Penktadienis, 2024-04-19, 1:47 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''









  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: linuciuxxxx  
Forumas » VIRTUVĖS PASLAPTYS » Salotos-Mišrainės » Salotos ir mišrainės su mėsa
Salotos ir mišrainės su mėsa
AtileData: Šeštadienis, 2009-12-12, 11:43 AM | Žinutė # 1








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Forumo siela Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
Pasidalinkime įvairių salotų ar mišrainių receptais į kurių sudėtį įeina mėsa (faršas, rūkyti gaminiai ir panašiai)

Atsijungęs
zuikaData: Sekmadienis, 2009-12-13, 0:12 AM | Žinutė # 2








[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Miestas:......
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Receptas iš laidos susitikime virtuveje...

Pagrindinė dalis salotos
o Konservuoti pievagrybiai - 450 g
o Karštai rūkytas kiaulienos kumpis - 325 g
o Švieži agurkai - 420 g
o Svogūnų laiškai - 100 g
o Švieži krapai - 40 g
o Majonezas "Vilnius" - 140 g
o Juodieji malti pipirai - pagal skonį
o Druskas - pagal skonį

Paruošimas
• 1. Pievagrybius nusunkite. Didesnius perpjaukite per pusę, mažus palikite sveikus.
• 2. Agurkus supjaustykite maždaug 1,5 cm ilgio šiaudeliais.
• 3. Panašiais šiaudeliais supjaustykite kiaulieną.
• 4. Pašalinkite krapų kotus, krapų šakeles sukapokite.
• 5. Svogūnų laiškus supjaustykite žiedeliais.
• 6. Visus produktus sumaišykite su majonezu, paskaninkite pipirais, jei reikia, įberkite druskos.

Atsijungęs
linuciuxxxxData: Sekmadienis, 2009-12-13, 11:18 PM | Žinutė # 3








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
Perkeliau Ausros28

SALOTOS SU VYTINTA JAUTIENA

Ingredientai:
salotų lapai,
agurkas,
vytinta jautiena,
švieži žirneliai,
melionas,
citrina,
krapai,
prieskoniai.

Užpilas:
aliejus,
truputis citrinos sulčių,
šaukštelis medaus.

Gaminimas:
Salotų lapus, agurką, vytintą jautieną supjaustyti. Sudėti kubeliais pjaustytą melioną, išspausti citriną, sudėti žirnelius, krapus. Pagardinti mėgstamais prieskoniais. Iš minėtų produktų pagaminti užpilą ir užpilti salotas.


Atsijungęs
ValedyData: Trečiadienis, 2011-12-14, 12:14 PM | Žinutė # 4








[ (LT) ]

Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Miestas:Ten kur širdis
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Mišrainė

Žirneliai,
kukurūzai,
kumpis ar kt.mėsa,galima ir be jos,
cibulį,kas nemėgsta aštriai,nuplikyti,
majonezas ar jogurtas


Laimėtojų garbės lenta
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
ValedyData: Trečiadienis, 2011-12-14, 12:15 PM | Žinutė # 5








[ (LT) ]

Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Miestas:Ten kur širdis
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Mišrainė

Agurkas raug.ar mar.
kiaušiniai
rūk.mėsa (nebūtinai)
majonezas ar jogurtas
žalumynai (jei patinka)


Laimėtojų garbės lenta
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
Forumas » VIRTUVĖS PASLAPTYS » Salotos-Mišrainės » Salotos ir mišrainės su mėsa
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:



Kartą užsukęs negali sustoti© 2024