Kokie mes buvome vaikystėje?
|
|
Irce | Data: Sekmadienis, 2010-01-03, 3:58 PM | Žinutė # 121 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kas čia yra,kad visos su bernais vaikystėj tik žaidė aš tai su mergaitėm dažniausiai,nors ir berniukų draugų turėjau Quote (vaidabas) vaiku nera, zaislu nera, prisigaudai varliu, ir zaidi darze vietoj smelio dezes... eik tu sau,nu ir prisimąstydavai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-01-03, 4:01 PM | Žinutė # 122 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) kas čia yra,kad visos su bernais vaikystėj tik žaidė juokas aš tai su mergaitėm dažniausiai,nors ir berniukų draugų turėjau o dabar mastau.. ar pas visas, ar ir pas kitas taip budavo,, kad jei jau draugauji su viena, tai apie kita turi varyt, keliom neiseidavo, ir ka as zinau, man su vaikinukais geriau budavo, zbitku prikreciam, pasimusam, o apsisuke vel draugai...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2010-01-03, 4:08 PM | Žinutė # 123 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Norvile, Pabaisa, ale kokios zbitkininkės abi buvot Quote (Irce6) aga mano abu vaikai tokie prie nedrąsesnių,visai į mamą Pavydžiu..nes manieji irgi galvom eina Quote (vaidabas) o mane nespedavo sugaudyt, tai as pas baba iseiinu, tai jau skambina ligoninej sugipsuota o siaip gyvenom Stumbryne, ten du namai ir 7km jokios gyvos dvasios, kaip iseidavau ryte grybaut, kartais spedavau pries sutemas gryzt, nes sutikus stumbru lankytojus, grybus jiems parduodavau, ar ant kokio sokolado ismainydavau, ir toliau i miska...5m jau turejau savo bizni, vienas vyras pamate, kad gyvaciu prisigaudzius turiu stiklainyje, parode kaip su jomis susitvarkyt, 2d ant skruzdelyno palikt, skruzdes isgrauzdavo visa mesa, likdavo drazi skurike, tai va ja is manes supirkinedavo Nu tu pavarai mergiote Gyvatės,fui....numirčiau vietoj ,o čia dar prigaudyt
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2010-01-03, 4:09 PM | Žinutė # 124 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ir ka as zinau, man su vaikinukais geriau budavo, zbitku prikreciam, pasimusam, o apsisuke vel draugai... Va va lygiai taip pat ir man
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2010-01-03, 4:14 PM | Žinutė # 125 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Pavydžiu..nes manieji irgi galvom eina manai mano neina galvom,va ir dabar kitam kambarį "sienom' eina,dunda viskas jie tik šiaip kai palyginu kitų vaikus,svetimoj aplinkoj nedrąsūs,kol apsipranta vaidabas, dar viena zbitkininkė mano draugės tokios būdavo
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-01-03, 4:16 PM | Žinutė # 126 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Gyvatės,fui....numirčiau vietoj ,o čia dar prigaudyt o ka, jos sauletoj vietoj sliauzioja, pasiimi stiklaini, su lazdele i ja ivarai...pradzioj jas skandindavau baseinelyje, kol nepamaciau kaip jos plaukia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2010-01-03, 4:18 PM | Žinutė # 127 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) va ir dabar kitam kambarį "sienom' eina,dunda viskas Quote (vaidabas) o ka, jos sauletoj vietoj sliauzioja, pasiimi stiklaini, su lazdele i ja ivarai...pradzioj jas skandindavau baseinelyje, kol nepamaciau kaip jos plaukia Oij vaidabas duodi vaizdų Nu tikra mažoji gamtininkė buvai beje o pavyko gyvatės ar dar kokių baisuoklių įgėlimų išvengt?
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2010-01-03, 4:20 PM | Žinutė # 128 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas, baik gazdinti su tom gyvatėm niekaip negalėčiau taip Quote (Pabaisa) pavyko gyvatės ar dar kokių baisuoklių įgėlimų išvengt? ir man įdomu dar ko gero nei vorų nei jokių vabalų ji nebijo
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-01-03, 4:24 PM | Žinutė # 129 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Nu tikra mažoji gamtininkė buvai beje o pavyko gyvatės ar dar kokių baisuoklių įgėlimų išvengt? erkiu amzinai parsinesdavau, ir dabar tik i miska nuejus, kokias 5 parsinesu isisegusias, o daugiau nieko, atspari as, o ko tu mazu gyviu bijot, va butumet kur netoli, ir jum kokia karkvabaliu lova paklociau
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2010-01-03, 4:28 PM | Žinutė # 130 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ko tu mazu gyviu bijot, va butumet kur netoli, ir jum kokia karkvabaliu lova paklociau ačiū dievui,kad toli nuo tavęs gyvenu gerai,kad perspėjai,artimiausiu metu į Pnvž nevažiuosiu Aš labai bijau didelių,riebių vorų...brrrr...maža nebijojau,o dabar kažkokia nenormali baimė
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-01-03, 4:31 PM | Žinutė # 131 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) ačiū dievui,kad toli nuo tavęs gyvenu juokas gerai,kad perspėjai,artimiausiu metu į Pnvž nevažiuosiu juokas Aš labai bijau didelių,riebių vorų...brrrr...maža nebijojau,o dabar kažkokia nenormali baimė 10 as ne paciam Panevezyje, rajone gyvenu, tad gali vaziuot o kodel tu bijai tu voru? juk nei jie ka daro, nei ka?
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2010-01-03, 4:35 PM | Žinutė # 132 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ne paciam Panevezyje, rajone gyvenu fuuu nuraminai ką aš žinau kodėl bijau žinau,kad nieko nedaro,bet va baimės atsikratyt negaliu...kai maži tai dzin,bet didelių labai bijau...vyrui sakau,kai norės iš namų išvyt lai tarantulą parsineša,pati išeisiu
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-01-03, 4:40 PM | Žinutė # 133 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) .vyrui sakau,kai norės iš namų išvyt lai tarantulą parsineša,pati išeisiu tai gal tave kas isgasdino? as nei peliu, nei ko nebijau, bet ir nesizaviu jomis, bet issigasciau, jei kas nakti kur uzmestu...
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2010-01-03, 11:17 PM | Žinutė # 134 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas, aš tave karūnuoju "mielų" padarėlių-gyvūnėlių fėja Nu žinok tikrai man širdis sustotų nuo tokių baikų,kurias tu krėtei nesvarbu,kad vorai nieko blogo nedaro ar varlės,bet man tie padarai vien išvaizda drebina
|
Atsijungęs |
| |
Norvile | Data: Pirmadienis, 2010-01-04, 6:07 AM | Žinutė # 135 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 812
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas, pasiskaiciau kaip temn zaisdavai tai ir siurpas nukrete...maza ir as nei varliu nei voru nebijojau nuuuuu dabar
|
Atsijungęs |
| |