Mačiau filmą.......
|
|
dEdRA | Data: Šeštadienis, 2011-09-10, 0:36 AM | Žinutė # 301 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ducky) the kite runner - Jau pakeliui į mano ekraną Quote (Ducky) The color of paradise NERANDU
|
Atsijungęs |
| |
ausraa14 | Data: Šeštadienis, 2011-09-10, 8:53 AM | Žinutė # 302 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 866
Apdovanojimai: 19
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ducky torenta ikelus,as ir tik taip atsisiunciau
|
Atsijungęs |
| |
Ducky | Data: Sekmadienis, 2011-09-11, 10:03 PM | Žinutė # 303 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 302
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Friends with benefits - nereali komedija, daug juokingų momentų ir The mistress of species - rekomenduoju šiek tiek indiškų akcentų, nerealiai gražūs aktoriai, bet nepagalvokit kad bolivudas, tikrai ne. Man patiko, kaip gražiai siužetas susuktas su prieskoniais ir kaip jie veikia gyvenimą Zookeeper be galo smagi komedija, kalbantys zoosodo gyventojai, pošli juokeliai, rekomenduoju žiūrėti rusišką vertimą
|
Atsijungęs |
| |
Ducky | Data: Sekmadienis, 2011-10-02, 10:19 AM | Žinutė # 304 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ej kodėl niekas nekeda rekomendacijų? negi niekas nežiūri filmų? Aš tai žiūriu ir pateikiu pastaruoju metu žiūrėtus filmus:
Iš pradžių labai rekomenduoju atsisiųsti Lekarsvo dlja babushki . Čia gal labiau serialas, bet kartais jis būna sujungtas į vieną filmą. Nu žinokit tikrai nerealus. Gražūs aktoriai, įdomiai susuktas siužetas, daug juokingų situacijų. Rašyčiau 10 balų. Because I said so - romantinė komedija apie tai kaip merginai mama suranda vaikiną. Na tokia tipinis, banalokas filmas, bet jei atsipalaidavimui, tai kaip tik :) The perfect host - pradžia kažkuo patraukė, bet jau galas tai gryna nesamonė vyrukas apvagia banką, jo ieško mentai, o tas nusprendžia pasislėpt atsitinktinai pasirinktame name, apsimetęs to namo šeimininko draugės draugu, o tas pasirodo irgi nepėsčias - mėgsta iš savo viešnių tyčiotis, laikyti jas įkaitais, fotografuoti. Vienu žodžiu bull shit :D Horrible bosses - rekomenduoju apie tris vyrukus, kurie turiu nepakenčiamus viršininkus, ir nusprendžia juos numarint :D A fork in the road - irgi tokia lengva komedija apie tai kaip paprasta šakutė gali viską sujaukti :) Friends with benefits - romantinė komedija su Justinu timberlaiku. Man patko labai aktorė Mila Cunis :) žodžiu draugai nusprendė susitikinėti vien dėl sexo, ir kaip viskas baigėsi manau nereikia net sakyti Did You Hear About the Morgans? - vėl gi romantinė komedija. Geram vakarui :) The new world - - apie tai kaip kristupas kolumbas atrado ameriką. To laikmečio meilės istorija tarp indėnės ir įstabaus grožio anglo. Labai verta pažiūrėti. 10 balų :)
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Pirmadienis, 2011-10-03, 1:55 AM | Žinutė # 305 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ducky) Ej kodėl niekas nekeda rekomendacijų? negi niekas nežiūri filmų? Žiūrim žiūrim, nieko gero nemačiau kol kas, tai nėra ką ir rekomenduot. Aš kažkaip ant rusiškų lengvo turinio filmukų persimečiau. Kadangi esu tarybinis vaikas, tai toji kalba man ne svetima, filmukai žiūrisi smagiai, lengvi ramūs ir miegasi po jų gerai ir sapnai po peržiūrų gražūs būna Все не случайно Vse.ne.sluchajno.2009 Одуванчик Dom.Solntza.2010. ir t.t.
|
Atsijungęs |
| |
Arūna | Data: Pirmadienis, 2011-10-03, 10:21 AM | Žinutė # 306 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 338
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kas žiūrit rusiškus- tik ką baigėm žiūrėt 'Moskovskaja saga"(serialas) - super filmas, aktorių elitas . Filmas apie Stalino laikus. Patinka man rusiški filmai , nes vaidyba jų aktorių superinė- atrodo šalia sėdi ir dalyvauji ..
Irgi geras "Likvidacija" - su ukrainietiškais pokario prieskoniais.
Kas mėgsta kelioninę dokumentika arba tiriamąją dokumentiką irgi turiu ką pasiūlyti, nes filmų žiūrim daug, kaip ir skaitom
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2011-10-03, 2:51 PM | Žinutė # 307 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ducky) Lekarsvo dlja babushki . Šito nerandu Quote (dEdRA) Dom.Solntza.2010. Šito ir ne Quote (dEdRA) Kadangi esu tarybinis vaikas, tai toji kalba man ne svetima, filmukai žiūrisi smagiai, lengvi ramūs ir miegasi po jų gerai ir sapnai po peržiūrų gražūs būna va va ir aš tokia pat taip,kad siūlyk ką peržiūrėsi,iškart ieškau ir siunčiuosi Quote (Arūna) Kas žiūrit rusiškus- tik ką baigėm žiūrėt 'Moskovskaja saga"(serialas) Pažiūrėsim,ačiū Aš mergaitės,tik jūsų rekomenduotus peržiūriu,ne visus aišku.Tai ir pasiūlyt neturiu ką
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Ducky | Data: Pirmadienis, 2011-10-03, 6:01 PM | Žinutė # 308 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
ieškant reikia pirma išsiverst į kirilicą. Va torentas
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Pirmadienis, 2011-10-03, 8:18 PM | Žinutė # 309 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ducky) Horrible bosses Jau peržiūrėjau, šviežiena tai kino teatro įgarsinimas buvo, bet kokybė pakankamai gera Aktoriai geri ir filmas toks ką aš žinau, lengvas, amerikietiškas, neblogas neblogas, bet "Hall pass" ar "Apsimesk mano žmona" su Aniston man labiau patiko
AČIŪ už rekomendacijas, dar keli filmai eilėje laukia
Quote (Irce) Dom.Solntza.2010. Šito ir nerandu Ai šitas man iš tų trijų mano paminėtų prasčiausias buvo, jei ir nerasi nieko per daug neprarasi
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2011-10-03, 9:00 PM | Žinutė # 310 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ducky) ieškant reikia pirma išsiverst į kirilicą. Niu aš nelabai dar gaudausi kas tas kirilica Quote (Ducky) Va torentas Ačiū labai Quote (dEdRA) šitas man iš tų trijų mano paminėtų prasčiausias buvo, jei ir nerasi nieko per daug neprarasi Tai ir neieškosiu tada taip nemažai peržiūrėti reikia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
ausraa14 | Data: Sekmadienis, 2011-10-09, 8:15 PM | Žinutė # 311 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 866
Apdovanojimai: 19
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| One Day 2011 labai patiko ir asarele ispaudziau .Kaip tik sekmadienio vakarui
|
Atsijungęs |
| |
Ducky | Data: Pirmadienis, 2011-10-10, 8:21 PM | Žinutė # 312 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Something Borrowed - man visai patiko, romantinė komedija. O jau pagrindinio aktoriaus gražumėlis. Jergau jergau
The painted veil - pagal knygą filmas, iš ties paliko gerą įspūdį :)
|
Atsijungęs |
| |
Arūna | Data: Antradienis, 2011-10-11, 9:49 AM | Žinutė # 313 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) nelabai dar gaudausi kas tas kirilica Mes rasom lotynu rastu, rusai -kirilica
|
Atsijungęs |
| |
Ducky | Data: Šeštadienis, 2011-10-22, 6:00 PM | Žinutė # 314 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Gal kas iš čia žiūrėjot Blue valentine peržiūrėjau ir daug minčių kilo kodėl visi taip gerai jį vertina
|
Atsijungęs |
| |
Arūna | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-10, 12:16 PM | Žinutė # 315 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Peržiūrėjom " Chiromantą", bet jei nepažiūrėsit, nieko neprarasit. Toliau žiūrim dokumentiką "Одноэтажная Америка" su Pozneriu ir Urgantu. Stiprūs pas juos šitie filmai
PAPUOŠALAI, INTERJERO ELEMENTAI
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001539605038&sk=photos
|
Atsijungęs |
| |