Vaikučių mėgstamiausi užsiėmimai
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 1:16 PM | Žinutė # 406 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) gražu, o tu pabandyk jam pačiam duoti, nesvarbu kad bus ne toks dailus bet vaikui kiek džiaugsmo bus, kad jis vienas padarė Ligtai aš jam neduodu,jis pyksta kai jam neišeina ir prašo manęs pagalbos,kartu darome ir jam smagu Pagaliukus pats klijavo,drugelius tai pat,labai kruopštus vaikas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 1:22 PM | Žinutė # 407 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ligtai aš jam neduodu,jis pyksta kai jam neišeina ir prašo manęs pagalbos,kartu darome ir jam smagu gerai Pagaliukus pats klijavo,drugelius tai pat,labai kruopštus vaikas liuks ne tu ne taip supratai sakau kad vaikui smagiausias darbelis jo darytas, nesvarbu kad šleivas kreivas, svarbu kad pats darė tokie jau tie vaikai, pamenu kai kinderis mokėsi piešti, tai būdavo neišeina, tai aš jam parodau ant kito lapo, tada jis ima ir bando ir kaipavyksta, ir visai nesvarbu, kad ir linijos ne lygios ar kas nepavyko, bet vaikas labai tuo džiaugiasi ir manau daugelis taip, nes dabar dirbu su vaikais, tai matau, ir pyksta kiti kad neišeina, bet va parrodau, sakau dabar bandyk pats, tai kaip džiaugiasi kai išeina
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-05-01, 9:46 PM | Žinutė # 408 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kinderis išmoko dirbti su karštais klijais, tai šiuos medelius suklijavo vienas, tik gipsą padėjau išmaišyti
o čia su mamos pagalba , nes saldainiai sunkiai laikėsi
ir dar 2 o čia jam sakė pats mieliausias
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-05-01, 9:47 PM | Žinutė # 409 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu va koks šaunuolis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-05-01, 9:50 PM | Žinutė # 410 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o čia dekoravo kiaušinius vėlykų dekoracijai, net mokyklon nešė kad pamokintų draugus
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-05-01, 9:53 PM | Žinutė # 411 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o čia dekoravo kiaušinius vėlykų dekoracijai, net mokyklon nešė kad pamokintų draugus juokas iš ko čia darė?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-05-01, 10:05 PM | Žinutė # 412 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) u va koks šaunuolis sypsausi gerai liuks na kai užeina jam tai tokių grožių pridaro
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-05-01, 10:06 PM | Žinutė # 413 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) iš ko čia darė? o čia paprasti tokie kiaušiniai plasmasiniai būna, ir parnešiau iš darbo visokių burbuliukų tai va su karštais klijais lipdė
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-03, 8:03 PM | Žinutė # 414 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Krepšinis valdo Bandysim krepšininku pramušti Jau bėgdamas gerai varinėjasi kamuolį viena ranka, labai patinka su kamuoliu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-03, 9:53 PM | Žinutė # 415 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Krepšinis valdo liuks liuks liuks Bandysim krepšininku pramušti juokas liuks Jau bėgdamas gerai varinėjasi kamuolį viena ranka, labai patinka su kamuoliu liuks liuks šaunu , manau bėgant su 2 rankom nelabai ir pavarynės patinka su kamuoliu vaikams labai , kam spardyt kam mėtyt, kinderis irgi mokykloj sakė gerai mėto, bet va krepšinis sako tik šeip patinka, o va futbolas tai žiauriai patinka pas mus yra 2 krepšinio būreliai mieste, bet va ima tik ganėtinai aukštus vaikus, sako paklausiausi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-05-23, 10:01 PM | Žinutė # 416 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Futbolas valdo
Po įtemptų varžybų
Po tarpmokyklinio 1-2 klasių varžybų
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-05-23, 10:03 PM | Žinutė # 417 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Šaunuolis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-24, 10:58 PM | Žinutė # 418 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Šaunuolis liuks liuks liuks ačiukas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-05-25, 9:36 AM | Žinutė # 419 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nu va koks žaidėjas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-27, 3:16 PM | Žinutė # 420 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Per dailės būrelį buvo užduotis nupiešti 2 darbelius, viename turėjo būti pavaizduota kaip galima padėti žmonėms galima buvo naudoti tik pieštukus ir flomasterius , o kitas graži ir baisi rudens diena su akvarele buvo atrinkti darbeliai parodai, kinderio abu darbeliai pakliuvo į parodą tik kinderis sakė gaila kad nebuvau pasiemęs guašo , nes jam nepatinka piešti akvarele
|
Atsijungęs |
| |