Vitaminai VAIKAMS
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 3:36 PM | Žinutė # 211 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) camelijoje tai nežinau net ar akcija,pirkau ir viskas Aš euro vaistinėje, 30 tablečių su medaus kortele 18Lt o 90 apie 45 atrodo, tai didelę prigriebiau visai žiemai užteks
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 3:39 PM | Žinutė # 212 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) jokiu stebuklu jie mums nedaro,manau uzteks vitamino C ir zuvu tauku. na aišku jei nepadeda neverta mėtyti pinigų,gal esmė ne vitaminuose, o tiesiog silpnas imunitetas va mūsų vienam krikštasūniui irgi niekas nepadeda
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 3:44 PM | Žinutė # 213 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na aišku jei nepadeda neverta mėtyti pinigų,gal esmė ne vitaminuose, o tiesiog silpnas imunitetas va mūsų vienam krikštasūniui irgi niekas nepadeda Gal jau isaugome ir sia ziema nebesirgsime
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 4:57 PM | Žinutė # 214 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Aš euro vaistinėje, 30 tablečių su medaus kortele 18Lt o 90 apie 45 atrodo, tai didelę prigriebiau visai žiemai užteks liuks liuks aš 17lt sumokėjau už 30 tablečių žodžiu nėra brangūs,bet gal kažkiek imunitetą sustiprinsim,vaistinėje irgi sakė geras jei sergate,imunitetui gerai db sakiau reiks paduoti kurį laiką
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 8:03 PM | Žinutė # 215 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) odžiu nėra brangūs,bet gal kažkiek imunitetą sustiprinsim,vaistinėje irgi sakė geras jei sergate,imunitetui gerai liuks db sakiau reiks paduoti kurį laiką liuks nėra tikrai nėra o imunitetuo labai geri mes jau kelintą sezoną vartojam, o be jie dantukus saugo, kažkokia ten medžiaga yra kuri apsaugo emalį
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 9:03 PM | Žinutė # 216 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o imunitetuo labai geri liuks mes jau kelintą sezoną vartojam, o be jie dantukus saugo, kažkokia ten medžiaga yra kuri apsaugo emalį liuks liuks aga skaičiau,informaciniame lapuke apie tai tai va išmėginsime kaip sakoma,blogiau nebus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 9:04 PM | Žinutė # 217 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aga skaičiau,informaciniame lapuke apie tai liuks tai va išmėginsime kaip sakoma,blogiau nebus gerai mirkt aišku nebus
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 9:07 PM | Žinutė # 218 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aišku nebus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 3:26 PM | Žinutė # 219 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Šiandien nupirkau tokius vitaminus, nebūčiau pirkusi,bet kadangi vieną perki,kita dėžutė nemokamai tai paimiau. :liuks: http://www.vaistine.lt/Pub....76524_1
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 6:03 PM | Žinutė # 220 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Šiandien nupirkau tokius vitaminus, nebūčiau pirkusi,bet kadangi vieną perki,kita dėžutė nemokamai tai paimiau. liuks liuks o kokie cia vitaminai kurioje vaistineje yra gal krikstasuniams reiketu paimti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 6:48 PM | Žinutė # 221 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kokie cia vitaminai kurioje vaistineje yra gal krikstasuniams reiketu paimti
Gintarinėje vaistinėje, vieną perki,kitas nemokamai
|
Atsijungęs |
| |
forum | Data: Antradienis, 2012-09-25, 2:22 PM | Žinutė # 222 |
[ ( LT) ]
Grupė: Removed
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| As jau trecia sezona duodu savo vaikam Preventan Junijor, gal sutapimas ar kazkas, bet jau dvi ziemos nesirgo, tikiuosi ir siai ziemai pades. Dar preventanas yra zalias, nuo gerkles, superinis, du kartus reikia tik suciulpt ir labai gerai padeda, as pati ji naudojau, man labai patiko. Bet ten skaiciau, kad galima ir vaikam nuo 3 metu, tik, kad ten toks silpnai metinis, tai gal vaikuciam neskanus bus.
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-09-25, 2:38 PM | Žinutė # 223 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (forum) As jau trecia sezona duodu savo vaikam Preventan Junijor, gal sutapimas ar kazkas, bet jau dvi ziemos nesirgo, tikiuosi ir siai ziemai pades. Dar preventanas yra zalias, nuo gerkles, superinis, du kartus reikia tik suciulpt ir labai gerai padeda, as pati ji naudojau, man labai patiko. Bet ten skaiciau, kad galima ir vaikam nuo 3 metu, tik, kad ten toks silpnai metinis, tai gal vaikuciam neskanus bus. mes irgi tik už perventan Junior Quote (Romeniukas) Gintarinėje vaistinėje, vieną perki,kitas nemokamai liuks žiūrėjau šaindien tuos vitaminus, man sudėtis nelabai patiko nors daug tablečių ir kai dvi pakuotes duoda, bet kažkaip nelabai paimiau ir krikštasūniams dar Preventan junior
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-09-25, 3:02 PM | Žinutė # 224 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (forum) As jau trecia sezona duodu savo vaikam Preventan Junijor, gal sutapimas ar kazkas, bet jau dvi ziemos nesirgo, tikiuosi ir siai ziemai pades. mes taip pat pradėjom jį gerti kol kas tik žiūrėsim kaip bus,po vienos dozės pirksiu būtinai kitą ,patinka jie man kažkodėl
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-09-25, 3:27 PM | Žinutė # 225 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) žiūrėsim kaip bus,po vienos dozės pirksiu būtinai kitą ,patinka jie man kažkodėl sypsausi gerai žinok kinderiui irgi labai patinka, as tai kai akcijoje dalyvavau gavau pakuote preventan suaugusiems visą dėžutę
|
Atsijungęs |
| |