Šeštadienis, 2024-11-30, 11:42 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Forum moderator: Laurituke, Romeniukas  
Vaikučių mėgstamiausi užsiėmimai
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-11-15, 2:40 PM | Žinutė # 106

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
O mūsiškiai kol kas žaidžia su pleistation kol atsibos juokas bet ir aš truputi prisėdu su dovydu palenktiniauti juokas

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-11-15, 4:38 PM | Žinutė # 107

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Mniškiai dar labai mėgsta žaisti kortomis,mat močiutė išmokino žaisti durniaus juokas Sakaunieko gudriau negalėjote išmokinti kaip žaisti kortomis juokas Na dar magnetinėmis šaškėmis žaidžia su močiute,nes aš nemoku

Atsijungęs
NorvileData: Antradienis, 2010-11-16, 7:06 AM | Žinutė # 108

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 812
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
maniskei puzles i trasa eina _liuks_
Atsijungęs
iditData: Antradienis, 2010-11-16, 8:16 AM | Žinutė # 109

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
seip vis vaikiam dar vis judejimas pirmauja,bet vakarai jau trumpi ir lauke nebeiseina pabut tai vis dazniau lekia prie kompiuterio,na o kad ji tikslingai isnaudot tai leidziu per SKYPE su mano sese susirasinet<jai liepiau kad neleistu kad jie darytu klaidu ta prasme jei parase su klaida tai turi istaisyt>taip jie greiciau mokinas skityt ir rasyt.na o Zygis prie kompiuterio sedi ir ji jau sunkiau nuo jo atplest<taigi su tuo vaiku jau reik ir pasibart>
Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-11-16, 10:31 AM | Žinutė # 110

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Norvile)
maniskei puzles i trasa eina _liuks_

Šaunu _liuks_

Quote (idit)
seip vis vaikiam dar vis judejimas pirmauja,bet vakarai jau trumpi ir lauke nebeiseina pabut tai vis dazniau lekia prie kompiuterio,na o kad ji tikslingai isnaudot tai leidziu per SKYPE su mano sese susirasinettaip jie greiciau mokinas skityt ir rasyt.na o Zygis prie kompiuterio sedi ir ji jau sunkiau nuo jo atplest

Daug dabar vaikų labai traukia prie technikos prie kompiuterio,kompiuterinių žaidimų,nemanau,kad tai labai jau blogai jei tai su saiku _liuks_ Kartais vaikui įdomiau prie kompiuterio mokintis raideles skaičiukus nei prie knygutės ar popieriaus lapo, svarbu mokinasi,o kaip nelabai svarbu. 10

Atsijungęs
iditData: Antradienis, 2010-11-16, 11:09 AM | Žinutė # 111

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Daug dabar vaikų labai traukia prie technikos prie kompiuterio,kompiuterinių žaidimų,nemanau,kad tai labai jau blogai jei tai su saiku Kartais vaikui įdomiau prie kompiuterio mokintis raideles skaičiukus nei prie knygutės ar popieriaus lapo, svarbu mokinasi,o kaip nelabai svarbu.

na jei labai bus ribojamas kompiuteris tai vaikas bus atsilikes nuo bendraamziu,neras bendros kalbos,o tai jau bus zalinga.na o akys jei yra silpnos tai nepades ir visokie ribojimai.
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-11-16, 12:33 PM | Žinutė # 112

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
na jei labai bus ribojamas kompiuteris tai vaikas bus atsilikes nuo bendraamziu,neras bendros kalbos,o tai jau bus zalinga.na o akys jei yra silpnos tai nepades ir visokie ribojimai.

tikrai taip _liuks_ , na maniškis pasėdi pažaidžia ir viskas, kažkaip neužsikalbliuoja juokas juokas juokas , o va pažįstų vieną mamytę, kuri kad nereiktų užsiimti su vaikais pasodina prie kompo ir taip beveik visą dieną , dabar kažkokį žaidimą su fūromis parsiuntė tėtukas, tai truputį pažaidžia ir viskas miela miela
o kas liečia akytes tai taip, jei jau silpnos tai kompas dar labiau susilpnins galvoju
o va kas liečia bendravimą, tai man kaip tik atrodo, kad jei vaikas daug laiko praleidžia prie kompo na virtualioje realybėje, tai kaip tik manau neras bendros kalbos su bendraamžiais, nemokės prie jų prieiti ir pan, nebus manau tų įgūdžių.
nors šiuo laiku nuo naujų technologijų neatsiliksi, reikia ir su kompu vaikus mokyti bet su saiku _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-11-16, 12:35 PM | Žinutė # 113

