Dažai plaukams
|
|
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-01-08, 9:50 PM | Žinutė # 61 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai čia kaip visada,draugei tiko ir patiko,o pačiai netiko Viską reikia išbandyti pačiai,nes jei draugei tiko,dar nereiškia,kad ir tau tiks tikrai taip, kol neišbandysi tol nežinosi , man jie labai patiko ir tiko
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:25 PM | Žinutė # 62 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dabar nusidažiau su Garnier visai nieko,nieko įspudingo,bet ir nieko blogo,plaukai gražiai blizga,bet blizga labiau jaučiu nui fluido kurį naudoju ne kiek nuo dažų
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:40 PM | Žinutė # 63 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš vėl naudosiu SYOOS
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:41 PM | Žinutė # 64 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Aš vėl naudosiu SYOOS _liuks_ _liuks_ Kaip tik buvo jiems nuolaida,norėjau pirkti,bet kažkaip apsigalvojau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:47 PM | Žinutė # 65 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip tik buvo jiems nuolaida,norėjau pirkti,bet kažkaip apsigalvojau aga aš jau nusipirkau bet man 3 dėžučių reikia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:50 PM | Žinutė # 66 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga aš jau nusipirkau bet man 3 dėžučių reikia Nu šakės man vienos užtenka Tai pas tave plaukai labai stori,dabar jau ir ilgi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:53 PM | Žinutė # 67 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu šakės man vienos užtenka Tai pas tave plaukai labai stori,dabar jau ir ilgi aga ilgi bent jau taip sako man tai ant vetos jie stovi, tai draugė juokiasikai eglute pina pina 3 kasytes sako tavo viena kasytė kaip mano visi plaukai tai ir reikia nemažai, bet ką padarysi reikia tai reikia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:57 PM | Žinutė # 68 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga ilgi bent jau taip sako juokas juokas man tai ant vetos jie stovi, tai draugė juokiasikai eglute pina pina 3 kasytes sako tavo viena kasytė kaip mano visi plaukai juokas juokas juokas tai ir reikia nemažai, bet ką padarysi reikia tai reikia juokas juokas Tai pas mane jaučiu ir visi plaukai kaip tavo viena kasytė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 8:58 PM | Žinutė # 69 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai pas mane jaučiu ir visi plaukai kaip tavo viena kasytė na ką jau turiu tai ir plaukus ir nagus iš mamos paveldėjau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 9:27 PM | Žinutė # 70 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) juokas juokas juokas na ką jau turiu tai ir plaukus ir nagus iš mamos paveldėjau _liuks_ _liuks_ Tau pasisekė,aš nei plaukų nei nagų Tik gerą medžiagų apykaitą, lieknumą
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 9:46 PM | Žinutė # 71 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tau pasisekė,aš nei plaukų nei nagų Tik gerą medžiagų apykaitą, lieknumą na man su lieknumu nelabai pasisekė bet jį galima koreguoti bet va dievulis dar ir subinytės ir krūtinės nepagailėjo tai visumoj esu patenkinta
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 9:49 PM | Žinutė # 72 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na man su lieknumu nelabai pasisekė bet jį galima koreguoti juokas juokas bet va dievulis dar ir subinytės ir krūtinės nepagailėjo juokas juokas tai visumoj esu patenkinta juokas juokas _liuks_ Svarbu ne per daug nepagailėjo Nukripome eilinį kartą nuo temos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 9:53 PM | Žinutė # 73 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na tai va grįžtame prie plaukų dažų, sakė l'oreal nauji kažkokie pasirodė bet kaina kosminė
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 9:57 PM | Žinutė # 74 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tai va grįžtame prie plaukų dažų, sakė l'oreal nauji kažkokie pasirodė bet kaina kosminė Viskas iš Loral kosminėmis kainomis,bent jau dauguma
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-13, 9:59 PM | Žinutė # 75 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Viskas iš Loral kosminėmis kainomis,bent jau dauguma bet geros prekės
|
Atsijungęs |
| |