Krepšinis
|
|
Valedy | Data: Sekmadienis, 2010-09-12, 0:58 AM | Žinutė # 46 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| koks provalas Ech...labai buvo gaila,kad prakišo amerikonams,bet iš esmės to ir reikėjo tikėtis Na žiūrėsim kaip bus rytoj,gal pavyks serbus įveikt ir tada BRONZA mūsų
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-09-12, 7:38 AM | Žinutė # 47 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu jo visi taip ir tikėjosi kad praloš labai jau stiprūs ten jie,mes irgi žiūrėjome vakar visi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 8:39 AM | Žinutė # 48 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Negalėjau vakar pasidžiaugt čia pergale ,nes manęs kažko tai neįleido į forumą Tai džiaugiuosi šiandien Šaunuoliai mūsų krepšininkai Šiand būtinai žiūrėsim sutiktuves vakar neileido nieko čia kažkas buvo sistemai jo nerealu vakar vakare gryžinėjau iš radviliškio po rungtynių tai vajėj kas dėjosi galvojau kaip ramiai iki namų gryšti tokio triukšmo dar negirdėjau,dar vienas gezas man perėjoj po ratais šoko gerai kad sustabdžiau būtų blemba nesamonių dėl krepšinio iš laimės nebežino ką daryti,kur lysti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 10:42 AM | Žinutė # 49 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes tai niekur nevažiavome,na ta prasme į miesto centrą ,kad pažėt kaip šėlsta žmonės...man kažkaip per daug pavojinga su mažais vaikais eit į tokią siaustančią minią ...užteko ką parodė telikas ,kaip liaudis džiūgauja
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 12:08 PM | Žinutė # 50 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pas mus tai neaišku ar čia krepšinio aistruoliai ar šiaip huliganai sudegino darželio teritorijoje šiukšlių konteinerį Quote (Valedy) ...užteko ką parodė telikas ,kaip liaudis džiūgauja Tikrai,kad užteko,dar ilgai aistruoliai džiaugsis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 1:06 PM | Žinutė # 51 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pas mus tai neaišku ar čia krepšinio aistruoliai ar šiaip huliganai sudegino darželio teritorijoje šiukšlių konteinerį na centre irgi degė konteineris, manau kai kurie kitaip džiaugtis negali tik darydami nesąmones , o šeip pas mus ramu, ta prasme, konteineriai nei mašinos nenukentėjo galvojom važiuot pasitikt krepšininkų, na dar bus matyt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 3:48 PM | Žinutė # 52 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) galvojom važiuot pasitikt krepšininkų, na dar bus matyt Važiuokit važiuokit va ir mums pamėtėsit kokių eksliuzyvinių kadrų iš sutiktuvių
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 4:54 PM | Žinutė # 53 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Negalėjau vakar pasidžiaugt čia pergale ,nes manęs kažko tai neįleido į forumą - ir manęs,galvojau,kad čia pas mane streikuoja Quote (Valedy) Šaunuoliai mūsų krepšininkai Šiand būtinai žiūrėsim sutiktuves - Quote (snieguoliuke) tai kokie kamsčiai net gatvės uždarytos buvo - taip ir galvojau,kad Lietuvoj taip bus Quote (Valedy) Važiuokit važiuokit va ir mums pamėtėsit kokių eksliuzyvinių kadrų iš sutiktuvių -
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 5:01 PM | Žinutė # 54 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Važiuokit važiuokit va ir mums pamėtėsit kokių eksliuzyvinių kadrų iš sutiktuvių kad taip norėjom bet nebeišeina , va nes brangiausiajam darbas bus iki 6, o jau tokiu laiku važiuoti savižudybė planavom ant pietų lėkti, nes įsivaizduoju kokios bus eilės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 5:01 PM | Žinutė # 55 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kažin per teliką rodys sutiktuves
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 10:10 PM | Žinutė # 56 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kažin per teliką rodys sutiktuves Rodo rodo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 10:11 PM | Žinutė # 57 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tikrai rodo
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 10:16 PM | Žinutė # 58 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| žiūrim žiūrim
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 10:30 PM | Žinutė # 59 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Bet kiek publikos
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 10:43 PM | Žinutė # 60 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau