MŪSŲ KAČIŲ FOTO ir plepaliukai apie jas
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-07-26, 8:45 PM | Žinutė # 241 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pūkis saugo Dominyko miegą
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-07-27, 6:31 PM | Žinutė # 242 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu faina nuotraukytė labai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-07-27, 11:04 PM | Žinutė # 243 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu faina nuotraukytė labai ačiukas Pūkis labai myli Domsių, tai ir miega kartu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 8:45 PM | Žinutė # 244 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Du kinderiai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 8:56 PM | Žinutė # 245 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, labai jau gražutė jūsų katytė
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 8:56 PM | Žinutė # 246 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes greitu laiku pasiimsime šią nerialaus grožio katytę
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 8:56 PM | Žinutė # 247 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) snieguoliuke, labai jau gražutė jūsų katytė gražus kačiukas ačiukas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 8:58 PM | Žinutė # 248 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mes greitu laiku pasiimsime šią nerialaus grožio katytę o kur jūsų balta katytė
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 9:03 PM | Žinutė # 249 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kur jūsų balta katytė galvoju Senai nebėra iššoko iš balkono ir dingo.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 9:03 PM | Žinutė # 250 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, jūsu puke kokia pukuota tokia švelnutę švelnutė atrodo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 9:12 PM | Žinutė # 251 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Senai nebėra iššoko iš balkono ir dingo. tai reikėjo paieškoti, o šita neiššoks Quote (Romeniukas) snieguoliuke, jūsu puke kokia pukuota tokia švelnutę švelnutė atrodo todėl kad maudom per savaitę 1-2 kartus labai patinka jam vežėm pas veterinarą, suleido kažkokių vitaminų, paskiepijo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 9:15 PM | Žinutė # 252 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai reikėjo paieškoti, o šita neiššoks galvoju Ieškojo visi kiemo vaikai,neradome,sakom gal kas pasiemė. Tai jau saugosime neleisime į balkoną vaikščioti ant turėklų,vaikai jau labai nori kačiuko Kai pamačiau šią katytę iškart pasakiau ji bus mūsų.
Quote (snieguoliuke) todėl kad maudom per savaitę 1-2 kartus _liuks_ labai patinka jam _liuks_ vežėm pas veterinarą, suleido kažkokių vitaminų, paskiepijo _liuks_ Tai gerai,kad patinka,mūsų barbei tai siaubas kaip nepatikdavo maudytis,maudydavome dviese vyras su guminėm pirštinėm turėdavi laikyti nes pykdavo juodai,nagus laiedavo,o aš parausdavau,tai paskui kokias dvi dienas mūsų neprisileisdavo priešai būdavome
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 9:21 PM | Žinutė # 253 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai gerai,kad patinka,mūsų barbei tai siaubas kaip nepatikdavo maudytis,maudydavome dviese vyras su guminėm pirštinėm turėdavi laikyti nes pykdavo juodai,nagus laiedavo,o aš parausdavau,tai paskui kokias dvi dienas mūsų neprisileisdavo priešai būdavome juokas geras matai kaip atsimena
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 9:22 PM | Žinutė # 254 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai gerai,kad patinka,mūsų barbei tai siaubas kaip nepatikdavo maudytis,maudydavome dviese vyras su guminėm pirštinėm turėdavi laikyti nes pykdavo juodai,nagus laiedavo,o aš parausdavau,tai paskui kokias dvi dienas mūsų neprisileisdavo priešai būdavome tai reikia nuo mažens pratinti ir jokių problemų nebūtų, mūsų senoji Betė irgi labai patikdavo maudytis, tik paėmi jos šampūna, ir bėga pati Quote (Romeniukas) Ieškojo visi kiemo vaikai,neradome,sakom gal kas pasiemė. Tai jau saugosime neleisime į balkoną vaikščioti ant turėklų,vaikai jau labai nori kačiuko Kai pamačiau šią katytę iškart pasakiau ji bus mūsų. mes tai savo bėtę kartais dar matom vaikšto parke, arba labai panaši, bet jau sulaukėjus bus kinderis sako pasimtume bet bijau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 9:36 PM | Žinutė # 255 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) geras matai kaip atsimena juokas juokas Tai taip nedraugaudavo su mumis bent jau dvi dienas
Quote (snieguoliuke) tai reikia nuo mažens pratinti ir jokių problemų nebūtų, mūsų senoji Betė irgi labai patikdavo maudytis, tik paėmi jos šampūna, ir bėga pati juokas juokas Ką reiškia pratinti maudydavome dažnai nes man smirda na šiaip nepatinka nemaudyta katė,nežinau gal ji kokia išgązdinta buvo kol pas mus dar nebuvo dėl to bijojo.
Quote (snieguoliuke) mes tai savo bėtę kartais dar matom vaikšto parke, arba labai panaši, bet jau sulaukėjus bus 10 kinderis sako pasimtume bet bijau liudna Mes ir galvojome,kad radome m9sų kieme vaikšto lygiai tokia pati bet pamatėm,kad ji gyvena šalia esančiame nuosavame name,paklusėme ar čia jų katė sakė ,kad jų,sakom gal kieme radote,sako ne jau senai turime, jau butume namo parsinešę ne savo
|
Atsijungęs |
| |