MŪSŲ KAČIŲ FOTO ir plepaliukai apie jas
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-12-14, 8:15 PM | Žinutė # 391 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai taip ir turi būti mūsų vincius irgi tik spėk žiūrėti aš įsivaizduoju
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-12-14, 8:16 PM | Žinutė # 392 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na kaip kiti kačiukai laikosi, Valedy kaip tavo gražuolė Idit, jau atidavėt kačiukus Romeniukai kaip tavo kačiukas, neliūdi kai išvažiuoji į Kauną
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-12-19, 9:54 PM | Žinutė # 393 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Domukas labai myli savo Pūkutę
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-12-19, 9:58 PM | Žinutė # 394 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Romeniukai kaip tavo kačiukas, neliūdi kai išvažiuoji į Kauną Na gal kiek ir kiūdi,bet ką padarysi gi nesivežiosi.
Quote (snieguoliuke) Domukas labai myli savo Pūkutę Kokia miela nuotrauka
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-12-19, 10:06 PM | Žinutė # 395 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na gal kiek ir kiūdi,bet ką padarysi gi nesivežiosi. nepridaro nesąmonių ta prasme lauknešėlio kokio nepalieka nes labai kerštingos katės mes tai stengiamės pasimti, ypač vasarą kai važiuodavom į žvejybą super jai patikdavo Quote (Romeniukas) Kokia miela nuotrauka ačiukas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-12-19, 10:10 PM | Žinutė # 396 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nepridaro nesąmonių ta prasme lauknešėlio kokio nepalieka nes labai kerštingos katės mes tai stengiamės pasimti, ypač vasarą kai važiuodavom į žvejybą super jai patikdavo Nea nepridaro nėra dar taip buvę. Tvarkinga kate žino kur reikia daryti Tik va eglutę teko dėti ant stalo,nes visi žaisliukai buvo tampomi po kambarius
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-12-19, 10:27 PM | Žinutė # 397 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nea nepridaro nėra dar taip buvę. Tvarkinga kate žino kur reikia daryti Tik va eglutę teko dėti ant stalo,nes visi žaisliukai buvo tampomi po kambarius tai gal nenusikaltai o jaučiu kaip pasiilgsta jūsų kai grįžtat
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-12-19, 10:31 PM | Žinutė # 398 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai gal nenusikaltai o jaučiu kaip pasiilgsta jūsų kai grįžtat Jo meilumas neišpasakytas Aplamai labai meili katytė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-12-19, 10:58 PM | Žinutė # 399 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jo meilumas neišpasakytas Aplamai labai meili katytė tai ir jūsų katytė o Dovydas pasiilgsta jaučiu irgi, sakys kad paimtum ir jam
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-01-03, 7:40 PM | Žinutė # 400 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mūsų Pūkutė laukė dovanų
Ir gavo nuo Kalėdų senelio dovanų
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-01-03, 8:49 PM | Žinutė # 401 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| su kepure liuks atrodo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2012-01-04, 11:25 AM | Žinutė # 402 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Idit, jau atidavėt kačiukus vos idejom skelbima kita diena jau turejo mazyliai naujus namus.o musu kates namuose beveik nebuna,gryzta paeda siltai posmeli numiega ir vel i lauka kartais ir parom nepareina<bet kokia sustambejus itariu nera jai blogai kol sniego nera. na va o jus juoketes kad mano Tigras patele kai atdavinejom kaciukus tai nesakiau kokios lyties,nes dazniausiai apsirinkama
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 8:21 PM | Žinutė # 403 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kai atdavinejom kaciukus tai nesakiau kokios lyties,nes dazniausiai apsirinkama tai jau tikrai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 8:23 PM | Žinutė # 404 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes savo Pūkutei nupirkom vitaminų visam mėnesiui sakė, bet tabletės didumo tai reikia susmulkinti ir į šlapią ėdalą sudėti tai suvalgo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 8:41 PM | Žinutė # 405 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Romeniukai o kaip kačiukas jaučiasi naujuose namuose Atsakiau plepalų temoje
|
Atsijungęs |
| |