Kada paskutinį kart sportavome?
|
|
|
|
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 10:15 PM | Žinutė # 31 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mano draugė nusipirko labai fainą lanką su kažkokais gumbeliais,pabandžiau tai visai nieko jausmas,tik sakė po kelių dienų atsirado mėlinių nuo tų gumbelių ant lanko,bet lašinukus nuo pilvuko srities ar šlaunų truputi nutirpina Gal kas turite tokį?
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 10:37 PM | Žinutė # 32 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mano draugė nusipirko labai fainą lanką su kažkokais gumbeliais,pabandžiau tai visai nieko jausmas,tik sakė po kelių dienų atsirado mėlinių nuo tų gumbelių ant lanko,bet lašinukus nuo pilvuko srities ar šlaunų truputi nutirpina aga yra toks, bet sakė geriausiai tai metalinis lankas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 10:40 PM | Žinutė # 33 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga yra toks, bet sakė geriausiai tai metalinis lankas _liuks_ Na manau tie gumbeliai ne šiaip sau padaryti,kažką ten stimuliuoja,tikrai gal geriau nei paprastas lankas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 10:43 PM | Žinutė # 34 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na manau tie gumbeliai ne šiaip sau padaryti,kažką ten stimuliuoja,tikrai gal geriau nei paprastas lankas tai čia tas pats, kaip vibruojantis diržas kur reklamuoja bendradarbė nusipirko ir nieko nešioją vos ne pusę dienos o rezultatas nulis arba tas atsilenkimų treniruoklis, turim mes na kas gerai tai kad atsilenkimus lengviau daryti, nugaros nelaužia o daugiau tai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 10:46 PM | Žinutė # 35 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kad ir tas vibruojantis diržas,mano draugė tai pat turi,ir jei labai gerai Čia jei vienam netiko dar nereiškia,kad kitam netiks,kol nepabandei negali sakyti,kad š....
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 10:49 PM | Žinutė # 36 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kad ir tas vibruojantis diržas,mano draugė tai pat turi,ir jei labai gerai Čia jei vienam netiko dar nereiškia,kad kitam netiks,kol nepabandei negali sakyti,kad š.... tai kad bandžiau ir aš darbe sedėdavo su juo, nors šeip man tie daiktai kur reklamuoja nelabai ypač kas liečia sportą, nes manau tokioje amerikoje visi žmonės būtų tokie sportiški ir pan, nes ten jie lainuoja labai nedaug, o yra visiškai priešingai o kas liečia tą vibruojantį diržą, tai pasirodo jis vos ne pastoviai turi būti kraunamas , tai vaikštai su laidu nors gal yra kampadeda
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 10:57 PM | Žinutė # 37 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vieniems tinka kitiems ne,tai natūralu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 10:59 PM | Žinutė # 38 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vieniems tinka kitiems ne,tai natūralu tikrai taip
|
Atsijungęs |
| |
deimi22 | Data: Sekmadienis, 2011-02-06, 3:26 PM | Žinutė # 39 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 294
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Apie ta lanka su gumuleliais tai girdejau geru atsiliepimu, vienas minusas tik kad pamelynuoja liemuo, bet jeigu suki ne ant nuogo pilvo, turint storesne maikute, tai neatsiranda galvoju, kad reiks ir man toki isigyti...kai pasigimdysiu galesiu dailint savo liemenuka
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-02-06, 5:19 PM | Žinutė # 40 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (deimi22) Apie ta lanka su gumuleliais tai girdejau geru atsiliepimu, vienas minusas tik kad pamelynuoja liemuo, bet jeigu suki ne ant nuogo pilvo, turint storesne maikute, tai neatsiranda galvoju, kad reiks ir man toki isigyti...kai pasigimdysiu galesiu dailint savo liemenuka na bet jei įpranti gal nieko nebe melinuoja
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-06, 6:06 PM | Žinutė # 41 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (deimi22) turint storesne maikute, tai neatsiranda aš irgi kažkaip pagalvojau jei ant maikutės tai gal neturėtų mėlynuoti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-02-06, 7:20 PM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (deimi22) Apie ta lanka su gumuleliais tai girdejau geru atsiliepimu, vienas minusas tik kad pamelynuoja liemuo, bet jeigu suki ne ant nuogo pilvo, turint storesne maikute, tai neatsiranda galvoju, kad reiks ir man toki isigyti...kai pasigimdysiu galesiu dailint savo liemenuka Tai gali būti,jei suki ne ant nuogo kūno tai ir mėlinių nebūna
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2011-02-06, 7:58 PM | Žinutė # 43 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nusipirko labai fainą lanką su kažkokais gumbeliais,pabandžiau tai visai nieko jausmas,tik sakė po kelių dienų atsirado mėlinių nuo tų gumbelių ant lanko,bet lašinukus nuo pilvuko srities ar šlaunų truputi nutirpina Quote (snieguoliuke) pagalvojau jei ant maikutės tai gal neturėtų mėlynuoti Turiu aš tą lanką su "gumbeliais",tikrai liuks tik gaila dažnai sukti dėl stuburo negaliu,turiu bėdelių...bet tikrai tirpina riebaliukus ir mėlynės būna tik pačioj pradžioj,kol išmoksti tinkamai sukti,pradžioj buvo ir man jų,tai dėdavausi storesnį megztuką,o kai išmokau sukti,nei mėlynių nei skausmo,galiu ir ant nuogo pilvo sukti,čia reikia įprasti.Ir sukti reguliariai tenka,nes kitaip ir rezultato nebus Neseniai nusipirkau kojoms treniruoklį,na pastiprinti raumenukus ir pan.,stengiuosi kasdieną pasportuoti,o ar bus koks rezultatas galėsiu po kelių mėn. pasakyti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-02-06, 8:03 PM | Žinutė # 44 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Turiu aš tą lanką su "gumbeliais",tikrai liuks _liuks_ tik gaila dažnai sukti dėl stuburo negaliu,turiu bėdelių...bet tikrai tirpina riebaliukus ir mėlynės būna tik pačioj pradžioj,kol išmoksti tinkamai sukti,pradžioj buvo ir man jų,tai dėdavausi storesnį megztuką,o kai išmokau sukti,nei mėlynių nei skausmo,galiu ir ant nuogo pilvo sukti,čia reikia įprasti.Ir sukti reguliariai tenka,nes kitaip ir rezultato nebus miela Na va,sakau kad nėra blogas tas lankas,aš pabandžiau ir man patiko,tik tiek kad nėra man ką tirpinti
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2011-02-06, 8:11 PM | Žinutė # 45 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) ,sakau kad nėra blogas tas lankas,aš pabandžiau ir man patiko,tik tiek kad nėra man ką tirpinti Tikrai neblogas,vis šioks toks judesys tau tai tikrai nėra ką tirpinti,man ir nelabai,bet pasuku dėl formos palaikymo taip sakant,o jau ir metai,kad riebaliukai linkę kauptis,ypač ant pilvo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |