Vaikučių mėgstamiausi užsiėmimai
|
|
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2009-12-26, 10:58 PM | Žinutė # 61 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| šeip tai pradėjome delioti puzles 3D man tai kažkoks košmaras visos blizga, keičiasi o kinderis jau gana normaliai sudelioja
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
lile | Data: Sekmadienis, 2009-12-27, 12:07 PM | Žinutė # 62 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 450
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o maniškiai tai piešia ipač sunelis piešia ir piešia jau kalnas piešinukupas mus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2009-12-28, 0:41 AM | Žinutė # 63 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (lile) sunelis piešia tai dailininkas bus, kaip ir maniškis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2009-12-29, 3:43 PM | Žinutė # 64 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| gavom iš draugės dovanų kalėdų proga šį žaidimą, tai visai nieko
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Šeštadienis, 2010-01-02, 7:00 PM | Žinutė # 65 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5896
Apdovanojimai: 22
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mano vaikas labai mėgsta loginius žaidimus Mašinytėmis žaidžia tik tada kai gerokai įgrista visi loginiai žaidimai
El.parduotuve www.sdgsventems.lt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-01-05, 9:41 PM | Žinutė # 66 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pradėjo bigboksint, ar kaip ten vadinasi o be to kadangi tėtis jam kartą padainavo "džiaugsmingų kalėdų" angliškai, tai jis mokėsi kol išmoko priedainį angliškai , arba kai mes kalbam tarpusavį rusuškai, kad vaikas nesuprastų, tai jis irgi prašosi kad pamokintume, tai pasako minia zavut, ja tibia liubliu ir t.t. o labiausiai tai nustebino, kad žiūredamas madagaskaro filmuką išmoko dainuoti tą dainą a like to mmuvit muvit, tai parduotuvėj uždainavo o kitas vaikas klausia kokia tu čia kalba dainuoji ir labai patinka kulversčius daryt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-21, 7:48 PM | Žinutė # 67 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pradėjo jungti įvairius piešinius, na tie kur su skaičiukais yra, kadangi pažįsta sakčius iki 50, tai vedžioja ir vedžioja ir spalvint mėgsta, kus parašyta m-mėlyna, r- raudona it t.t
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-01-22, 10:00 AM | Žinutė # 68 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| maniškis tai dabar labiausiai žaidžia su dėdėmis kareiviukais tik atsikelia ir davai ku dėde ir dėlioja šaudo paskui juos nu berniukas ne lėlės rūpi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-01-22, 10:15 AM | Žinutė # 69 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) maniškis tai dabar labiausiai žaidžia su dėdėmis kareiviukais tik atsikelia ir davai ku dėde ir dėlioja šaudo paskui juos nu berniukas ne lėlės rūpi juokas juokas oj atsimenu pas mus buvo maišiukas su kareiveliais,pradžioje gražiai žaide paskui prasidjo metymai,rankiodavau iš po lovų,tai dabar net nežinau kur jie dingo po biški nusimetė. reiketų gal nupirkti koki rinkinuka gal vel gražiai žaistų. tai gerai kad ne lelės rupi
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-02-28, 9:57 PM | Žinutė # 70 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) maniškis tai dabar labiausiai žaidžia su dėdėmis kareiviukais tik atsikelia ir davai ku dėde ir dėlioja šaudo paskui juos nu berniukas ne lėlės rūpi maniškiui irgi patinka dėdės kareiviai pilną dėžė pas jį ir draugė iš Vokietijos metalinių parvežė , tai kai ateina draugai pasidalina kareiviukus ir kareivių mašinas, ten kažkaip ir kareivines galima pasistatyti ir žaidžia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-01, 1:12 PM | Žinutė # 71 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nustebau, kad taip gražiai piešia su vandeniniais dažais
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-11, 1:53 AM | Žinutė # 72 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke,labai gražus tavo berniuko piešinys
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-07-30, 11:25 AM | Žinutė # 73 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dabar išmoko mūsų berniukai iš kėdžių ir adijaliukų pasistatyti palapinę pasistato aišku mama truputi padeda,tada susineša mašinas,knygutes pieštukus itr ten gražiai žaidžia iki pirmo susipykimo šiaip labai jiems ten lunksma,kokią valandą namie būna ramu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-07-30, 2:30 PM | Žinutė # 74 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dabar išmoko mūsų berniukai iš kėdžių ir adijaliukų pasistatyti palapinę _liuks_ pasistato aišku mama truputi padeda,tada susineša mašinas,knygutes pieštukus itr ten gražiai žaidžia iki pirmo susipykimo juokas šiaip labai jiems ten lunksma,kokią valandą namie būna ramu 10 labai gerai turi vaikučiai užsijėmimą maniškis paskutiniu metu nepaleidžia mašinėlių iš rankų,kur ena dedasi į savo tašiuką ir nešasi visur kartu namuose išsijema iš tašės išsidelioja visas na ir žaidžia važinėja visur
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-07-30, 3:52 PM | Žinutė # 75 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labai gerai turi vaikučiai užsijėmimą maniškis paskutiniu metu nepaleidžia mašinėlių iš rankų,kur ena dedasi į savo tašiuką ir nešasi visur kartu namuose išsijema iš tašės išsidelioja visas na ir žaidžia važinėja visur Na taip ,gerai,kad susiranda užsiemimo,na kai du broliai tai randa ką veikti Mašinos ir pas mus iki šiol pagrindinis užsiemimas,susistato visas mašinas į vieną eilę,pakelia kilimą,gaunasi toks kalnelis ir paleidžia po vieną mašiną kaip nuo kalnelio na bet patys susimasto žaidimų
|
Atsijungęs |
| |