Šukuosenos
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 2:13 PM | Žinutė # 151 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) deje,mano plaukai nėra tiesūs,aš jos tiesinu,bet nedaug... o mano banguojasi bet tau gražiai atrodo , o kaip iš priekio , su kirpčiukais ar be nėra už ką
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 2:17 PM | Žinutė # 152 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kaip iš priekio , su kirpčiukais ar be be,šį syki atsiauginusi esu...iš priekio kaip kare,ilgesnis priekis nei galas,neskaitant tos ilgos kaip sakau bizės ... Tų ilgų plaukų biški užkrenta į prieki,bet aš juos vis stumiu atgal...neturiu foto iš priekio kad butu normaliai...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 2:20 PM | Žinutė # 153 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) be,šį syki atsiauginusi esu...iš priekio kaip kare,ilgesnis priekis nei galas,neskaitant tos ilgos kaip sakau bizės ... Tų ilgų plaukų biški užkrenta į prieki,bet aš juos vis stumiu atgal...neturiu foto iš priekio kad butu normaliai... įsivaizduoju
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 2:24 PM | Žinutė # 154 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) čia iš priekio bet paskui ištrinsiu...nera kad normaliai matytusi gražiai , o tu tuos ilgus susipini į kasytes ką vyras sakė patiko
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 2:28 PM | Žinutė # 155 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vakar buvau susipynus tai tokios plonos kasytės buvo,o galas visas trumpas,pačiai kažkaip keista..šiaip mano plaukai labai stori....bet tos kasytės tokios plonos smagu,kaip apsikirpau net lengviau ant galvos pasidarė .. o vyrui patiko,tik galvojo išpradžių kad visa gala nusikirpau nes po paltuku nesimatė kai pas jį į darba nuėjau pasirodyt...kiek supratau nebūtu norėjęs kad visą ilgį nusikirpčiau... O dabar planuoju tą bizę auginti kuo ilgesne,tik aišku nevisai jau tokią ilgą..
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 6:45 PM | Žinutė # 156 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| zuika, labai gražus ir įdomus karė
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 8:43 PM | Žinutė # 157 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) o vyrui patiko,tik galvojo išpradžių kad visa gala nusikirpau nes po paltuku nesimatė kai pas jį į darba nuėjau pasirodyt...kiek supratau nebūtu norėjęs kad visą ilgį nusikirpčiau... O dabar planuoju tą bizę auginti kuo ilgesne,tik aišku nevisai jau tokią ilgą.. na va kaip faina
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 8:44 PM | Žinutė # 158 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukai o ką tavo vyras sakė dėl kirpimo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 8:52 PM | Žinutė # 159 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Romeniukai o ką tavo vyras sakė dėl kirpimo Vadina dabar mane MOMO Čia tipo panašus kirpimas kaip EMO, tai vadina mano momo Visai patiko Jau noriu karė kirpčiukai jau nebepatinka Reikia man kas savaitę keisti šukuoseną,nes greitai atsibosta
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 8:54 PM | Žinutė # 160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vadina dabar mane MOMO Čia tipo panašus kirpimas kaip EMO, tai vadina mano momo Visai patiko Jau noriu karė kirpčiukai jau nebepatinka Reikia man kas savaitę keisti šukuoseną,nes greitai atsibosta :juokas: , na jo kirpčiukus reikia prižiūrėti aš eisiu irgi į kirpyklą jau praėjo porą mėn , tai net nežinau ką darysiu
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2010-10-22, 8:58 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 8:59 PM | Žinutė # 161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) , na jo kirpčiukus reikia prižiūrėti aš eisiu irgi į kiryklą jau praėjo porą mėn , tai net nežinau ką darysiu Ne dėl priežiūros,mano oda kai riebi tai nuo kaktos riebaluojasi kirpčiukai,kekvieną dieną tada reikia plauti galvą Tai dėl to ir nebenoriu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 9:03 PM | Žinutė # 162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ne dėl priežiūros,mano oda kai riebi tai nuo kaktos riebaluojasi kirpčiukai,kekvieną dieną tada reikia plauti galvą Tai dėl to ir nebenoriu na tai nelabai gerai kad plauni kiekvieną dieną, tada naudok kiekvienai dienai skirtus šampūnas gal nesirebaluos , o tai kam tadakirpaisi, jei žinojai kad tai darosi , jug buvai su kirpčiukais
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 9:13 PM | Žinutė # 163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tai nelabai gerai kad plauni kiekvieną dieną, tada naudok kiekvienai dienai skirtus šampūnas gal nesirebaluos , o tai kam tadakirpaisi, jei žinojai kad tai darosi , jug buvai su kirpčiukais Vasarą stengdavausi būti be kirpčiukų,nuo naudojamų priemonių nebūna riebi oda,bet jei kirpčiuka itada kakta riebaluojasi Darydamasi kirpčiukus net nepagalvojau,apie kaktos riebalavimasi Pamiršau ir ne tas matomai buvo galvoje Baigiasi šampūnas tai nežinau kokį reikės nusipirkti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 9:22 PM | Žinutė # 164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vasarą stengdavausi būti be kirpčiukų,nuo naudojamų priemonių nebūna riebi oda,bet jei kirpčiuka itada kakta riebaluojasi Darydamasi kirpčiukus net nepagalvojau,apie kaktos riebalavimasi Pamiršau ir ne tas matomai buvo galvoje tai vėl naudok priemones ir nebus problemų o jei galvą plauni kas dieną, tai ir džiovini su džiovintuvu kasdien , tai naudok kasdienai tinkamą šampūną
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 9:26 PM | Žinutė # 165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai vėl naudok priemones ir nebus problemų o jei galvą plauni kas dieną, tai ir džiovini su džiovintuvu kasdien , tai naudok kasdienai tinkamą šampūną Naudoju kekvieną dieną priemones riebiai odai, bet nuo kipčiukų kakta vistiek susiriebaluoja,automatiškai ir plaukai. Po nusikirpimo dar nenaudojau džiovintuvo Tai jaučiu ir pirksiu kasdienai tinkantį šampūną
|
Atsijungęs |
| |