Kokius šampūnus, balzamus ir kt. priemones naudojate?
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-19, 10:52 AM | Žinutė # 136 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ypac kaukes,balzamai,tonikai.nes nei vienas netiko,o plaukai kaip arklio uodega Na gal tau netiko,asmeniškai man tarkim Loreal balzamas tai nerealus ir plaukai tikrai ne kaip arklio uodega
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-19, 12:37 PM | Žinutė # 137 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ypac kaukes,balzamai,tonikai.nes nei vienas netiko,o plaukai kaip arklio uodega na L'oreal šampūnas nelabai , o kaukė plaukams Syoss man ir šampūnas ir balzamas o va mannuo lietuviško šampūno plaukai kaip stagarai , o va veido kosmetika lietuviška pritariu, kad pati geriausia
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-19, 1:09 PM | Žinutė # 138 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nenaudoju lietuviškos produkcijos tai nieko gero ar blogo negaliu pasakyti Naudojame tai kas mūms tinka asmeniškai geriausiai,o ne kas draugei ar kaimynei tinka Kažkam negeras šampūnas,o kažkam labai geras,kol nepabandai negali žinoti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-19, 3:08 PM | Žinutė # 139 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Naudojame tai kas mūms tinka asmeniškai geriausiai,o ne kas draugei ar kaimynei tinka Kažkam negeras šampūnas,o kažkam labai geras,kol nepabandai negali žinoti bet kiek reikia išbandyti tų šampūnų kl atrandi kuris tau tinka tai nusipergi galvodama na šitas tikrai manau tiks o pasirodo nė velnio tai tada keliauja pas kokią draugę su ta mintim kad jei galbūt tiks ir t.t. o mano brangiausiajam tai pats geriausias šampūnas Nivea vyrams, buvo nusirkęs Elvital, tai pabandė oj ne sako geriau neeksperimentuosiu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-19, 3:45 PM | Žinutė # 140 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o mano brangiausiajam tai pats geriausias šampūnas Nivea vyrams, buvo nusirkęs Elvital, tai pabandė oj ne sako geriau neeksperimentuosiu Maniškis šiuo metu tai pat naudoja Nivea vyrams skirtą,bet sako,kad pleiskanų atsirado
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-19, 6:30 PM | Žinutė # 141 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nivea vyrams skirtą,bet sako,kad pleiskanų atsirado manajam nuo heden sauder buvo atsiradę
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-10-19, 8:41 PM | Žinutė # 142 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o va mannuo lietuviško šampūno plaukai kaip stagarai Nuadoju va dabar kaip tik lietuviškus produktus ir tikrai drąsiai 100 proc galiu užgarantuoti,kad mano plaukai visiškai nestagarai,o purūs,švelnūs,ir malonūs liesti
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-19, 9:02 PM | Žinutė # 143 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Nuadoju va dabar kaip tik lietuviškus produktus ir tikrai drąsiai 100 proc galiu užgarantuoti,kad mano plaukai visiškai nestagarai,o purūs,švelnūs,ir malonūs liesti Nesitiki,bet butinai reikės išmėginti,tarkim Margarita Kaip tik baigiasi šampūnas,reikės pagalvoti ir gal nepirksiu Loreal,o lietuvšką šampūną pamėginsiu Betjei bus stagarai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-19, 9:46 PM | Žinutė # 144 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Nuadoju va dabar kaip tik lietuviškus produktus ir tikrai drąsiai 100 proc galiu užgarantuoti,kad mano plaukai visiškai nestagarai,o purūs,švelnūs,ir malonūs liesti na tikiu, aš esu bandžius margaritą man netiko paskui dar kažkokį lietuvišką bandžiau irgi netiko , išsiplauku galvą o plaukai tokie kaip susivėlę , bet manau kad kai kam tinka , na jau minėjau kad pavyzdžiui kremas, tonikas ir pienelis margaritos man yra nepakeičiami tikrai , o va šampūnas netiko
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 10:19 AM | Žinutė # 145 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Radau puslapiuką profesionalių plaukų priežiūros priemonių.Gal kam pravers Čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 9:36 PM | Žinutė # 146 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Šampūnas ir jo priedai: ko reikia tau? Renkantis šampūną ypač svarbu žinoti, kokių būtent priedų tavo plaukams reikia. Medus ar taukmedžio sviestas, beržų pumpurų ekstraktas ar kviečių proteinai? Kiekvienas jų savaip rūpinasi plaukų grožiu, svarbiausia – kuris iš jų labiausiai tinka tau? • Mėlynių ekstraktas – drėkina plaukus ir palaiko juose drėgmę ilgą laiką, suteikia elastingumo. • Beržų pumpurų ekstraktas – vitamino A, C ir mikroelementų šaltinis, stimuliuoja plaukų augimą, suteikia blizgesio. • Saulėgrąžų ekstraktas – jame gausu vitamino E ir amino rūgščių, sukuria apsauginę plėvelę, saugo dažytus plaukus nuo išblukimo, padeda ilgiau išlaikyti ryškesnę spalvą. • Medaus ekstraktas – vitaminų C, PP, B 2, B 6 šaltinis, saugo nuo lūžinėjimo, suteikia elastingumo. • Aviečių ekstraktas – turi vitamino C, B ir mineralinių druskų. • Kviečių proteinai – atstato sausų ir pažeistų plaukų struktūrą, pagerina plaukų šaknų aprūpinimą krauju, maitina. • Betainas – natūralus drėkiklis, nuostabiai tinka jautria odą turintiems žmonėms. • Žaliojo obuolio ekstraktas – stiprina plaukų struktūrą. • Ievos žievės ir dilgėlių ekstraktas – švelniai valo galvos odą, panaikina niežėjimą, normalizuoja odos ląstelių funkciją, stabdo pleiskanų atsiradimą. • Taukmedžio sviestas – mažina epidermio sausumą ir jautrumą, maitina, ramina ir atnaujina odą. • Glicerinas – efektyviai drėkina galvos odą. • Alavijų ekstraktas – drėkina odą, pritraukia drėgmę.
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Šeštadienis, 2010-10-23, 1:48 AM | Žinutė # 147 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) o lietuvšką šampūną pamėginsiu Betjei bus stagarai Quote (snieguoliuke) o va šampūnas netiko Nežinau,gal jei naudočiau vien tik šampūną ,tada gal plaukai būtų stagarai,bet aš kartu naudoju ir balzamą (šiuo atveju Margaritos produktus) tai mano plaukai tikrai neblogai jaučiasi
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Šeštadienis, 2010-10-23, 1:49 AM | Žinutė # 148 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Radau puslapiuką profesionalių plaukų priežiūros priemonių.Gal kam pravers Ačiū manau tikrai pravers
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-27, 9:14 AM | Žinutė # 149 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Nuadoju va dabar kaip tik lietuviškus produktus ir tikrai drąsiai 100 proc galiu užgarantuoti,kad mano plaukai visiškai nestagarai,o purūs,švelnūs,ir malonūs liesti Nusipirkau MARGARITA šampūną ir balzamą ir kol kas visai esu patenkinta Plaukai tikrai švelnūs,lengvai šukuojami ir nešiaudiniai Tinka kasdienai,dažytiems plaukas ir apsaugo nuo džiovinimo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-27, 11:12 AM | Žinutė # 150 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nusipirkau MARGARITA šampūną ir balzamą ir kol kas visai esu patenkinta Plaukai tikrai švelnūs,lengvai šukuojami ir nešiaudiniai Tinka kasdienai,dažytiems plaukas ir apsaugo nuo džiovinimo džiugu kad tinka
|
Atsijungęs |
| |