Treniruokliai
|
|
Simutia | Data: Trečiadienis, 2009-11-25, 8:58 PM | Žinutė # 31 |
[ ( NO) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2884
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| turiu dviraį minimui,pilvo preso treniruoklį,žingsnelių trniruoklį ir Vibro Tone,jei jį galima vidinti treniruokliu Šiaip vyras turi svarmenis,bet aš jų nekelnoju,per sunku man
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2009-11-25, 9:30 PM | Žinutė # 32 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Simutia) turiu dviraį minimui,pilvo preso treniruoklį,žingsnelių trniruoklį ir Vibro Tone,jei jį galima vidinti treniruokliu Šiaip vyras turi svarmenis Ohoho visas arsenalas pas jus namie o gal su kokiom draugėm susirenkate pasportuot Ir kuris treniruoklis daugiausiai eina į apyvartą ?
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Simutia | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-26, 7:48 AM | Žinutė # 33 |
[ ( NO) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2884
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) o gal su kokiom draugėm susirenkate pasportuot tai,kad tos draugės pavėpusios vyrai ir vaikai joms,kažkaip mažai kuri sau skiria laiko Quote (Pabaisa) Ir kuris treniruoklis daugiausiai eina į apyvartą ? daugiausiai naudoju dviratį,šiaip jam nereikia daug laiko turėti,galima minti,kad ir teliką žiurint Norėčiau užsisakyti Ab Tronic,taip lygtais vadinasi girdėjau,kad irgi geras gal ką žinote apie jį?
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2009-11-26, 7:56 PM | Žinutė # 34 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Simutia) Norėčiau užsisakyti Ab Tronic,taip lygtais vadinasi girdėjau,kad irgi geras gal ką žinote apie jį? Esu mačiusi tik per reklamą,o ar geras negaliu pasakyt Quote (Simutia) daugiausiai naudoju dviratį,šiaip jam nereikia daug laiko turėti,galima minti,kad ir teliką žiurint aš dviratį nelabai mėgstu,bet va su savo "slidėm" irgi mielai prieš teliką ar langą pasportuoju
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 11:01 PM | Žinutė # 35 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na turim dviratį, minam, nusistatom paslidinėjam kadangi draugė laukiasi tai iš jos pasiemiau kur reklamuoja atsilenkimus daryti na kad lengviau daryti tai tikrai taip o kaip bus toliau bus matyt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-04-06, 11:50 PM | Žinutė # 36 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kadangi draugė laukiasi tai iš jos pasiemiau kur reklamuoja atsilenkimus daryti na kad lengviau daryti tai tikrai taip o kaip bus toliau bus matyt O šiaip vertas dėmesio toks treniruoklis Tu va apie šitą kalbi?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 12:49 PM | Žinutė # 37 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) O šiaip vertas dėmesio toks treniruoklis Tu va apie šitą kalbi? aga apie šitą , kitos tai daro po 100 atsilenkimų per dieną, o man vras padorė kaip teisingai padaryti atsilenkimą ir padarau 30 ir pompa , nes maniškis nuo jaunystės sportuoja tai žino kaip ten ką teisingai reikia daryti bet su šituo daryti žymiai lengviau, nes nugaros neskauda
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 8:29 PM | Žinutė # 38 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet su šituo daryti žymiai lengviau, nes nugaros neskauda Čia berods principas toks ,kad turi jėgą naudoti norint "atsigulti" ar klystu?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:14 PM | Žinutė # 39 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Čia berods principas toks ,kad turi jėgą naudoti norint "atsigulti" ar klystu? aga reikia jėga naudoti norint atsigulti, o kai keliesi po truputį keliesi nes jis staigiai šoka atgal efektas nugara ir sprandas nepavarksta, dar gali sunkumus reguliuoti yra trys spyruoklės
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2010-07-30, 0:35 AM | Žinutė # 40 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Maksimaliai išnaudokite elipsinio treniruoklio galimybes Elipsinį treniruoklį rasite kiekviename sporto klube – jis vienas populiariausių. Šis treniruoklis leidžia laisvai judėti ir lavina beveik visus kūno raumenis. Juo galite eiti į priekį ir atgal, treniruoti kojas, rankas, juosmenį. Štai keletas patarimų, kurie padės išnaudoti šį treniruoklį kaip galima efektyviau. Jums rūpi širdies veikla? Skaičiuokite, kiek apsukų padarote per minutę. Patartinas tempas yra 140 – 160 žingsnių. Turite nedaug laiko? Tuomet treniruokite rankas ir kojas vienu metu. Stenkitės rankoms ir kojoms suteikti vienodą kiekį krūvio. Šitaip išlaikysite intensyvesnį širdies ritmą, stiprinsite visą kūną. Treniruoklio rankenas laikykite tvirtai ir stumkite su jėga, nes taip geriau treniruojami rankų raumenys. Norite tvirtų šlaunų? Stebėkite, kaip juda jūsų pėdos. Spausdami kulnus prie pedalų, treniruosite sėdmenis ir užpakalinę šlaunų dalį, o svorį labiau suteikdami priekinei pėdų daliai, treniruosite šlaunų priekį. Kiekviena moteris svajoja apie stangrų užpakaliuką. Tokiu atveju ant treniruoklio sportuoti patartina kiek palinkus. Pasilenkimo kampą kas keletą minučių reikėtų keisti. Treniruotė bus efektyvesnė. Svajojate apie gražų liemenį? Treniruokitės ant elipsinio nesilaikydami už rankenų. Rankas galite padėti ant šonų ir minkite. Bet atminkite, kad negalima svyruoti į šonus, stenkitės „eiti“ kuo tiesiau.
|
Atsijungęs |
| |
lukrecija12 | Data: Penktadienis, 2015-01-16, 11:38 AM | Žinutė # 41 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 22
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš tai dabar darau pritūpimus su štanga Rezultatai dar nesimato, bet bent jau vertingai išnaudoju vyro inventorių
|
Atsijungęs |
| |
daivasv1993 | Data: Pirmadienis, 2016-05-30, 12:57 PM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Naujokas
Žinutės: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas, merginos. Autorius inventorius tikrai gausus. Pati turiu dviratį treniruoklį, bėgimo takelį ir planuoju įsigyti skersinį. Visi mano pirkti treniruokliai internetu :D (http://vs-sport.lt/lt/15-treniruokliai-fitnesas). Kai pradėjau pirkti sunku sustoti.. Mane, šiuo metu, stabdo tik finansai
Paskutinį kartą redaguota daivasv1993 - Pirmadienis, 2016-05-30, 12:58 PM |
Atsijungęs |
| |
rugilerar | Data: Trečiadienis, 2016-06-22, 10:12 AM | Žinutė # 43 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 39
Lytis: Vyras
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O neprikabintas pas jus namie toks dalykas, kaip skersinis treniruotems? Mes dabar susiveikem, nu super efektas, susitarem, kad praeinant pro tas duris reikia prisitraukt karta :D O durys tai i virtuve :DD zodziu, dirbam uz kiekviena maisto kasni dabar, ideja viena geresniu valios ugdymui
|
Atsijungęs |
| |
livstrong4eva | Data: Penktadienis, 2016-10-14, 1:59 PM | Žinutė # 44 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Naujokas
Žinutės: 19
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man tai labai sunku prisiversti sportuoti namie, bet kažkaip išeina :D čia va radau sąrašėlį, gal padės kam sunku prisiversti http://nepatyresdviratininkas.blogas.lt/kaip-ne....43.html
|
Atsijungęs |
| |
karolina930426 | Data: Pirmadienis, 2018-08-20, 11:45 PM | Žinutė # 45 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Naujokas
Žinutės: 2
Lytis: Vyras
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš pati turiu tokį elipsinį treniruoklį https://sporteris.lt/treniru....i.html. Gana geras ir kokybiškas. Labai džiaugiuosi, kad atrandu motyvacijos sportuoti namuose, o ir rezultatai jau po truputį matosi
|
Atsijungęs |
| |