Krepšinis
|
|
Valedy | Data: Trečiadienis, 2011-09-14, 11:13 PM | Žinutė # 91 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ech...nepavyko mūsų rinktinei iškopt iki galimybės kovot dėl medalių
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-09-15, 2:32 PM | Žinutė # 92 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Ech...nepavyko mūsų rinktinei iškopt iki galimybės kovot dėl medalių labai,labai gaila
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2011-09-15, 2:44 PM | Žinutė # 93 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labai,labai gaila Nu, bet ir žaidė vakar siaubingai kaip kokie darželinukai o ypač baisu buvo stebėti paskutinę minutę, kai makedonams tiesiog padovanojo tritaškio metimą
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-09-15, 2:49 PM | Žinutė # 94 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Nu, bet ir žaidė vakar siaubingai _pikt_ kaip kokie darželinukai o ypač baisu buvo stebėti paskutinę minutę, kai makedonams tiesiog padovanojo tritaškio metimą _pikt_ jo prieš galą tai buvo jiems ne kartą kai galėjo sau pelnyti taškus bet.......
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-09-16, 5:35 PM | Žinutė # 95 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Nu, bet ir žaidė vakar siaubingai kaip kokie darželinukai o ypač baisu buvo stebėti paskutinę minutę, kai makedonams tiesiog padovanojo tritaškio metimą na nesekminga buvo jiems diena, bet ką padarysi, aš gerbiu juos nors už tai kad laimėjo vakar, palaikyti juos tiesiogiai buvo nuostabu, o sirgalių palaikymas nerealus, ir aišku, sako tikrai pro langus iškrito ne vienas telikas, bet mes mylim krepšinį ir rinktinę, nelaimėjom dabar laimėsim kitą kartą
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-09-16, 5:37 PM | Žinutė # 96 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ir šeip manau labai daug buvo tikimasi iš jos, spaudimas jiems nerealus, isivaizduoju kaip sunku buvo jiems žaisti, na gaila. oj verkėm mes su draugais kai pralaimėjo, bet geriausia buvo kai po rungtyniu girdėjosi i mašinų pypsėjimai po langais ir traukiamos dainos, vistiek lietuviai geriausi
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-09-16, 7:07 PM | Žinutė # 97 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ir aišku, sako tikrai pro langus iškrito ne vienas telikas girdėjau ir aš tą ot duoda žmonės iš nevilties ko pridaro
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-09-16, 8:17 PM | Žinutė # 98 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) girdėjau ir aš tą ot duoda žmonės iš nevilties ko pridaro mano bendradarbės vyras išmetė , brangiausiojo keli bendradarbiai irgi keli
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-09-16, 9:47 PM | Žinutė # 99 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mano bendradarbės vyras išmetė juokas juokas juokas , brangiausiojo keli bendradarbiai irgi keli juokas juokas nieko sau kokie nuostoliai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-09-17, 9:17 PM | Žinutė # 100 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ieko sau kokie nuostoliai SAKO GERAI, PATS LAIKAS BUVO TELIKĄ KEISTI
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2012-07-08, 12:46 PM | Žinutė # 101 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labai džiaugiuosi už LT rinktinę, kad išsikovojo kelialapį į 2012 m. olimpiadą
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-07-08, 4:31 PM | Žinutė # 102 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Labai džiaugiuosi už LT rinktinę, kad išsikovojo kelialapį į 2012 m. olimpiadą Šaunuoliai,nors aš nežiūriu bet vis tiek smagu
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2012-07-08, 5:16 PM | Žinutė # 103 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Šaunuoliai,nors aš nežiūriu bet vis tiek smagu Aš irgi nežiūriu rungtynių, nes jas naktį rodydavo, nes žaidė kažkur Pietų Amerikoj, laiko juosta ne ta Tai kai jau išgirstu rezultatus "ant rytojaus", tai ir džiaugiuosi, kad vyrams sekasi.... Kiek skaičiau, kad mūsiškiams tenais baisiai kaišiojo pagalius į "ratus", tai autikas "sugedo", tai sportinės aprangos dingo, tai prieš varžybas organizatoriai pamiršo vandenį, o kur dar grojant LT himnui, jokios pagarbos rodymo, o vien triukšmas salėj...nu žodžiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-07-08, 6:04 PM | Žinutė # 104 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Tai kai jau išgirstu rezultatus "ant rytojaus", tai ir džiaugiuosi, kad vyrams sekasi.... Kiek skaičiau, kad mūsiškiams tenais baisiai kaišiojo pagalius į "ratus", tai autikas "sugedo", tai sportinės aprangos dingo, tai prieš varžybas organizatoriai pamiršo vandenį, o kur dar grojant LT himnui, jokios pagarbos rodymo, o vien triukšmas salėj...nu žodžiu aik tu sau,tu matai,negirdėjau aš tokių dalykų.nu tai ir viso šaunuoliai tiek visko buvo bet pasisekė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-07-09, 8:23 PM | Žinutė # 105 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tikri šaunuoliai mūsų vyrai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |