Sporto klubai
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 12:58 PM | Žinutė # 31 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip neribotas, jug aerobikos užsimimai vyksta tam tikru laiku, ir nuo 1 iki 15val, kai susirenka grupė, jug nevyks užsiėmimas jei ateisi tu viena jug čia ne treniruokliai Ta prasme gali eiti kekvieną dieną kada vyksta užsiemimai.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 1:13 PM | Žinutė # 32 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ta prasme gali eiti kekvieną dieną kada vyksta užsiemimai. gerai tada gerai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-05-22, 10:46 PM | Žinutė # 33 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukai, kaip sekasi aerobikos užsiiėminmuose
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-05-22, 10:47 PM | Žinutė # 34 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš tai kojų tempimo metu sugebėjau raumenį pasitemti tai skaudėjo beveik savaitę, net kojos negalėjau normaliai ištiesti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-05-23, 6:57 AM | Žinutė # 35 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Romeniukai, kaip sekasi aerobikos užsiiėminmuose Baigiasi man aerobika jau,šiaip visai patinka nes susiradau draugių,prasijudinau,daug naujo sužinojau, bet šiuo metu kuriam laikui nebeisiu,nes teks pagyventi ne Kaune. Paprasta šiaip būtų nes ir soliariumas ten pat kur ir aerobika
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-05-23, 11:48 AM | Žinutė # 36 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Baigiasi man aerobika jau,šiaip visai patinka nes susiradau draugių,prasijudinau,daug naujo sužinojau, bet šiuo metu kuriam laikui nebeisiu,nes teks pagyventi ne Kaune. Paprasta šiaip būtų nes ir soliariumas ten pat kur ir aerobika liuks tai pas mane irgi ten pat kur sporto klubas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-05-23, 11:52 AM | Žinutė # 37 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai pas mane irgi ten pat kur sporto klubas Labai patogu vienoje vietoje Man dar ir gydytoja galėtų ten pat būti,bet kol kas kitur užsiregistravusi.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-05-23, 11:56 AM | Žinutė # 38 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Labai patogu vienoje vietoje liuks Man dar ir gydytoja galėtų ten pat būti,bet kol kas kitur užsiregistravusi. liuks tai pas jus ten kažkoks kompelksas gal su poliklinika ir viskuo kad gydytojai yra?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-05-23, 11:58 AM | Žinutė # 39 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai pas jus ten kažkoks kompelksas gal su poliklinika ir viskuo kad gydytojai yra? Na taip ten sveikatingumo centras ir kartu šeimos klinika
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-07-10, 9:43 PM | Žinutė # 40 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes su draugyte pakeitėm sporto klubą, kaip ji sako gerai kad pažįstama dirba tai einam beveik už dyką o pirmame aukšte SPA, tai išvis super bent kartą per savaitę nulekiam į pasilepinti ir jame
|
Atsijungęs |
| |
rugilerar | Data: Trečiadienis, 2016-06-22, 6:53 PM | Žinutė # 41 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 39
Apdovanojimai: 0
Lytis: Vyras
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Gal zinot koki sporto kluba, kur yra stalo teniso stalu ir butu galima issinuomoti raketes? Labai aktuali ir stalo teniso rakeciu kaina, pagal tai ir planuoju rinktis savo tolimesnio sporto vieta. Beje, jei butu lauke, butu dar tobuliau, juk vasara!
Paskutinį kartą redaguota rugilerar - Trečiadienis, 2016-06-22, 6:55 PM |
Atsijungęs |
| |
tetute987 | Data: Penktadienis, 2019-08-09, 1:37 PM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 146
Lytis: Vyras
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| As kasmet pora kartu turedavau bileteni del nugaros skausmo. Na neapsakomo bjaurumo tas skausmas, net viena koja nesivaldydavo. Skaiciau ir klausinejausi, ir visi patvirtino, jo pagrindinis dalykas yra nugaros raumenu stiprinimas. Ivairiausiu pratimu duodavo, bet neprisiversdavau daryti vos tik kiek pageredavo. Bet kai jau net paeiti, ne tik pasedeti nebegalejau, pasakiau sau STOP, reikia prisiziureti, nes vaistais pilnavercio gyvenimo nesusikursiu. Pradejau lankyti alfasteps programa https://alfasteps.com/patarimo-kategorija/nugaros-skausmas/ oi kaip sunkiai is pradziu, kai nesportavusi neaisku kiek metu. Bet su laiku ipratau ir net dabar atostogu metu truksta to. Tad tikrai pritariu, jog sportas ne tik grazesne figura duoda, bet ir geresne savijauta
|
Atsijungęs |
| |
darbinis091 | Data: Penktadienis, 2021-09-10, 7:40 AM | Žinutė # 43 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Naujokas
Žinutės: 2
Sukaupta jau