Kompiuterio problemos!
|
|
Irce | Data: Pirmadienis, 2011-09-26, 8:16 PM | Žinutė # 151 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vai2ske, pas mane nėra jokios programos,kad instaliuoti.Kai pirkau disko pridėta nebuvo,o ir šis nėra prikimštas,daugiau kaip puse vietos dar laisva jau nebesuprantu,tiek prisikaičiau...jei niekas nžn ką daryti,nešiu taisyti,tik baisiai gaila,kad viskas pradings ką susikėliau Ačiukas tau už geranoriškumą
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-09-26, 8:44 PM | Žinutė # 152 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Vai2ske, pas mane nėra jokios programos,kad instaliuoti.Kai pirkau disko pridėta nebuvo, tai cia kaip ir bet kokiam flesiukui, idejus pirma karta, rodo, lyg instaliuojasi..., to disko programele buna instaliuota paciame diske, paziurek, kazkur kompiuteryje turi buti...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
ausraa14 | Data: Pirmadienis, 2011-09-26, 9:52 PM | Žinutė # 153 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 866
Apdovanojimai: 19
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Mergaitės,gal kuriai teko susidurti su panašia problema...turiu išorinį diską,pajungiamą per usb,iki šiol viskas buvo liuks,o va šnd įjungiu ir nepasileidžia man jis pirktas pavasarį,dar garantinis,ale viskas kas reikalinga jame sukelta ką dabar daryti,jau galvą paskaudo...jungiau prie kito pc(namie du yra),tas pats,net nerodo,kad yra jis.Bandžiau flešiuką jungti,viskas liuks,tas veikia...blemba jei bus neįmanoma nieko padaryti,plaukus nusirausiu,vat ir pasitikėk tais diskais Paprasciausiai laida pabandyk pajudint.Kartais taip nutinka ,turetu padeti
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2011-09-27, 7:14 AM | Žinutė # 154 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) tai cia kaip ir bet kokiam flesiukui, idejus pirma karta, rodo, lyg instaliuojasi..., to disko programele buna instaliuota paciame diske, paziurek, kazkur kompiuteryje turi buti... Kad instaliavosi tai taip,ale rask dabar tą programą net nžn kur ieškoti,tarp pprogramų failų turbūt žalia kompe esu,bet paieškosiu Quote (ausraa14) Paprasciausiai laida pabandyk pajudint.Kartais taip nutinka Ačiū,bandžiau,vistiek tas pat Šiaip kai įjungiu,atsiranda deš. kampe ta ikonėlė,kad paspaudus išjungti būtų galima,reiškias gaudo tą mano diską,tik va spustelėjus,kad leistų bent išjungti,išmeta lentelę,kad tipo kažkokia programa dar naudoja ir neleidžia...nebesuprantu jau visos programos išjungtos būna.
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2011-09-27, 7:22 AM | Žinutė # 155 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vai2ske, ieškojau programos,ale nerandu tikrai pamenu,kad kai pirkau ir įjungiau,rašė,jog diegiama įrenginio programinė įranga Tiesa,pas mane kompe yra du diskai C ir D,o įjungus šį į usb atsiranda diskas G,bet paskui išmeta lentelę,kad norint naudoti,reikia suformatuoti.Aš bijau ką daryti,kad mano failai nedingtų paskui
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-09-27, 7:57 AM | Žinutė # 156 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| formatuojant, dings viskas... siaip, pabandyk ant to disko, paieskot, firmos, ar dar ko nors... arba kai atsiranda ta ikonele, su desiniu, ir properties...tada gal taip pavadinima ipestum, o tada jau i paieska... dar budas, per valdymo skyda, ieskoti pajungtos,bet neidiegtos programos..., tada yra tokia funkcija-trikciu salinimas.. na nenukabink nosies, tikrai tai turi but pataisoma, galesiu paskui paieskot vyruko kontaktu, kuris prisijunges prie mano PC man modemus atrisinejo, sutvarke,manau ir cia sutvarkytu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Ducky | Data: Antradienis, 2011-09-27, 8:03 AM | Žinutė # 157 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 302
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) galesiu paskui paieskot vyruko kontaktu, kuris prisijunges prie mano PC man modemus atrisinejo, sutvarke,manau ir cia sutvarkytu
o po to lieka programa tavo kompe ir tas bet kada gali prisijungt, įrašyt pragramą, kuri siunčia pvz slaptažodžių duomenis, tiesiai jam į mailą. Bet kada gali šnipinėt, net tau nežinant. Būkit atsargios - yra sąžiningų žmonių, bet yra tokių, kurie specialiai gaudo tokius neprofesionalus :) geriau jau susirast tarp draugų ką nors kas moka sutvarkyt...
