Eurovizijos dainų konkursas 2011
|
|
daniele | Data: Pirmadienis, 2011-05-16, 11:44 AM | Žinutė # 46 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Evelina ir jos daina pradžioj nepatiko visai,bet jos pasirodymas Eurovizijoj buvo puikus... , ir daina daugiau kartų paklausius,visai jau nebloga paidarė... Pati išbalsavau,kaip sakant atlikau savo pareigą
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2011-05-17, 4:13 PM | Žinutė # 47 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) Evelina ir jos daina pradžioj nepatiko visai,bet jos pasirodymas Eurovizijoj buvo puikus. Man irgi pirmus kartus klausantis nepatiko,bet kuo toliau tuo fainesnė daina darėsi Quote (daniele) Pati išbalsavau,kaip sakant atlikau savo pareigą Ačiū tau už tai ,matyt tavo dėka likom 19 vietoj
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-05-17, 7:32 PM | Žinutė # 48 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) džiaugiuosi ,kad Azerbaidžianas laimėjo Man jų daina labiausiai patiko Evelinos savaime aišku gaila
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Sekmadienis, 2013-01-20, 4:19 AM | Žinutė # 49 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| EUROVIZIJA 2013 http://eurodiena.lt/eurovizija-2013-dainos-dalyviai-informacija/
Vienas iš man mėgstamiausių metų įvikių... Atsižvelgiant į tai, kad pirmajame pusfinalįje, kuriame pasirodys mūsų atlikėjas, nebalsuos mūsų braliukai latviai ir gruzinai, bet turėsime Airiją, todėl iš mano jau girdėtų dainų FINALO TIKRAI TIKIUOSI. Vertinu mūsų atlikėją teigiamai, nors net menkiausio supratimo neturi kas jis ir iš kur jis toks išdygo, bet daina, mano jau girdėtų kitų dainų kontekste, skamba kaip viena iš geresnių. BET... 10 atlikėjų dar negirdėjau, o iš girdėtų 6 Jis geriausias. Nors man ir nepatinka...
Būk tas, kas esi, bet leisk ir kitiems taip pat būti savimi. A. Mamontovas
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Ketvirtadienis, 2013-04-04, 11:52 PM | Žinutė # 50 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pirmame pusfinaliją mano nuomone aiškūs lyderiai Lietuva ir Kroatija, o visa kita manęs per pirmasias 3 min. nesužavėjo. Kaip bus vėliau nežinau. Kadangi konkurencijos didelės nematau tai turiu vilčių, kad be vargo finalas Andriaus garantuotai. Švedai man patinka labiausiai, o vokietijos daina labai smarkiai primena pernykčią EUFORIJĄ, gal tik man. Antrame pusfinalyje Malta kažkodėl asocijuojasi su mūsų X faktoriaus Martynu, o Izraelis kažkodėl man primena Eveliną Sašenko. Prastoka šių metų EV...
P.S. Azerbaidžanas paliko kur kas geresnį įspūdi nei ta užpernai laimėjusi daina. Kaip greit bėga metai, jau tuoj gegužis
Būk tas, kas esi, bet leisk ir kitiems taip pat būti savimi. A. Mamontovas
|
Atsijungęs |
| |