MŪSŲ AKVARIUMŲ FOTO ir plepaliukai apie juos
|
|
Ausra28 | Data: Ketvirtadienis, 2009-02-05, 3:13 PM | Žinutė # 31 |
[ ( LT) ]
Grupė: Removed
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) gauciau kur ja padet? Tai susipirk tik įrangą, žuvytę gal pavyktų nusipirkt dieną prieš... Sako, kad joms reikia šviesos, bet pas mane ji vieruvėj, o ten šiaip tamsoka... Nu gal kambarį kokį nenaudojamą turi? Quote (Kristalija) nu pas mus telsiai vo s ne kaimas Gal didesnis kaimas už mano
|
|
| |
Kristalija | Data: Ketvirtadienis, 2009-02-05, 3:15 PM | Žinutė # 32 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ausra28) Nu gal kambarį kokį nenaudojamą turi? na pas mus 2kambariai,miegamajam miegam o i saliona tai ieinam tik prie kompo tai padeciau salione ant palanges uzuolaidos naktines uzstos ir nesimatys
|
Atsijungęs |
| |
Ausra28 | Data: Ketvirtadienis, 2009-02-05, 3:16 PM | Žinutė # 33 |
[ ( LT) ]
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) tai padeciau salione ant palanges uzuolaidos naktines uzstos ir nesimatys va va ten ir padėk...bet jei ryt nupirksi, tai dar liks pusantros sav, kaip pakeisi vandenį, jei reiks? jei vyrukas namie bus žiūrėk, kad nesudaužytų netyčia Šiandien prisipilk vandens į ąsotį, kad pastovėtų...
|
|
| |
katulape | Data: Ketvirtadienis, 2009-02-05, 3:17 PM | Žinutė # 34 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 266
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ausra28) Bet reikia burbulint tą vandenį, šildyt, ne? Išvalyt irgi sunkiau... Na burbulina filtras, kurį valau kartą į savaitę šildytuvas irgi yra (jo reik kadangi šiuo metu pas mane tropinės žuvytės), o iš pagrindų valau vieną kart į metus, o šiaip tik dalį vandens tereik keist
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Ketvirtadienis, 2009-02-05, 3:18 PM | Žinutė # 35 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ausra28) va va ten ir padėk...bet jei ryt nupirksi, tai dar liks pusantros sav, kaip pakeisi vandenį, jei reiks? jei vyrukas namie bus žiūrėk, kad nesudaužytų netyčia Šiandien prisipilk vandens į ąsotį, kad pastovėtų... nesudauzys jis ten nelenda uz uzuolaidu jetau ka tik rasciau kaip noriu
|
Atsijungęs |
| |
Ausra28 | Data: Ketvirtadienis, 2009-02-05, 3:21 PM | Žinutė # 36 |
[ ( LT) ]
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katulape) Na burbulina filtras, kurį valau kartą į savaitę 11 šildytuvas irgi yra (jo reik kadangi šiuo metu pas mane tropinės žuvytės), o iš pagrindų valau vieną kart į metus, o šiaip tik dalį vandens tereik keist Mat kaip tai gal ir neblogai Quote (Kristalija) jetau ka tik rasciau kaip noriu Rasi, pažadu Tau o kad širdelės formos rastum akvariumą, tai išvis būtų super
|
|
| |
Kristalija | Data: Ketvirtadienis, 2009-02-05, 3:22 PM | Žinutė # 37 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ausra28) kad širdelės formos rastum akvariumą, tai išvis būtų super jio tada tikrai butu faina,gal i 50lt isitekciau
|
Atsijungęs |
| |
Ausra28 | Data: Ketvirtadienis, 2009-02-05, 3:24 PM | Žinutė # 38 |
[ ( LT) ]
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) jio tada tikrai butu faina,gal i 50lt isitekciau Įsiteksi, jei neprisipirksi žolių kalno ir dar ko tiesa, žolytės plasmasinės, dėl grožio, o akmenukus būtinai reik nuplaut, nes jie dažosi. Mano sesuo tai be akmenukų laiko, negražu jai...
|
|
| |
Kristalija | Data: Ketvirtadienis, 2009-02-05, 3:28 PM | Žinutė # 39 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ausra28) Įsiteksi, jei neprisipirksi žolių kalno ir dar ko tiesa, žolytės plasmasinės, dėl grožio, o akmenukus būtinai reik nuplaut, nes jie dažosi. Mano sesuo tai be akmenukų laiko, negražu jai... aisku
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Ketvirtadienis, 2009-02-05, 3:36 PM | Žinutė # 40 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pasisakmbinau sake jog turi,ir uvyciu ir mazu akvariumu visko tik gaideliu sake neturi
|
Atsijungęs |
| |
Ausra28 | Data: Ketvirtadienis, 2009-02-05, 3:43 PM | Žinutė # 41 |
[ ( LT) ]
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) pasisakmbinau sake jog turi,ir uvyciu ir mazu akvariumu visko kaip fainiai Quote (Kristalija) tik gaideliu sake neturi ogo nu kitą kokią nupirksi, gal yra daugiau nelepių kokią man pasiūlė, tokią paėmiau
|
|
| |
Kristalija | Data: Ketvirtadienis, 2009-02-05, 3:50 PM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ausra28) nu kitą kokią nupirksi, gal yra daugiau nelepių kokią man pasiūlė, tokią paėmiau jio tokios ir prasysiu ka butu kuo maziau lepi tik va kaip ja parsinest reiks nes eisiu su vaiku su vezimu a nenusals ji man
|
Atsijungęs |
| |
katulape | Data: Ketvirtadienis, 2009-02-05, 3:50 PM | Žinutė # 43 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 266
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ausra28) daugiau nelepių Na be filtro ir šildytuvo galima augint auksines žuveles dar gupijos nelepios, bet vėliau išsigimsta
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Ketvirtadienis, 2009-02-05, 3:53 PM | Žinutė # 44 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katulape) galima augint auksines žuveles rimtai?jos labai grazios kazi kokia ju kaina?
|
Atsijungęs |
| |
Ausra28 | Data: Ketvirtadienis, 2009-02-05, 3:58 PM | Žinutė # 45 |
[ ( LT) ]
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) tik va kaip ja parsinest reiks Duos su induku arba maišeliu, į rankinuką įsidėsi
|
|
| |