Mokinio žinių vertinimo sistema
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-12-16, 11:53 PM | Žinutė # 16 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus vertinimas manau kaip ir daugelyje mokyklų sypsenėlėmis įvertinamas visos savaitės elgelys, tai pas kinderį visos geros kolkas o šeip per mėnesį rašo po 2 testus matematikos ir 2 Lietuvių kalbos, renkame riešutukus ir pupas, sekasi irgi super o kiekvieno mėnesio gale yra kiekvieno dalyko įvertinimas, mokytoja pažymi taip (viskas gerai) ir siekia( reikia pasistengti ), ir aišku pratibose deda sypsenėlės arba linksmas arba liūdnas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-06-04, 8:10 PM | Žinutė # 17 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pas mus is vis klijuos kazkokius lipdukus. Vertinimo knygele parsines kekviena penktadieni.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Pirmadienis, 2012-06-04, 8:13 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-06-04, 8:16 PM | Žinutė # 18 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pas mus is vis klijuos kazkokius lipdukus. Vertinimo knygele parsines kekviena penktadieni. tai čia tikriausiai bus vertinamas elgesys pas mus tai mokytoja pažymėdavo šypsenėlę, kiekvieną penktadienį o pagyrimus rašydavo kiekvieno mėnesio gale, tiek elektroniniame dienyne, tiek pasiekimų knygelėje o šeip ir klasėje buvo magnetinė lenta, ir ten žymėdavo jei vaikas buvo geras, ir jei nelabai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-06-04, 8:17 PM | Žinutė # 19 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| šeip labai įdomios pasiekimų knygelės Pradinėje panevėžio mokykloje tokios didelės A4 formato
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 9:29 PM | Žinutė # 20 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) renkame riešutukus ir pupas, sekasi irgi super Gavo riešutuką,bet aš nesupratau ką jis reiškia, kažkuriose pratybose lipdukas riešutėlis
Quote (snieguoliuke) klų sypsenėlėmis įvertinamas visos savaitės elgelys, tai pas kinderį visos geros kolkas Pas mus tai pat, na už pimą savaitę gavo geltoną, tikiuosi taip ir toliau bus.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 9:30 PM | Žinutė # 21 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) šeip labai įdomios pasiekimų knygelės Pradinėje panevėžio mokykloje tokios didelės A4 formato Pas mus normalios ne didelės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 9:31 PM | Žinutė # 22 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o šeip ir klasėje buvo magnetinė lenta, ir ten žymėdavo jei vaikas buvo geras, ir jei nelabai Rašo ir pas mus klasėje ant lentos vaikučių vardus kurie ne tik, kad negeri buvo, bet jei kažko neatliko, ar namie nepabaigė darbelio, ar nepadarė ko prašė mokytoja, mes buvome lentoje,kad per šokių pamoką neturėjo šokių batelių
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 9:38 PM | Žinutė # 23 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pas mus tai pat, na už pimą savaitę gavo geltoną, tikiuosi taip ir toliau bus. liuks o kaip suprast geltona pas mus buvo labai linksma šypsenėlė, tada liūdnesnė šypsenėlė ir tada labai nuliūdusi tai mokytoja nuspalvindavo tą kurios vaikas nusipelnydavo per savaitę savo elgelsiu Quote (Romeniukas) Gavo riešutuką,bet aš nesupratau ką jis reiškia, kažkuriose pratybose lipdukas riešutėlis juokas riešutas mataematika, pupa lietuvių kalba, Gilė -pasaulio pažinimas o tai kaip gavo niekur nepriklijuotą lipduką pas mus lipdukus klijuodavo arba į pratybų sąsiuvinius arba į pasiekimų knygeles Quote (Romeniukas) Pas mus normalios ne didelės pas mus jau nebėra pasiekimų knygelių, viskas elektriniuose dienynuose
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 9:41 PM | Žinutė # 24 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Rašo ir pas mus klasėje ant lentos vaikučių vardus kurie ne tik, kad negeri buvo, bet jei kažko neatliko, ar namie nepabaigė darbelio, ar nepadarė ko prašė mokytoja, mes buvome lentoje,kad per šokių pamoką neturėjo šokių batelių geda
pas mus tai tokių dalykų nerašydavo tiesiog vaikui į knygelę parašydavo į knygelę, o šeip buvo didelė magnetinė lenta kurioje surašyti vaikų vardai ir pavardės ir vaikai rinkdav (minusiukus-vabalus), juos gaudavo už elgesį už negražų žodį, jei nuskriaudei draugą ir tt., pusmečio gale, visus juos nutrindavo ir kitą pusmetį vėl viskas nuo pradžių,tai buvo klasėje 3 berniukai vadinami blogiukais pirmūnais ir 2 mergaitės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 9:44 PM | Žinutė # 25 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kaip suprast geltona pas mus buvo labai linksma šypsenėlė, tada liūdnesnė šypsenėlė ir tada labai nuliūdusi tai mokytoja nuspalvindavo tą kurios vaikas nusipelnydavo per savaitę savo elgelsiu Na pas mus pagal spalvas, sypsenėlės,bet spalvotos, geltona yra pati geriausia Pas mus reikia surinkti 3 širdutes už gerą elgesį ir tada iklijuoja geltoną šypsenėlę penktadienį į pasiekimų knygelę. Ne taip jau ir lengvai gauna tą šypsenėlę geltoną.
Quote (snieguoliuke) riešutas mataematika, pupa lietuvių kalba, Gilė -pasaulio pažinimas o tai kaip gavo niekur nepriklijuotą lipduką pas mus lipdukus klijuodavo arba į pratybų sąsiuvinius arba į pasiekimų knygeles Tai yra įklijuota į pratybas. Bet keista, dabar pažiūrėjau į matematikos pratybas, tai nėra riešutėlio,reiškia kitose pratybose,o kuriose net nebežinau Pas mus kitokia sistema tada. Labiau spalvos dominuoja, zalia ligtai patenkinama, mėlyna reikia pasistengti, geltona labai gera.
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-13, 10:50 AM | Žinutė # 26 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vienoj mokykloj buvo A-auksčiausias,PG-pagrindinis,PT-patenkinamas.kitoj sypsenelės,o dabarneaisku,nes bus elektroninis dienynas,kol kas visiem viskas gerai tiek mokytojai tiek vaikam
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-13, 1:51 PM | Žinutė # 27 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ienoj mokykloj buvo A-auksčiausias,PG-pagrindinis,PT-patenkinamas.kitoj sypsenelės,o dabarneaisku,nes bus elektroninis dienynas,kol kas visiem viskas gerai tiek mokytojai tiek vaikam juokas pas mus buvo vertinamas mokinys po pusmečio manau kad ir dabar tas pats bus, nes tiek pasiekimų knygelėje buvo toks vertinimas tiek elektroniniam dienyne na iš pradžių aš tai grybavau tam elektroniniam bet dabar aišku ir pamatai įvertinimus pagyrimus ir namų darbus
|
Atsijungęs |
| |