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Norvile)
maniskei puzles i trasa eina

aga dabar labai smulkias delioja, tik kad nėra labai didelio puzlių pasirinkimo pas mus, visos tos pačios

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-11-16, 3:50 PM | Žinutė # 114

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (idit)

Mes ko kas gražiai susitariame,jei labai nori leidžiame trumpam prie kompo,pažaidžia kokį pusvalandį ir viskas,be pykčių nueina nuo kompo. akytės gerai mato nenusilpusios _liuks_ _liuks_ Labai daug valgo morkų,sako kad būtų mano akytės geros _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-11-16, 3:53 PM | Žinutė # 115

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
o kas liečia akytes tai taip, jei jau silpnos tai kompas dar labiau susilpnins galvoju
o va kas liečia bendravimą, tai man kaip tik atrodo, kad jei vaikas daug laiko praleidžia prie kompo na virtualioje realybėje, tai kaip tik manau neras bendros kalbos su bendraamžiais, nemokės prie jų prieiti ir pan, nebus manau tų įgūdžių.
nors šiuo laiku nuo naujų technologijų neatsiliksi, reikia ir su kompu vaikus mokyti bet su saiku _liuks_

Kaip tik tarkim didesnis berniukas kuris nemoka naudotis kompiuteriu bus labiau atstumtas,nes tarkim kiti bendraus apie naujus kokius žaidimus,dalinsis įspūdžiais,o tas kuris to nesupranta nepritaps prie vaikų, bet savaime aišku pritaps prie kitų vaikų rato,kurie nesidomi technika ir kompiuteriais,o domisi tarkim sportu ir kita veikla _liuks_ :_liuks_:

Bet manau šiuolaikiniai vaikai kas antras domisi technika ir kompiuteriais,toks jau mūsų technikos laikas ir nieko čia nepadarysi Kartais vyresnis vaikai geriau tegul pažaidžia su kompiuteriu negu šlaistytusi gatvėse ir darytų visokias nesamones,kas dabar labai dažna liudna

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-11-16, 4:14 PM | Žinutė # 116

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Kaip tik tarkim didesnis berniukas kuris nemoka naudotis kompiuteriu bus labiau atstumtas

tai mes nešnekam apie vyresnius, o apie 5-6 metukų arba jaunesnius, kai jau 10 ar vyresni tai taip, bet argi susitikę5 ar 6kieme šneka apie kompiuterius ar žaidims, jiems dar rūpi visai kiti dalykai juokas :juokas: juokas
Quote (Romeniukas)
tarkim didesnis berniukas kuris nemoka naudotis kompiuteriu bus labiau atstumtas,nes tarkim kiti bendraus apie naujus kokius žaidimus,dalinsis įspūdžiais,o tas kuris to nesupranta nepritaps prie vaikų,

ir aš kaip suprantu diskutuojam ne apie naudojimą, o apie pernelyg daug laiko , kuris yra praleidžiamas žaidžiant kompiuterinius žaidimus, jei vaikas mokosi su kompu tai tegu mokosi, bet kad labai abejoju kad sėdi ir mokosi, o garantuoju kad žaidžia juokas :juokas:
o kraupiausia kai sakykim koks trečiokas ar ketvirtokas, vietoj veiklos po pamokų sakykim būrelio renkasi kompiuterį ir mirksta jame visą vakarą ir dažniausiai parėję puola ne prie pamokų o prie žaidimų

Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2010-11-16, 4:20 PM
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-11-16, 4:21 PM | Žinutė # 117

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Kartais vyresnis vaikai geriau tegul pažaidžia su kompiuteriu negu šlaistytusi gatvėse ir darytų visokias nesamones,kas dabar labai dažna

na ir internetinėje erdvėje visokių nesąmonių galima pridaryti paskui ik spėk pinigus kišti juokas juokas juokas o va vyresniems manau jau merginos turėtų rūpėti o ne kompas

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-11-16, 7:11 PM | Žinutė # 118

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Aš kol kas rami dėl tokių problemų miela miela Ir būtų gerai ateityje puikiai sutarti kas liečia kompiuterį

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-11-17, 8:01 PM | Žinutė # 119

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na va šiandien pagal knygutę, kurioje rodoma kaip piešti žaibą makvyną ir jo draugus piešėme, kinderio darbelis miela

Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Trečiadienis, 2010-11-17, 8:02 PM
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-11-19, 2:43 PM | Žinutė # 120

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na va dar vienas vakarykštis makvynas _liuks_ anwei

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2024