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2011-09-27, 9:28 AM | Žinutė # 158 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vai2ske, ačiū tau už pagalbą bandysiu darbe paklausinėti,kas nusimano apie kompus,jei ką nešiu specui,pati jau nekišiu nagų,kad ko nepridirbčiau
|
Atsijungęs |
| |
dingau | Data: Trečiadienis, 2012-04-11, 4:13 PM | Žinutė # 159 |
[ ( US) ]
Lygis:
Naujokas
Žinutės: 1
Apdovanojimai: 0
Lytis: Vyras
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveiki, turiu bėdą - atsilieka kompiuterio laikrodis. kai kompiuteris išjungtas, jis sustoja, kai įjungtas - atsilikinėja. sinchronizacija įjungta, laiko juostos nustatytos gerai. kiek suprantu bėda ne baterijoje, nes ji nenaudojama - kompiuteris nenešiojamas, nuolat įjungtas į tinklą, baterija išimta. gal kas žinot kas čia galėtų būti ir kaip tvarkyti?
Paskutinį kartą redaguota dingau - Trečiadienis, 2012-04-11, 4:14 PM |
Atsijungęs |
| |
signorina | Data: Ketvirtadienis, 2012-06-21, 8:38 PM | Žinutė # 160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Naujokas
Žinutės: 1
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| gal kartais galėtumėt padėti? Mano operacine sistema windows'07, todėl neišeina susiinstaliuoti spausdintuvo - įdėjus programos diską rašo, kad programa netinkama mano operacinei sistemai. Gal galite patarti, ką daryti? Ačiū.
Spausdintuva Deskjet 5700
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Trečiadienis, 2012-06-27, 1:37 PM | Žinutė # 161 |
[ ( LV) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas,norėjau pasiklausti ar kuri dar naudojatės fotki.com?esu susikėlusi ten nemažai "turto" ir visa bėda kad dabar man neleidžia iš ten pilnu dydžiu parsisiūsti jau senokai ten besinaudojau,matyt atsinaujino kažkas gal pasikeitė.ar kuriai nors pavyksta iš ten atsisiūsti pilnu dydžiu?ir kokiu būdu?
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-06-27, 3:37 PM | Žinutė # 162 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) labukas,norėjau pasiklausti ar kuri dar naudojatės fotki.com?esu susikėlusi ten nemažai "turto" ir visa bėda kad dabar man neleidžia iš ten pilnu dydžiu parsisiūsti geda jau senokai ten besinaudojau,matyt atsinaujino kažkas gal pasikeitė.ar kuriai nors pavyksta iš ten atsisiūsti pilnu dydžiu?ir kokiu būdu? aš tai jau kuris laikas nesinaudoju tai gal pasikeitė ten kažkas ir todėl nebeleidžia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2012-07-01, 4:33 PM | Žinutė # 163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) norėjau pasiklausti ar kuri dar naudojatės fotki.com?esu susikėlusi ten nemažai "turto" ir visa bėda kad dabar man neleidžia iš ten pilnu dydžiu parsisiūsti jau senokai ten besinaudojau,matyt atsinaujino kažkas gal pasikeitė.ar kuriai nors pavyksta iš ten atsisiūsti pilnu dydžiu?ir kokiu būdu? Neleidžia ir man...labai gaila,tiek fotkių ten prisikėlus,pasirodo be reikalo,kaip dabar parsisiūsti kažin ar nereikia susimokėti
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Pirmadienis, 2012-07-02, 5:21 PM | Žinutė # 164 |
[ ( LV) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) kažin ar nereikia susimokėti galvoju taip tikrai reikia susimokėti,aš jiems laišką parašiau tai man atrašė.baisi netektis ir man,galima sakyt visas photoshopo gėris buvo ten sukeltas tai dabar kaip be rankų
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-07-02, 5:28 PM | Žinutė # 165 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) taip tikrai reikia susimokėti,aš jiems laišką parašiau tai man atrašė.baisi netektis ir man,galima sakyt visas photoshopo gėris buvo ten sukeltas tai dabar kaip be rankų vajėj,tikrai tada nieko gero....
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |