MŪSŲ KAČIŲ FOTO ir plepaliukai apie jas
|
|
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 10:16 PM | Žinutė # 166 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| "Ką sakot...nieko nežinau ,nieko negirdžiu... "
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 10:38 PM | Žinutė # 167 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) "Ką sakot...nieko nežinau ,nieko negirdžiu... " net pas mane girdis kaip motora ijungus
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 10:54 PM | Žinutė # 168 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) net pas mane girdis kaip motora ijungus Iš tikro tai ji čia pyksta ir sako piktą "mauuuuu"
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 9:43 AM | Žinutė # 169 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas,draugai katinukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 1:21 PM | Žinutė # 170 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Šiand mano katė protestuoja nu nebeėda sasuolių nors nusišauk ,TIK konservai domina ,nu nepripirksiu tiek,kad kasdien konservais šert
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 1:27 PM | Žinutė # 171 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Šiand mano katė protestuoja nu nebeėda sasuolių nors nusišauk ,TIK konservai domina ,nu nepripirksiu tiek,kad kasdien konservais šert Buvo ir su mūsų barbe toks pat protestas,nevalgydavo sasiako nors tu ką,paduok konservų tai lapnoja kaip reikalas išmandrėjo Išalks suvalgys ir siusiaką Ant dietos tegul pasėti truputi
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 1:38 PM | Žinutė # 172 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ant dietos tegul pasėti truputi Matai aš lb pergyvenu,kad nesukūstų ..žinau ,akd alkis nugalės ir vėl ės kaip pasiutus..bet va su tais konservais kai noriu palepint,tai taip ir gaunasi,kad paskui įb sausiaką jin nebežiūri Šiand eisiu iki vet.vaistinės...pabandysiu pakeist maistą iš esmės ...nebepirksiu prekybcentrinio maisto..žiūrėsiu gal geriau bus katei...tuo labiau,kad ir įtariu jog nebetinka katei esamas maistas,nes kailis keičiasi ir liūdna ,kad ne į gražiąją pusę Nes pas buvusius šeimininkus jin ėdė iš vet.vaist. perkamą maistą,o aš su prekybcentriniu norėjau prasisukt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 1:42 PM | Žinutė # 173 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tai jau taip ir būna kai palepini,tada išlempa greit Tikrai tikiu,kad prekybcentrinio maistas yra prastas,ne vieną kartą esu girdėjusi,kaip ne tik kailis bet ir bendra savijauta pasikeičia ne į gerąją pusę Kad ir tie geresni tipo kit ket nieko ten gero Tai va buvo katytė įpratinta prie gero,kokybiško ir sveiko maisto aišku pabandyk pakeisti,manau ir kailiukas į gerąją pusę pasikeis
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 1:44 PM | Žinutė # 174 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) aišku pabandyk pakeisti,manau ir kailiukas į gerąją pusę pasikeis Aha ,keisiu maistą tikrai...tik tiek,kad man žiauriai nepatogu vet,vaist. pasiekt...o PC šalia namų ,tai kai baigdavosi maistas ,staigiai nuleki ir nuperki...o jei pirkt iš vet. tai reiks jau išsiruošt visai kelionei į miestą
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 1:51 PM | Žinutė # 175 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) ha ,keisiu maistą tikrai...tik tiek,kad man žiauriai nepatogu vet,vaist. pasiekt...o PC šalia namų 10 ,tai kai baigdavosi maistas ,staigiai nuleki ir nuperki...o jei pirkt iš vet. tai reiks jau išsiruošt visai kelionei į miestą Tai daugiau užsipirk,kad dažnai nereikėtų ruoštis vien dėl katės maisto į miestą
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 4:50 PM | Žinutė # 176 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai daugiau užsipirk,kad dažnai nereikėtų ruoštis vien dėl katės maisto į miestą Nea,pakol neišsiaiškinsiu ar tikrai ės tą maistą ,nepirksiu daug...nes paskui lauk reiks išmest ,arba kaip šiand su vet.pardavėju pasijuokėm,kad jis sako jei neės katė,ateik,atsinešk tuos sausuolius ir draugiškai sukramsnosim prie kavos ir brendžio tegul jisai džiaugias,kad geros nuotaikos buvau ,o tai į tokį pasiūlymą būčiau ne su juoku atsakiusi
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-03-22, 3:21 PM | Žinutė # 177 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-03-22, 3:26 PM | Žinutė # 178 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Idit koks pozuotojas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-03-22, 3:33 PM | Žinutė # 179 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) koks pozuotojas cia prie geytes jos miegojimo vieta va isprendem problema kad neturetu kaciuku.uosvis sake suleis kazkokiu vaistu ir puse metu ji negales pastot,na jei viskas gerai tai galir toliau leisim.seip sake nuo ju net morciaus nebuna gal kuri daugiau ka zinot?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-03-22, 3:50 PM | Žinutė # 180 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) va isprendem problema kad neturetu kaciuku.uosvis sake suleis kazkokiu vaistu ir puse metu ji negales pastot,na jei viskas gerai tai galir toliau leisim.seip sake nuo ju net morciaus nebuna gal kuri daugiau ka zinot? aga yra yra vaistai bet reikia laiku suspėti suleisti nes jei per velai sakė nepadeda tai mūsų kinderio krikštotėtis žadėjo suleisti bet kad jau per vėlu o bendradarbė tai savo katę išoperavo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |