ANTIVIRUSINĖS programos
|
|
nerida | Data: Antradienis, 2010-05-04, 11:39 AM | Žinutė # 46 |
[ ( US) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) KAD AVASTAS NEMOKAMAS YRA na taip nemokamas bet pas mane tik 30 dienu,tau gal kazkas suveike kad ilgam butu.o ji automatiskai pati skanuoja ar reikia kasdien paskanuot paciai?
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 11:58 AM | Žinutė # 47 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) na taip nemokamas bet pas mane tik 30 dienu,tau gal kazkas suveike kad ilgam butu.o ji automatiskai pati skanuoja ar reikia kasdien paskanuot paciai? kiek žinau tai automatiškai. nu ne man niekas nesuveikė o ivedžiau googlėje avast download free ir gavau nemokamą be jokių limitų 30 dienų.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Antradienis, 2010-05-04, 12:02 PM | Žinutė # 48 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as is cia siunciausi cia
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Antradienis, 2010-05-04, 12:03 PM | Žinutė # 49 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai gal ir pas mane visam laikui,bet lyg kazkur vakar skaiciau kad 30 dienu,tik siandien jau nerandu kur skaiciau
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 12:04 PM | Žinutė # 50 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) as is cia siunciausi cia aš tai ne iš kažkokio kitokio psl aš siunčiausi,dabar net nepamenu Quote (nerida) tai gal ir pas mane visam laikui,bet lyg kazkur vakar skaiciau kad 30 dienu,tik siandien jau nerandu kur skaiciau galvoju tai gal ne limitas ten buvo o šeip kas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Antradienis, 2010-05-04, 12:06 PM | Žinutė # 51 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai gal ne limitas ten buvo o šeip kas na bus matyt po menesio
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 12:08 PM | Žinutė # 52 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) na bus matyt po menesio miela tikrai taip
|
Atsijungęs |
| |
mazike | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 10:51 PM | Žinutė # 53 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1665
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Programinės įrangos gigantas Microsoft skelbia, jog pradeda platinti visiems prieinamą nemokamos antivirusinės programos Security Essentials bandomąją versiją. Kompanija netrukus turėtų pristatyti ir finalinę jos versiją. Nemokama antivirusine programa
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 4:09 PM | Žinutė # 54 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (mazike) Programinės įrangos gigantas Microsoft skelbia, jog pradeda platinti visiems prieinamą nemokamos antivirusinės programos Security Essentials bandomąją versiją. Kompanija netrukus turėtų pristatyti ir finalinę jos versiją. Nemokama antivirusine programa kaip fainai reiks išmėginti kada
|
Atsijungęs |
| |
rutaarman | Data: Antradienis, 2017-05-02, 10:01 AM | Žinutė # 55 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Naujokas
Žinutės: 2
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Gal galite ir man visai žaliai pasiūlyti kokią antivirusinę programą ? Instaliuoti sekasi gan sunkiai, bet kaip nors Galite siūlyti nemokamą ir mokamą, svarbu, kad tikrai apsaugotų nuo naujausių virusų.
|
Atsijungęs |
| |
paskiauskas | Data: Trečiadienis, 2017-08-23, 1:48 PM | Žinutė # 56 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Naujokas
Žinutės: 12
Lytis: Vyras
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Man tai atrodo, kad antivirusinės programos kuo toliau tuo mažiau reikalingos, na nebent minimalių resursų reikalaujančios tokios kaip avira ar kažkas tokio, kadangi sulyg kiekviena diena, sulyg kiekvienu atnaujinimu tarkim windowsai labai tobulėja tiek greičiu, funkcuonalumu tiek apsauga, užtenka tik laiku pasidaryti atnaujinimus, turėti firewall įjungta ir praktiškai virusų nepasigausi ir norėdamas. :D
|
Atsijungęs |
| |
tetute987 | Data: Trečiadienis, 2020-02-19, 11:17 AM | Žinutė # 57 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 146
Lytis: Vyras
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tikrai, kaip zinoti, kuri geriausia? Is nemokamu jau nieko nesitikiu, nes tikrai ne ilgalaikes ir apsauga nera patikima. Galvoju pirkti licenzijuota, bet pasirinkimas tikrai platus https://www.distributor.lt/antivir....ID=3651 ka patartumete? Zaidimu nezaidziu, taciau internete narsau tikrai daznai, o kompiuteryje saugomi ir darbo failai, tad norisi islaikyti maksimalia imanoma apsauga nuo duomenu praradimo
|
Atsijungęs |
| |