Antuano dieta....
|
|
Kristalija | Data: Pirmadienis, 2010-01-25, 10:25 AM | Žinutė # 31 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pabaisa, prisijungei prie musu?
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-01-25, 10:31 AM | Žinutė # 32 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) na kolkas puiku,bent jau man Šaunuolė Quote (Kristalija) Pabaisa, prisijungei prie musu? pamiršau o ir pusryčius nemenkus sukirtau ....
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Pirmadienis, 2010-01-25, 10:35 AM | Žinutė # 33 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) amiršau 10 o ir pusryčius nemenkus sukirtau nu va tai dar ne velu,prisijunk rytoj
|
Atsijungęs |
| |
Norvile | Data: Pirmadienis, 2010-01-25, 11:41 AM | Žinutė # 34 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 812
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aha nuo siandien dieta...bet kai pasakau kad dietos laikyiuos tai kaip valgyt noriu dar tik 3 puodelius arbatos isgeriau ir vandens
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Pirmadienis, 2010-01-25, 1:10 PM | Žinutė # 35 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Norvile, jo visad taip buna kai pasakai kai laikaisi dazniausiai ir nesiseka,bet reik stengtis,nes prisigyrem cia kad laikomes tai neapvilkime saves ir kitu katik suvalgiau 3pomidorus,geriu arbatike
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-01-25, 2:08 PM | Žinutė # 36 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš laikausi irgi bet blogiausia kad mano svarstyklės sugedusios vat čia tai bėda suvalgiau du pomidorus ir arbatos geriu jau antrą puodą didelį
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-01-26, 10:11 AM | Žinutė # 37 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) bas rytas mergaites mua mua mua na kaip sekasi,man visai puikiai,va geriu arbatyte jau 3puodeli,sakes kiek as jos daug isgeriu juokas juokas juokas spek lakstyt i wc,is po vakar jauciuos kaip ant sparnu taip lengvai sok sok sok sok sok siandien kiausinukai,isiviriau 5,neuzilgo eisiu 1suvalgyt,pietums liks 2 ir vakarienei 2 _liuks_ labas.labas aš einu į parduotuvę pieno arbatikei mane irgi ji varo į tuoletą gerai eik tu sau tik spėk eiti šnd soti dienikė kiaušiniai bus liuks aš irgi gerai jaučiuosi nuotaika gera
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Norvile | Data: Antradienis, 2010-01-26, 10:21 AM | Žinutė # 38 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 812
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o jetau kaip man sunkiai sekas vakar istveriau...siandien jau nemazai vandens ir arbatos isgeriau dabar kiausini verduos
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-01-26, 1:48 PM | Žinutė # 39 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Norvile) o jetau kaip man sunkiai sekas vakar istveriau...siandien jau nemazai vandens ir arbatos isgeriau dabar kiausini verduos liudna laikykis jatau mes su tavim Quote (Kristalija) aha bet gerai kaip _liuks_ _liuks_ _liuks_ skrandis idubes is karto _liuks_ ne kaip seniau kaip nescia ,isiputes 12 _pikt_ _pikt_ _pikt_ _pikt_ jo savijauta puiki geriu arbatike dabar kiaušinius du suvalgiau ir obuolį dar valgiau tikrai skrandis taip fainai
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Antradienis, 2010-01-26, 1:50 PM | Žinutė # 40 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo savijauta puiki geriu arbatike dabar _liuks_ kiaušinius du suvalgiau ir obuolį dar valgiau _liuks_ tikrai skrandis taip fainai miela sok saunuole as jau 3kaiusinius suvalgiau,2tuos pasiliksiu vakarui,nes kai manasis valgo vakariene as labiausiai noriu valgyt tai sukimsiu juos abu ir jauciu busiu soti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-01-26, 3:30 PM | Žinutė # 41 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) saunuole _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ as jau 3kaiusinius suvalgiau,2tuos pasiliksiu vakarui,nes kai manasis valgo vakariene as labiausiai noriu valgyt _pikt_ _pikt_ _pikt_ tai sukimsiu juos abu ir jauciu busiu soti juokas tai vat kai šale valgo labiausiai nervas ima
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 9:54 AM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas mergelikes jauciuosi kaip ant sparnu,dar nesisveriau,sversiuosi dietos pabagoje,bet manau jau kilas kazkur nukrito nes iskart lengviau,dabar verdu vistienos file imeciau krapiuku,lauro lapiuku,pipiriuku,bus dar toks atsigerti kaip sultinukas,o dabar geriu arbatike kaip jums mielosios?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 11:51 AM | Žinutė # 43 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) abas rytas mergelikes jauciuosi kaip ant sparnu,dar nesisveriau,sversiuosi dietos pabagoje,bet manau jau kilas kazkur nukrito nes iskart lengviau,dabar verdu vistienos file _liuks_ imeciau krapiuku,lauro lapiuku,pipiriuku,bus dar toks atsigerti kaip sultinukas,o dabar geriu arbatike _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ kaip jums mielosios? miela eik tu savijauta puiki jaučiuosi paplonėjusi tikrai,dar šnd prasidėjo mano dienos dar pilvukas išsipūtes o kai jos baigsis visai gerai bus matysis rezultatai išgėriau acto pasidariau arbačikės eisiu gerti išsiviriau vištienos file su krapais,pipirais ir lauro lapu nu skaniai gavosi šnd gera diena mėsa valgom jau biški užvalgiau tai taip skaniai
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 11:53 AM | Žinutė # 44 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) gera diena mėsa valgom jau biški užvalgiau tai taip skaniai aha ir as jau valgiau sakes kad skanu,ir ziauriai sotu ka ryt zadi pienisko valgyt?as mastau ar varske ar geriua kefyra,man kefyras sociau kazkaip
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 12:02 PM | Žinutė # 45 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) ka ryt zadi pienisko valgyt?as mastau ar varske ar geriua kefyra,man kefyras sociau kazkaip 10 jau nusipirkau kefyro ir juodos duonos
|
Atsijungęs |
| |