Kokius filmukus žiūri vaikai?
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-02-15, 8:44 PM | Žinutė # 46 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) Dabar kas vakarą įpratom senąją animaciją žiūrėt prieš miegelį,patiko vaikučiams po keleto mėginimų sudomint Pradedam visada nuo filmuko ''Senelis šaltis ir vasara'' favoritas jis mano mergaičių aga super filmukai mūsiškis irgi labai mėgsta pasižiūrėti mėgstamiausias dabar begemotas bijo skiepų o šeip labai gražūs tokie filmukai Quote (Romeniukas) Simpsonus žiūri kekvieną rytą prieš einant į darželį. aš ir pati žiūriu nors žinau,kad nieko gero nerodo,kartais ir labai negražiai oj ne simsonų nežiūrim ne vaikams toks filmas o lbaiu paaugliams manau pati tai dievinu juos, turiu visus sezonus tai kartais įsidedu į dvd pasižiūrėti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-02-15, 10:18 PM | Žinutė # 47 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Gormitai kol kas dar mylimiausi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-02-15, 10:21 PM | Žinutė # 48 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Gormitai kol kas dar mylimiausi tai kaip sakant Gormikai valdo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-02-15, 10:22 PM | Žinutė # 49 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai kaip sakant Gormikai valdo _liuks_ _liuks_ tai jau taip,kol atsibos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 1:01 PM | Žinutė # 50 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Gormitai kol kas dar mylimiausi Maniškiai jaučiu jų net ir nematė
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 4:55 PM | Žinutė # 51 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Maniškiai jaučiu jų net ir nematė galvoju ankščiau per tv3 rodydavo dabar jau nebe
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 5:14 PM | Žinutė # 52 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ankščiau per tv3 rodydavo dabar jau nebe Paklausiau dovydo ar žino tą filmuką,tai sakė nežino ir nematė,reikės paieškoti ir atsiūsti
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 5:30 PM | Žinutė # 53 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| visus filmus ir filmukus svarbu kad leisciau man tai patys baisiausi tai tie japonu-kinieciu tokius labiausiai ir ribojam.jau geriau ''simpsonai''nei kokie ''bakuganai''kur paskui vaikas valgydamas sugeba tranformuotis i koki krokodila ir tapt sriubos zudiku uz 6 zvaigzdutes ir sunaikines morku bei bulviu kortas.va tokias nesamones tenka man klausytis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 5:32 PM | Žinutė # 54 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) man tai patys baisiausi tai tie japonu-kinieciu tokius labiausiai ir ribojam.jau geriau ''simpsonai''nei kokie ''bakuganai''kur paskui vaikas valgydamas sugeba tranformuotis i koki krokodila ir tapt sriubos zudiku uz 6 zvaigzdutes ir sunaikines morku bei bulviu kortas.va tokias nesamones tenka man klausytis va va tie kažkokia katastrofa, ko tik neprigalvoja jopanai-kiniečiai man tai visiškai nesuprantami tokie filmukai kur su kardais laksto
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 5:37 PM | Žinutė # 55 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) visiškai nesuprantami tokie filmukai kur su kardais laksto kardai dar nieko ,bet tas transformavimasis,nebuties atradimai,mirties geles ir panasus issireoskimai tai .na po ju tokiu posakiu dzniausiai as tampu ragana-nemirtingasis su visom imanom galiom ypac uraganinem balso kurios viska nuo zemes pavirsiaus nusluoja
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 5:41 PM | Žinutė # 56 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) man tai patys baisiausi tai tie japonu-kinieciu tokius labiausiai ir ribojam.jau geriau ''simpsonai''nei kokie ''bakuganai''kur paskui vaikas valgydamas sugeba tranformuotis i koki krokodila ir tapt sriubos zudiku uz 6 zvaigzdutes ir sunaikines morku bei bulviu kortas.va tokias nesamones tenka man klausytis nu jau tikrai geriau simpsonai nei taip
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 5:46 PM | Žinutė # 57 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kardai dar nieko ,bet tas transformavimasis,nebuties atradimai,mirties geles ir panasus issireoskimai tai .na po ju tokiu posakiu dzniausiai as tampu ragana-nemirtingasis su visom imanom galiom ypac uraganinem balso kurios viska nuo zemes pavirsiaus nusluoja gerai kad manasis dar nemegėjas tokių filmukų, bet manau jau atrėja tas laikas
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 5:49 PM | Žinutė # 58 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) gerai kad manasis dar nemegėjas tokių filmukų, bet manau jau atrėja tas laikas na seip cia daugiau Zygimanto pasakymai.manau pas musiski labai laki vaizduote.arba kaip mes megstam pajuokaut vienturtelio sindromas kada vaikas neturi draugu ir tiesiog susigalvoja kita pasauli..ai bet cia tik speliones kas dedasi mazo vaiko galvoje todel ir nenorim tokiom nesamonem apkaut jo smegeneliu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:08 PM | Žinutė # 59 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu jau tikrai geriau simpsonai nei taip galvoju Tikrai geriau sipmsonai. bet per simpsonus ne tai kad žką labai negražiai parodo,kiek labiau kalba nesamoningai,o dar vertimas mūsų tai visai ne toks koks realiai yra
|
Atsijungęs |
| |
Pearl | Data: Sekmadienis, 2011-10-23, 8:20 PM | Žinutė # 60 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 315
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| "Tomas ir Džeris" būtų vaikų valia tai matyt ir miegotų prie tv Labai patinka dar "wolt disney"kurti multikai, būvo metas kai ištisai žiūrėdavo "šrekas" ,paskutiniu metu labai pamėgo "smurfus" žodžiu, jei tik mama leistų tai oi...vaikų nesimatytų namuose
|
Atsijungęs |
| |