Mūsų žvaigždutės
|
|
Valedy | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 7:07 PM | Žinutė # 46 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O man jis fainas Taigi žinoma,kad visoms negali patikt visi vyrai vienodai..vienai tas labiau ,kitai kitas....kitaip būtų provalas jei viskas būtų vienoda
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 7:10 PM | Žinutė # 47 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) alia žinok man irgi man labaiu vyriškesni, kaip sakant kaip marijonas o jis man toks Quote (Romeniukas) O man jis fainas tai gerai, tau tokio tipo vyras gražus jug negali visoms vienodi patikti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 7:10 PM | Žinutė # 48 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Taigi žinoma,kad visoms negali patikt visi vyrai vienodai..vienai tas labiau ,kitai kitas....kitaip būtų provalas jei viskas būtų vienoda tiesiai į dešimtuką
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 7:14 PM | Žinutė # 49 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Taigi žinoma,kad visoms negali patikt visi vyrai vienodai..vienai tas labiau ,kitai kitas....kitaip būtų provalas jei viskas būtų vienoda Tai žinoma,tai normalu,kaip ir merginos patinka vyrams skirtingos,kitaip ir būti negali
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 10:15 PM | Žinutė # 50 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O dar man kaip asmenybė lb patiko jau anapilin iškeliavęs Skirmantas Valiulis ot diedukas buvo
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 10:24 PM | Žinutė # 51 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Skirmantas Valiulis pala o ką jis darė?laidą vedė kokią?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 10:30 PM | Žinutė # 52 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pala o ką jis darė?laidą vedė kokią? Jis garsus LT kino, fotografijos ir televizijos kritikas, Vilniaus universiteto bei Lietuvos muzikos ir teatro akademijos dėstytojas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 10:33 PM | Žinutė # 53 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Jis garsus LT kino, fotografijos ir televizijos kritikas, Vilniaus universiteto bei Lietuvos muzikos ir teatro akademijos dėstytojas miela girdėtas labai jis man
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 10:37 PM | Žinutė # 54 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) girdėtas labai jis man Aš jei užmatydavau,kad dalyvaus kokioj nors laidoj,ar bus kokio nors konkurso žiuri narys ar šiaip jei netyčia per kokią laidą pamatydavau ,tai visada žiūrėdavau...nes iš tikro tokio išsilavinusio ir tolerantiško,gyvibingo žmogaus reikia paieškoti ....jei lyginti jį su kažkuo,tai gal maždaug panašus būtų Leonidas Donskis ...nežinau veža mane kultūringi ,protingi ,sąmojingi vyriokai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 10:39 PM | Žinutė # 55 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) kultūringi ,protingi , niu jo tie dalykai tikrai veža
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 11:09 PM | Žinutė # 56 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) dar man kaip asmenybė lb patiko jau anapilin iškeliavęs Skirmantas Valiulis ot diedukas buvo tikrai super asmenybė buvo
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 11:23 PM | Žinutė # 57 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ai tiesa,tema yra ir apie nemėgstamas žvaigždes...tai paskutiniu metu visiškai nepatinka Zvonkė ir alia tipo super žvaigždė Valentaitė..nu jau tokios pasikėlusios...fui
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 11:24 PM | Žinutė # 58 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Ai tiesa,tema yra ir apie nemėgstamas žvaigždes...tai paskutiniu metu visiškai nepatinka Zvonkė ir alia tipo super žvaigždė Valentaitė..nu jau tokios pasikėlusios...fui man pradeda užknis kad paskui Zvonke dabar tas Bunkus visur lenda nes rinkimai artėja
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 11:25 PM | Žinutė # 59 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Valentaitė ir man nepatinka,tokia jau fifa dama Man dar visai patinka Irūna Puzaraitė Talentinga mergina ir tokia ji man paprasta
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 11:29 PM | Žinutė # 60 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) dabar tas Bunkus visur lenda nes rinkimai artėja Aš irgi manau,kadf tik Zvonkės dėka jis sau reklamą darosi pvs kai pamatau ,kad kokios laidoj Zvonkė dalyvaus,net nežiūriu...nu negaliu pakęst tokių žmonių,kur iš savo asmeninio gyvenimo "statosi pilis" Quote (Romeniukas) Valentaitė ir man nepatinka,tokia jau fifa dama O ,taikliai pasakei,tikrai jin tikra FYFA Quote (Romeniukas) Irūna Puzaraitė Talentinga mergina ir tokia ji man paprasta Na Irūna dar jauna...kaip sakant nesugadinta šou verslo ,bet manau pasikels su laiku ir ta
|
Atsijungęs |
| |