Vaikų "perliukai" kalboje
|
|
idit | Data: Penktadienis, 2010-01-22, 1:01 PM | Žinutė # 91 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) mazoji su teciu dviese namie...aisku tetis prie kompo nemato ka vaikas daro, o ji en...kartu persirengineja rubelius...tetis jai sako kiek gali cia persirenginet...o ji atsako o kiek gali cia aiskint as juk mergaite kiek noriu tiek rengiuos 10 va taip su tom moteriskutem nuveziau zyguti pas kuminus<nes reik i darba,o jis serga>.ir sakau:as zyguti i darba eisiu o tu pabuk,ryt atvaziusiu ir pasimsiu.jis tyli.as vel jam sakau:tu pagalvok o as vaziuoju...jau einu pro duris o jis ir sako:tu padirbk ir atvaziuok o as pagalvosiu... po kurio laiko skambina ir sako vaikas praso lauke sviesa uzdegt nes mamyte neras kur jis yra,net maudytis neina nes tuoj tuoj mamyte padirbs ir atvaziuos jo paimt.tada jam sakau per telefona :tu eik maudytis,pavalgyk,pazaisk ir kai pamiegosi nakti atvaziuosiu.. o zygis:tai ko tu iskart negalejai taip pasakyt?ko cia slept?as gi vyrukas ohoho... gryzta broliai is darzelio ir neranda zygio.jiem sakau kad gavo komandiruote ir klausiu ar gerai kad jo nera,ar noretu be jo gyvent.o jie: nu butu neblogai taip as antra diena jo neturet ,bet seip tai ka jie veiks bet to kudikio
|
Atsijungęs |
| |
Norvile | Data: Penktadienis, 2010-01-22, 1:08 PM | Žinutė # 92 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 812
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| paskaitai ir linksmiau gyvent daros
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-01-30, 1:21 PM | Žinutė # 93 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| buvom vakar pas draugę ligoninėje, nuėjome aplankyti, o jos palatos kaimynė gulėjo su prijungta aparatūra, kur girdisi vaiko širdelė, Domsius taip pasižiūrėjo ir sako ooo matai koks jos pilvas, kažin kiek ji vaikų turės, nuėjo paižiūrėti į monitorių ir klausia mūsų, o ir aš toks mažas buvau, kaip koks obuoliukas, bet ne.....aš negalėjau toks būti aš iš kart didelis buvau ir kalbėt ir vaikščiot mokejau . paskui žiūrim ieško kažko palatoj, draugė sako ko tu ieškai?, o jis tavo vaiko, jug sakei kad jis labai judrus, tai sakau gal kur pasislepė kad aš niekur jo nematau ( nes jis girdėjo, kai skambinau draugei tai daktaras sakė, kad kai darė ekoshopą tai vaikas labai judrus , o jis suprato kad jau pagimdė )
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Šeštadienis, 2010-01-30, 11:15 PM | Žinutė # 94 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jis labai judrus, tai sakau gal kur pasislepė kad aš niekur jo nematau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Norvile | Data: Pirmadienis, 2010-02-01, 6:43 AM | Žinutė # 95 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 812
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oi nuotaika nuo ryto vakar su savo panelyte vaikstom po parduotuves...as sau renkuosi rubus ,mazoji sau...pasieme pedkelnes priejo prie konsultantes ir sako"kaip manai man tiks?"konsultante ziuri i ja juokiasi sako ne netiks...tai manoji pakabino tas pedkelnes ir sako konsultantei"o gal galit atnest kad man tiktu"
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-02-01, 8:44 AM | Žinutė # 96 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Norvile) vakar su savo panelyte vaikstom po parduotuves...as sau renkuosi rubus ,mazoji sau...pasieme pedkelnes priejo prie konsultantes ir sako"kaip manai man tiks?"konsultante ziuri i ja juokiasi sako ne netiks...tai manoji pakabino tas pedkelnes ir sako konsultantei"o gal galit atnest kad man tiktu" labai sauni jaunoji pirkeja gerai kad drasi,nebijo klaust
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-02-01, 10:03 AM | Žinutė # 97 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| zygis sako:mama as esu supykes,nes tu manes visai nebeklausai...
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2010-06-27, 5:53 PM | Žinutė # 98 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kol nepamiršau ką ką tik mažoji pasakė,skubu užrašyti Aš: pasiimk valgyk bananą. Dukra: aš nenoriu,aš nevalgau bananų,aš ne beždžionė! Kiek anksčiau labai buvo "įsikandusi" tokį žodelį -subinė Dukra: subinė...subinėėė...subinėėėėėė Aš: dukryte fui kaip tu negražiai kalbi. Dukra: subinytė,subinytė. Aš: vistiek negražiai kalbi Dukra: nu juk aš gražiai pasakiau-subinytė. Va taip ir pasikalbam karts nuo karto
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2010-06-27, 5:56 PM | Žinutė # 99 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai tegu ji pasistengia Tai ką mamyt,kada kibsit į sūnaus noro įgyvendinimą Oi tie vaikai prisimąsto
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-06-27, 9:18 PM | Žinutė # 100 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Aš: pasiimk valgyk bananą. Dukra: aš nenoriu,aš nevalgau bananų,aš ne beždžionė!
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-06-28, 9:54 AM | Žinutė # 101 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| su seneliu augustis nuvaziavo i fermas.viena karve i ji isiziurejo ir pradejo arintis link jo.o jis:tu i mane neziurek!negasdink,nes as zinau apie tave viska,tuoj susirasiu www.karve.lt
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2010-06-28, 4:40 PM | Žinutė # 102 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| maniske ir pavaro.viena kart atvaziavo draugai.nuvare i macdonalda nupirko milkshake.ji sedi ir sako kur mano.as sakau nueik i parduotuve ir nusipirk....o ji sako neturiu pinigu..pasieme tevo ir geria.atejo tevas sako kur mano milkshake.klaudija sako parduotuveje.eik ir nusipirk...kai dejo visi juoktis..o ji kaip kokia sene sedi net nemirksi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-01, 2:30 PM | Žinutė # 103 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) maniske ir pavaro.viena kart atvaziavo draugai.nuvare i macdonalda nupirko milkshake.ji sedi ir sako kur mano.as sakau nueik i parduotuve ir nusipirk....o ji sako neturiu pinigu..pasieme tevo ir geria.atejo tevas sako kur mano milkshake.klaudija sako parduotuveje.eik ir nusipirk...kai dejo visi juoktis..o ji kaip kokia sene sedi net nemirksi Nu geras eik ir nusipirks teisingai Quote (idit) su seneliu augustis nuvaziavo i fermas.viena karve i ji isiziurejo ir pradejo arintis link jo.o jis:tu i mane neziurek!negasdink,nes as zinau apie tave viska,tuoj susirasiu www.karve.lt tai iš kur jis čia tą tinklapį ištraukė nu sugalvok man tu taip
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-01, 3:37 PM | Žinutė # 104 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) tai iš kur jis čia tą tinklapį ištraukė nu sugalvok man tu taip tai va kad jis su kompu tai pykstasi,bet pasak jo tai taip sako per televizoriu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-01, 5:12 PM | Žinutė # 105 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) tai va kad jis su kompu tai pykstasi,bet pasak jo tai taip sako per televizoriu nu geras
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |