Išleistuvių vakaras
|
|
Valedy | Data: Antradienis, 2009-12-29, 11:40 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Turbūt daugelis iš mūsų su nekantrumu laukėme tos dienos, juk tai reiškė, kad kokie mes jau suaugę, pagaliau bus užvertas vienas gyvenimo tarpsnis vadinamas - vidurinė mokykla. Tad kokios buvo Jūsų mokyklos išleistuvės? Ar prisiminimai geri? Ar norėtųsi sugrįžt į tą dieną ir kažką pakeist? Ar labai jaudino pats tas faktas, kad jau viskas, baigėsi nerūpestingi gyvenimo metai? O gal net prisimint nenorite?
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Pabaisa - Antradienis, 2009-12-29, 11:44 PM |
Atsijungęs |
| |
jurgutex | Data: Trečiadienis, 2009-12-30, 11:14 AM | Žinutė # 2 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Išsiliesiu pirma Mano išleistuvių vakaras buvo gana liūdnas, nes iš klasės dalyvavo vos keli mokiniai ir tie patys prisijungė prie kitų klasių. Jaučiausi gana vieniša, nors vaikinų dėmesio ir netrūko. Jei galėčiau grįžt ir ką nors pakeisti, galbūt iš vis neičiau į išleistuves
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2009-12-30, 1:46 PM | Žinutė # 3 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o man neteko pabuvot isleistuvese, ligoninej su luzusia koja, tempime gulejau bet uztai per 10m susitikima pasijauciau vos ne kaip isleistuvese
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2009-12-30, 2:05 PM | Žinutė # 4 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgutex) Jei galėčiau grįžt ir ką nors pakeisti, galbūt iš vis neičiau į išleistuves Oij kaip liūdna tikrai prisiminimas nekoks Quote (vaidabas) o man neteko pabuvot isleistuvese, ligoninej su luzusia koja, tempime gulejau niu ir tau nepasisekė Quote (vaidabas) bet uztai per 10m susitikima pasijauciau vos ne kaip isleistuvese atsigriebei O mano išleistuvės buvo fantastiškos Buvo išnuomotas visas namas šventimui,vaišių bile kiek,aišku ir nestiprių gėrimų buvo,kas norėjo prisigėrė...aš tada tik paragavau,nes nuo mamos baisiai bart bijojau gaut Taiva praūžėm su šokiais,žaidimais visą naktį ir ryte ėjom prie ežero pasitikt saulės Fantastika Pamenu buvo ir kai kurie mokytojai vakarėlyje,tai tokie visai kaip ne mokytojai būtų buvę,o kaip tetos ir dėdės Žodžiu mano išleistuvių vakaras-naktis-rytas buvo
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
sandi | Data: Trečiadienis, 2009-12-30, 2:11 PM | Žinutė # 5 |
[ ( GB) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 290
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| As isleistuves svenciau su seima..nebuvo noro eiti i 'tusa' su klasiokais ir prisigerti..Isvis kazkaip net nesiilgiu mokyklos...Man studiju laikai geriausius prisiminimus kelia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Šeštadienis, 2010-01-02, 6:37 PM | Žinutė # 6 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sandi) As isleistuves svenciau su seima Taip pat puikus variantas bet man tai buvo savotiškas "atsisveikinimas" su klasiokais...nes tą dieną iš tikro kai kuriuos mačiau paskutinį kart Quote (sandi) .nebuvo noro eiti i 'tusa' su klasiokais ir prisigerti. Manau nebūtina prisigert,vat kaip mes ,kad laaabai linksmai pabuvom...žinoma buvo vienetai ,kurie padaugino,bet tikrai ne visi Quote (sandi) .Isvis kazkaip net nesiilgiu mokyklos Kodėl Quote (sandi) .Man studiju laikai geriausius prisiminimus kelia Studijų laikai kas kita...jau ten susirenkam visi dideli...o vidurinėj ,juk viskas buvo nuo mažumės,visi klasiokai,su kuriais užaugai
|
Atsijungęs |
| |
sandi | Data: Šeštadienis, 2010-01-02, 9:38 PM | Žinutė # 7 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Manau nebūtina prisigert,vat kaip mes ,kad laaabai linksmai pabuvom...žinoma buvo vienetai ,kurie padaugino,bet tikrai ne visi O pas mus tik ir buvo kalbama, kur svest, kad prisigert..susiskalde klase...tai ir nestojau nei i viena puse. ir siaip kaikurie pastoviai kazkokiu organizavimu buvo nepatenkinti..del to ir nesiilgiu mokyklos..Be to kaip sakoma savam kraste pranasu nebusi..kazkaip per daug kontroles, turi buti kazkuo arba niekuo.Quote (Pabaisa) Studijų laikai kas kita Kai pradejau studijuoti kitam mieste, atsivere galimybes pazinti save ir kitus, tobuleti kulturiskai ir pan. Nepakartojami studiju metai
|
Atsijungęs |
| |
sandi | Data: Šeštadienis, 2010-01-02, 9:40 PM | Žinutė # 8 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Turbūt daugelis iš mūsų su nekantrumu laukėme tos dienos, juk tai reiškė, kad kokie mes jau suaugę, pagaliau bus užvertas vienas gyvenimo tarpsnis vadinamas - vidurinė mokykla. Tuom viskas ir pasakyta
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Šeštadienis, 2010-01-16, 5:37 PM | Žinutė # 9 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na mano isleistuves buvo pasakiskos visi draugiskai pasibuvom gerai leidome laika ir po pacio to vakaro su klasiokais patraukem pasibut kur nuosaliau nuo mokytoju ir gerai 2dienas sventem ,nors nebovo ten kad begales snapso ar uzkandziu mums buvo svarbu paibuti visiems paskutines diena drauge,nes dabar kaip kas kur issilakste uzsieni ar dar kur tai dabar visai kaip ir nesusitinkam,bet taip turejo but matyt.
