''Moterys meluoja geriau''
|
|
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 9:36 AM | Žinutė # 61 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Neisivaizduoju aš jo rimto ir normalaus juokas nu jo atrodo kad jis toks ir realybėje būtų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Mody | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 9:43 AM | Žinutė # 62 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 40
Apdovanojimai: 0
Lytis: Vyras
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mačiau jį kažkokioje laidoje gražus rimtas vyriukas Aš irgi esu jį mačiusi , tik neprisiminsiu kokia tai laida buvo Quote (Irce) tokį vaidmenį manau ne kiekvienas suvaidintų. sutinku, kad daug sunkiau vaidinti tokį keistuolį. Čia ne girtu apsimesti
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 10:01 AM | Žinutė # 63 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) atrodo kad jis toks ir realybėje būtų Jei vat tektų bendrauti(kas tikrai mažai tikėtina),įtariu neitų man rimtai į jį žiūrėti,vis prisiminčiau Robertėlį Quote (Mody) kad daug sunkiau vaidinti tokį keistuolį. Čia ne girtu apsimesti Tikrai taip
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 2:20 PM | Žinutė # 64 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Jei vat tektų bendrauti(kas tikrai mažai tikėtina),įtariu neitų man rimtai į jį žiūrėti,vis prisiminčiau Robertėlį Quote (Mody) aha ir aš taip jaučiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 2:42 PM | Žinutė # 65 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nu vakar tai prisijuokiau iš Smorigino ale ot koks aktorius ir kaip greit kudašių sugebantis nešt O ta (pamiršau vardą) kur tą butą pardavinėjo,nu tikra višta..tvarko tokius svarbius reikalus viena pati..aš tai bent dėl kompanijos ir kaip sakant ,kad liudininkas būtų ,tai kokią podruškę bent jau pasikviesčiau
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 2:50 PM | Žinutė # 66 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) O ta (pamiršau vardą) kur tą butą pardavinėjo,nu tikra višta..tvarko tokius svarbius reikalus viena pati..aš tai bent dėl kompanijos ir kaip sakant ,kad liudininkas būtų ,tai kokią podruškę bent jau pasikviesčiau anwei Margarita nu žinai čia filmas ir tyčia padaryta kad būtų daugiau to tokio adrenalino ir pykimo žmonėms ant jos kad ot žioplė
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 3:00 PM | Žinutė # 67 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Margarita Va rimtai Margarita Quote (Laurituke) nu žinai čia filmas ir tyčia padaryta kad būtų daugiau to tokio adrenalino ir pykimo žmonėms ant jos kad ot žioplė Taip taip,faktas ,kad reikia intrigėlių labiau..bet žinai aš tuoj statau save į tokių svarbių klausimų sprendimų reikalą
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 3:07 PM | Žinutė # 68 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Taip taip,faktas ,kad reikia intrigėlių labiau..bet žinai aš tuoj statau save į tokių svarbių klausimų sprendimų reikalą būna,būna ir man taip atrodo taip nesielgčiau bet paskui pamąstau nu gi čia tik filmas čia turi taip būti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 3:39 PM | Žinutė # 69 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Neisivaizduoju aš jo rimto ir normalaus vaidino jis seržantą "garbės kuopoje" tiko labai tas vaidmuo na o smoriginas tas pasirodė gal su margarita susimes
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-09-28, 7:43 PM | Žinutė # 70 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na tas sužadėtuvių žiedelis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-09-28, 8:22 PM | Žinutė # 71 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tas sužadėtuvių žiedelis juokas juokas juokas juokas TIK 72lt oj tas Robertėlis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-09-28, 8:38 PM | Žinutė # 72 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) TIK 72lt oj tas Robertėlis įdomu jie susituoks
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-09-28, 8:41 PM | Žinutė # 73 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) įdomu jie susituoks galvoju juokas nu kažin
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-09-28, 8:52 PM | Žinutė # 74 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kažin ką Paulius rezga
|
Atsijungęs |
| |
Aukse | Data: Antradienis, 2010-09-28, 11:04 PM | Žinutė # 75 |
[ ( US) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 69
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O kažin kas jis per vienas realiai yra,ar turi žmoną vaikų Vedęs ir turi du vaikučius..... interviu su ''Robertėliu''
|
Atsijungęs |
| |