Ratų, žmogaus voro, simpsonų ir kitų animac.veikėjų fanai
|
|
Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 7:17 PM | Žinutė # 196 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kainos kokios buvo prieš šventes nepatinka , bet va šiandien mačiau tai ir kainas dvigubai mažesnė juokas visi nori uždirbti,prieš šventes geras pirkimas tai ir kainos užlenktos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 7:19 PM | Žinutė # 197 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) visi nori uždirbti,prieš šventes geras pirkimas tai ir kainos užlenktos juokas aga bet sakau iš dalies manau tikrai gerai, kad į tokius indelius deda daržoves, manau tie vaikai kurie nevalgo daržovių pamatę ratus ar simsonus tikrai užsimano
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 7:27 PM | Žinutė # 198 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet sakau iš dalies manau tikrai gerai, kad į tokius indelius deda daržoves, manau tie vaikai kurie nevalgo daržovių pamatę ratus ar simsonus tikrai užsimano liuks nu jo čia tiesos tikrai yra
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 7:34 PM | Žinutė # 199 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu jo čia tiesos tikrai yra gerai draugės berniukas niekaip nevalgo pieniškos driubytės , o jug taip sveika vaikams, tai nupirkau makaronų kai ėjau į svečius tai dabar prašo ir prašo mamos pieniškos Makvyno sriubytės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 8:01 PM | Žinutė # 200 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai dabar prašo ir prašo mamos pieniškos Makvyno sriubytės juokas juokas juokas juokas oi geras kaip paveikia vaikus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 8:06 PM | Žinutė # 201 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) oi geras kaip paveikia vaikus sypsausi tikrai paveikia manau vyresnių tai nebelabai, bet mažesnius tai pats tas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 8:06 PM | Žinutė # 202 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikrai paveikia manau vyresnių tai nebelabai, bet mažesnius tai pats tas Maniškių tai jau neveikia
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 8:12 PM | Žinutė # 203 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Maniškių tai jau neveikia juokas mūsiškio, tai nereikia dėl ko veikti jai kas patinka paprašo tai nuperkam negi gaila kad ir va yra ratų vitaminai sudėtis tokia kaip ir tedžio firmos, tai va nupirkom krikštasūniui, oj koks patenkintas saviškiui tai su žmogum voru nupirkom
|
Atsijungęs |
| |
dru-gelis | Data: Penktadienis, 2012-02-10, 11:29 AM | Žinutė # 204 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 100
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mūsų vaikiukas dar nėra "pamišęs" gerbėjas, bet turim dukterėčia, pas kuria viskas iš BARBIE, tikrai VISKAS!!!! jie gyvena Anglijoje ir kai atvažiavo pas senelius į LT tai močiutė turėjo nupirkti indelius, nes kitaip vaikas nevalgė tris dienas, patalynė ir buvo nupirkta, nes nemiegojo dovanos irgi turi būti tik su barbėmis, kitaip ne dovana... na mums iš dalies gerai, žinome ką jai dovanoti bet kaip bus toliau..
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-02-10, 12:49 PM | Žinutė # 205 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dru-gelis) Mūsų vaikiukas dar nėra "pamišęs" gerbėjas, bet turim dukterėčia, pas kuria viskas iš BARBIE, tikrai VISKAS!!!! gerai gerai jie gyvena Anglijoje ir kai atvažiavo pas senelius į LT tai močiutė turėjo nupirkti indelius, nes kitaip vaikas nevalgė tris dienas, patalynė ir buvo nupirkta, nes nemiegojo nepatinka dovanos irgi turi būti tik su barbėmis, kitaip ne dovana... na mums iš dalies gerai, žinome ką jai dovanoti juokas juokas bet kaip bus toliau.. na čia jau baisu kai nevalgo iš paprastų indų arba jei nemiega, siaubas, na jug kiekvienam vaikui patinka koks nors herojus, bet čia jau kaip liga
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2012-02-10, 12:53 PM | Žinutė # 206 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dru-gelis) bet kaip bus toliau.. a toliau paprastai tik GUCI ar Armani na bet visa tai isaugama
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-02-10, 1:14 PM | Žinutė # 207 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) a toliau paprastai juokas tik GUCI juokas ar Armani juokas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2012-02-11, 11:51 AM | Žinutė # 208 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dru-gelis) Mūsų vaikiukas dar nėra "pamišęs" gerbėjas, bet turim dukterėčia, pas kuria viskas iš BARBIE, tikrai VISKAS!!!! gerai gerai jie gyvena Anglijoje ir kai atvažiavo pas senelius į LT tai močiutė turėjo nupirkti indelius, nes kitaip vaikas nevalgė tris dienas, patalynė ir buvo nupirkta, nes nemiegojo nepatinka dovanos irgi turi būti tik su barbėmis, kitaip ne dovana... na mums iš dalies gerai, žinome ką jai dovanoti juokas juokas bet kaip bus toliau.. oho čia jau rimta liga tos barbės
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-05-01, 10:12 PM | Žinutė # 209 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labai smagūs žurnaliukai susideda visas miestelis
smagus padėkliukas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-05-01, 10:19 PM | Žinutė # 210 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Labai smagūs žurnaliukai susideda visas miestelis Tikrai smagūs,turime,bet eina sau tokių yra smulkių detalių,kad ten pinceto reikia Puse miestelio pastatį ir toliau pastrigo
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |