Būreliai Panevėžyje
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 8:38 PM | Žinutė # 31 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dovydas vis dar lanko šokių bureli, sporto ir dailę liuks o koks sporto būrelis pas jus Domsiaus draugas iš futbolo Lanko Senvagės dabar 2, tai mama sakė nei vieno normalaus būrelio nebuvo pirmokams pernai reiks pasakyt kad sporto yra, aktyvus berniukas gal norės lankyti,
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 8:39 PM | Žinutė # 32 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, o kokie šokiai mums tai nereikia net lankyti pasirodo kartą per savaitę bus pamoka šokiai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 8:45 PM | Žinutė # 33 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Romeniukas, o kokie šokiai mums tai nereikia net lankyti pasirodo kartą per savaitę bus pamoka šokiai Pas mus ir yra šokių pamoka
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 8:46 PM | Žinutė # 34 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pas mus ir yra šokių pamoka pas mus pirmoje nebuvo dabar yra
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 8:55 PM | Žinutė # 35 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o koks sporto būrelis pas jus Domsiaus draugas iš futbolo Lanko Senvagės dabar 2, tai mama sakė nei vieno normalaus būrelio nebuvo pirmokams pernai reiks pasakyt kad sporto yra, aktyvus berniukas gal norės lankyti, Kaip gali nebūti būrelio, na sporto tai tas kaip ten vadinasi kur visų sričių, na futbolas, krepšinis,tenisas, bėgimas ir taip toliau 1-2 klasių vaikams, vyksta ketvirtadieniais po 5 pamokų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 9:24 PM | Žinutė # 36 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip gali nebūti būrelio, na sporto tai tas kaip ten vadinasi kur visų sričių, na futbolas, krepšinis,tenisas, bėgimas ir taip toliau galvoju 1-2 klasių vaikams, vyksta ketvirtadieniais po 5 pamokų na reiks paklausti tada
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 9:25 PM | Žinutė # 37 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na reiks paklausti tada Yra būrelis na nebent pernai nebuvo,bet netikiu. Nebent buvo,bet tai mamai nenormalus būrelis pasirodė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 9:29 PM | Žinutė # 38 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Yra būrelis na nebent pernai nebuvo,bet netikiu. Nebent buvo,bet tai mamai nenormalus būrelis pasirodė na pakalusiu ryt o gal koks laikas netiko dėl futbolo, na bet pamenu sakė kad po pamokinės veiklso pirmokams nebuvo pasirinkimo vyresniukams sakė tai yra
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 9:32 PM | Žinutė # 39 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na pakalusiu ryt o gal koks laikas netiko dėl futbolo, na bet pamenu sakė kad po pamokinės veiklso pirmokams nebuvo pasirinkimo vyresniukams sakė tai yra Gal ir nebuvo pernai kas čia žino
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 9:42 PM | Žinutė # 40 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gal ir nebuvo pernai kas čia žino na nieko penktadienį per varžybas susitiksim pasikalbėsim, gal ir nebuvo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 9:44 PM | Žinutė # 41 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes rytoj jei spėsim važiuosim pažiūrėt į keramokos būrelį
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-13, 2:39 PM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dovydas gavo pasiūlymą lankyti futbolą, Futbolo akademijoje. Sako,kad nori,tai net nežinau reikės žiūrėti as nesikirs su pamokomis, treniruotės būtų pirmadienį, trečiadienį ir penktadienį. nuo 14val. Pas trenerį Butrimą. Gal pabandyt leist patiks ir galės lankyti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-13, 2:43 PM | Žinutė # 43 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dovydas gavo pasiūlymą lankyti futbolą, Futbolo akademijoje. Sako,kad nori,tai net nežinau reikės žiūrėti as nesikirs su pamokomis, treniruotės būtų pirmadienį, trečiadienį ir penktadienį. nuo 14val. Pas trenerį Butrimą. Gal pabandyt leist patiks ir galės lankyti liuks tai aišku kad nesikirs, jug pamokos tai manau baigiasi po 12, o treniruotės nuo 14 mūsų treneris sakė, kad kviečia dabar iš visų mokyklų vaikus, pakabina skelbimus mokyklose arba mokytojoms pasako ir jei ką sudomina ateina
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2012-09-13, 2:45 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-13, 2:54 PM | Žinutė # 44 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai aišku kad nesikirs, jug pamokos tai manau baigiasi po 12, o treniruotės nuo 14 Na truputi kertasi, Trečiadienį šokių būrelis iki 14.20val Na bet čia manau galima suderinti ir šokių atsisakyti, jei futbolas labiau patiks, šokti tai jam šiaip sau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-13, 4:05 PM | Žinutė # 45 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na truputi kertasi, Trečiadienį šokių būrelis iki 14.20val Na bet čia manau galima suderinti ir šokių atsisakyti, jei futbolas labiau patiks, šokti tai jam šiaip sau juokas o kokie šokiai pas jus tai jei tik šeip sau tai ko lanko nors šeip manau kad bet kuris vaikas turėtų palankyti mažiausiai porą mėnesio kokį nors būrelį ir tada jei jau nelimpa tai nelimpa, nes jei tik porą savaičių tai net nesupras kas ten kaip, ir paskui jei šokinės nuo vieno prie kito kad nebūtų taip, kad visai nebebus ką lankyti o šeip kas lieiča futbolą, tai manau daugeliui berniukui patinka, bet va iš mūsų treneio antros grupės išėjo visai, nes reikia drausmės pas jį o jei tokie neklaužados tai jiems nepatiko, ir šeip reikia būti drąsiems, nes tuoj užguis jau ilgiau lankantys, pamenu kinderis igi kai perėjo į stipriųjų grupę, tai visko buvo, ir kamuolio neduodavo, nesifasuodavo, sakydavo atseit tu nemoki žaist bet va įsižaidė ir viskas jau bus metai kaip lanko, ir net nežada mesti
|
Atsijungęs |
| |