliu ačiukas jau man senai knieti išmėginti bet neprisiruošiu niu reiks imtis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-07-23, 11:58 PM | Žinutė # 191 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pažiūrėjau tas nuotraukas ten vajatau kaip sunku atrodo
|
Atsijungęs |
| |
sandi | Data: Šeštadienis, 2010-07-24, 0:11 AM | Žinutė # 192 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, gal tada bandyk pradzioj turkiska zguta, tas tai daug greiciau neriasi. Pati pradzia ir man uztruko, kol perpratau, kas cia gaunas...o ir siaip kokius 4 cm kiekvieno zguto pradzia atrodo kaip makalyne , paskui jau karoliukai spaudzia vienas kita ir graziai gula i eilutes.
|
Atsijungęs |
| |
sandi | Data: Šeštadienis, 2010-07-24, 0:22 AM | Žinutė # 193 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Va sitas video man padejo perprast paprastojo zguto technika paprasto zguto nerimas video o cia labai aiski turkisko zguto pamokele
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-07-24, 1:22 AM | Žinutė # 194 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sandi) Laurituke, gal tada bandyk pradzioj turkiska zguta, tas tai daug greiciau neriasi. Pati pradzia ir man uztruko, kol perpratau, kas cia gaunas...o ir siaip kokius 4 cm kiekvieno zguto pradzia atrodo kaip makalyne juokas , paskui jau karoliukai spaudzia vienas kita ir graziai gula i eilutes. Na va dabar kai rašai atrodo reikia mėginti gal išeis bet iš tikro kažin kaip čia gausis
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Šeštadienis, 2010-07-24, 11:47 AM | Žinutė # 195 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sandi) bet ir tam reikalui yra geras irankis, kuri planuoju nusipirkt spin-n-bead yra ir lietuvoj, db randu tik šitą psl, bet čia brangokas, mačiau ir pigiau kažkur spin-n-bead
|
Atsijungęs |
| |