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2010-01-17, 3:33 PM | Žinutė # 10 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) dabar visai kaip ir nesusitinkam Vat vat,mes irgi tą suprasdami labai džiaugėmės paskutinėmis akimirkomis Nes iš tikro taip ir išsibarstėm visi po pasaulį...kai kurių klasiokų nuo tos dienos taip ir nebemačiau
|
Atsijungęs |
| |
Daivike | Data: Pirmadienis, 2010-01-18, 9:06 PM | Žinutė # 11 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 221
Apdovanojimai: 8
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Man apie išleistuves irgi tik labai geri prisiminimai išlikę. Buvo labai smagu, vaišės, muzikantai, šokiai iki ryto, saulės sutikimas ir išvyka prie ežerų. Pramogavom beveik savaitę. Dabar mano sūnus abiturientas ir kaip nustebau sužinojusi, kad mūsų mokykloj jau keletas metų didžiausia dvyliktokų šventė ne išleistuvės, o šimtadienis. Per šimtadienį būna programa, vaišės, muzikantai, šokiai ir t. t. šventė mokiniams, mokytojams ir tėvams. Paskutinis skambutis simboliškai paminimas, o išleistuvių iš viso nebūna, atsiimi atestatą ir laisvas. Merginos, o kaip jūsų vaikų mokyklose dabar būna? Kažin čia visur dabar didžiausia šventė paskutinis skambutis, ar tik pas mus taip yra
|
Atsijungęs |
| |
MonikisSs | Data: Antradienis, 2010-01-26, 9:58 PM | Žinutė # 12 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1608
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as kadangi is po 10 isejau i profke... tai buvo isleistuves baigus profke, bet as jau laukiausi, nors zinojo tik pora klasiokiu, ir turejau rimtu bedu su sveikata, net ligoninej gulejau, tik issiprasiau porai valandu diploma pasiimt ir sugebejau susipykt su pora mergu, su kuriom siaip neblogai sutarem, nes kai pasakiau, kad nevaziuosiu su visom i pirti, kur buvom planave, pradejo putotis, kad va, man bernas svarbiau uz paskutini vakara su klase... specialiai nieko joms nesakiau, nors skaudu buvo labai, nes tikrai norejau vaziuot kartu, deja... po to jos is kazkur suzinojo, kokioj situacijoj as tada buvau, tai atsiprase, bet susitikusios daugiau nebuvom, vos pora merginu dar sutinku kartais o siaip kai tik baigsis krize, noriu mokytis ir baigt kolegija arba, blogiausiu atveju, bent dar viena specialybe profkej
Jeigu visi žmonės turi angelus sargus, tai mano arba kažkur kirmija, arba labai ilgam užgėrė...
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-02-01, 5:31 PM | Žinutė # 13 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Daivike) Pramogavom beveik savaitę. Neblogai tėvų kišenes paploninot Quote (Daivike) jau keletas metų didžiausia dvyliktokų šventė ne išleistuvės, o šimtadienis. Hmmmm gali būti...daug kas pasikeitė kai aš mokyklą baigiau Quote (Daivike) Merginos, o kaip jūsų vaikų mokyklose dabar būna? Kažin čia visur dabar didžiausia šventė paskutinis skambutis, ar tik pas mus taip yra Negaliu pasakyti,nes man dar toli iki vaiko mokyklos išleistuvių vakaro MonikisSs, būna tokių situacijų...ką jau padarysi,kad teko taip išsiskirt su klase
|
Atsijungęs |
| |