Rudenėlio šventė darželiuose
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 6:26 PM | Žinutė # 16 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mūsų darželio darbelis iš rudens gėrybių,laikrodukas Dėja prizinės vietos neužėmė Dauguma darželių dalyvavo,bet beveik visus laimėjimus susižėrė organizuojantis darželis Puriena
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 6:28 PM | Žinutė # 17 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Gelyčių čia ir reikėjo šitam darbeliui Kadangi darė darbelius dviems parodėlėms tai greičiausiai,kad daugiau gaminti nieko nebereikės,na dar bus matyt gal dar teks kažką gaminti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 6:32 PM | Žinutė # 18 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gelyčių čia ir reikėjo šitam darbeliui Kadangi darė darbelius dviems parodėlėms tai greičiausiai,kad daugiau gaminti nieko nebereikės,na dar bus matyt gal dar teks kažką gaminti na pas mus tai darželyje bus rudenėlio šventė, norsirgi dalyvavom gamtos namuose ten prizų niekas nedavė nes viskas vistiek vėliau keliaus gyvūnėliams Quote (Romeniukas) Mūsų darželio darbelis iš rudens gėrybių,laikrodukas Dėja prizinės vietos neužėmė buvau centre, bet jie darė vakar berods , tai vieni manau buvo stumbrye o kiti čia šeip labai gražu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:36 PM | Žinutė # 19 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na pas mus tai darželyje bus rudenėlio šventė, norsirgi dalyvavom gamtos namuose ten prizų niekas nedavė nes viskas vistiek vėliau keliaus gyvūnėliams Tai mūsų darželis ir darė darbelį gamtos namas ir dar laisvės aikštėje Quote (snieguoliuke) buvau centre, bet jie darė vakar berods , tai vieni manau buvo stumbrye o kiti čia šeip labai gražu Čia auklėtojos viską darė Labai gražūs darbeliai visų O ko jūsų darželis nedalyvavo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:52 PM | Žinutė # 20 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Čia auklėtojos viską darė Labai gražūs darbeliai visų O ko jūsų darželis nedalyvavo nežinau gal ir dalyvavo o gal ir ne , nes tą dieną kai vyko gamtos namuose deliojo ir laisvės aikštėj, tai mūsų paruošiamukai nepersiplešia , o šeip nelabai įdomu, kai auklėtojos deioja gaunasi kad auklėtojos tarpusavyje rungtyniauja, o kadangi puriena puikiai pasiruošus tai ir laimi pastoviai , na o pavyzdžiui Purienos man regis nebuvo gamtos namuose
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:58 PM | Žinutė # 21 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Žiūrėjau visus,bet jūsų darželio nebuvo Na matai čia kaip konkursas vyko,kaip auklėtoja sako kvepiantis korupcija,kžkokios pažintys čia suveikė Ne auklėtojos rungtyniavo,o darželiai ir mokyklos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 9:00 PM | Žinutė # 22 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o šeip dalyvavo ir mokyklos ir kitos bendruomenės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 9:01 PM | Žinutė # 23 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Žinau tai ir rašiau,kad mokykos ir darželiai ir dar neaišku kas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 9:02 PM | Žinutė # 24 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Žiūrėjau visus,bet jūsų darželio nebuvo Na matai čia kaip konkursas vyko,kaip auklėtoja sako kvepiantis korupcija,kžkokios pažintys čia suveikė Ne auklėtojos rungtyniavo,o darželiai ir mokyklos na mes tada buvom gamtos namuose, ten dalyvavom nes pasižiūrėjau kad vyko tą pačia dieną , na kadangi teko dirbti su Purienos auklėtoja tai nuomonę pakeičiau 100proc.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 11:26 AM | Žinutė # 25 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vakar buvo Rudenėlio šventė darželyje tai manasis vaidino žvirbliuką ir nešėsi štai ką
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 2:15 PM | Žinutė # 26 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš vakar dariau lyg ir čipolina nedideli ,reikėjo neštis i darželi.minti paėmiau iš intiko..
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 2:21 PM | Žinutė # 27 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) Aš vakar dariau lyg ir čipolina nedideli ,reikėjo neštis i darželi.minti paėmiau iš intiko.. aš irgi iš intero darželyje tai ant tokių samanų gražiai padėjo tai iš vis super atrodo
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 2:25 PM | Žinutė # 28 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kažkaip vakar vakare mergaitė pasakė,o nieko daržovių neturėjau tai iš svogūno greit gavos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 2:26 PM | Žinutė # 29 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) kažkaip vakar vakare mergaitė pasakė,o nieko daržovių neturėjau tai iš svogūno greit gavos man panašiai, bet aš anksčiau buvau iš sodo parsivežus cukinijų, moliūgą turėjau tai pasidariau, tik va moliūgą sugadinau tai teko sriubą išvirti
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 2:30 PM | Žinutė # 30 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| įdėsiu vėliau foto,reik tik iš fotiko iškelt...Dukrytei patiko patenkita nunešė i darželį
|
Atsijungęs |
| |