Pokalbiai apie svorį, įvairias dietas
|
|
Valedy | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 11:22 AM | Žinutė # 241 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ir kaip sekasi laikytis dietų Aš laikausi visai normaliai,maniau palūšiu,kad po 18 val nebevalgau,nes visgi visi baliukai,tūsiukai vyskta vakarais,bet žinokit manęs nė kiek netraukia nei alkoholis nei jokie maistai ,kuo labai džiaugiuosi Užsibrėžiau tikslą iki kitos vasaros bent 10 kg nusikratyt ir aš tą pasieksiu,nors ir lėtais žingsniukais eisiu,bet užtikrintai ,o ir smagu,kad vyras mane labai palaiko tai man dar didesnis paskatinimas atsisakyti savo įprastų saldumynų dozių,ar užkandžiavimų
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 11:25 AM | Žinutė # 242 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Užsibrėžiau tikslą iki kitos vasaros bent 10 kg nusikratyt ir aš tą pasieksiu,nors ir lėtais žingsniukais eisiu,bet užtikrintai ,o ir smagu,kad vyras mane labai palaiko tai man dar didesnis paskatinimas atsisakyti savo įprastų saldumynų dozių,ar užkandžiavimų miela nu va kaip smagu girdėti kai jau pradedi matai kad neblogai sekasi tai nesunku ir laikytis man sekasi irgi gerai pratimai ryte nuo šešių nebevalgau dar vakarais palakstydavome bet db remontai pas mus tai nelabai lieka laiko na bet neb ogai ir taip yra vienas kelnias jau nešiau siaurintis ir šeip ant daug rūbų jau pastebiu pokyčius
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 9:46 PM | Žinutė # 243 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ir šeip ant daug rūbų jau pastebiu pokyčius Čia pats fainiausias efektas,kai rūbai ima "platėti" na man dar kol kas nieko siaurinti nereikia,bet vistiek džiaugiuosi,kad vyras pastebi jog kažkiek esu aplieknėjusi,nors ir po mm iš visur ir tas kelia nuotaiką ir viską kitką....pvz niekad į pliažus neidavau,o šiand sugalvojom nuvažiuot pasilepint,kol vaikai kas sau (mokykla,darželis),mmmmmmm smagumėlis
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 0:13 AM | Žinutė # 244 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) na man dar kol kas nieko siaurinti nereikia,bet vistiek džiaugiuosi,kad vyras pastebi jog kažkiek esu aplieknėjusi,nors ir po mm iš visur ir tas kelia nuotaiką ir viską kitką....pvz niekad į pliažus neidavau,o šiand sugalvojom nuvažiuot pasilepint,kol vaikai kas sau (mokykla,darželis),mmmmmmm smagumėlis na va kaip smagu o kai šalia esantis pastebi tai laaabai gerai man taip malonu kai mane pagiria kad užpakaliukas sumažėjo maniškis taip sako Na ką laikomės ir toliau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 10:44 AM | Žinutė # 245 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) man taip malonu kai mane pagiria kad užpakaliukas sumažėjo Kažin kuriai putlesnei tas nepatiktų ,man irgi labai malonu girdėti,kad vyras sako,jog čiut čiut siaurėju Quote (Laurituke) Na ką laikomės ir toliau laikomės laikomės,nes iki kitos vasaros norėsiu eit į bendrą pliažą ,ko dabar sau to neleidžiu,tik į kopas įlindus galiu saulės vonias priiminėti
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 2:36 PM | Žinutė # 246 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jum gerai,matosi,pas mane svarstykles rodo 3 kg maziau,bet i 38 dydi niekaip neilendu ,va visa diena nieko nenoriu valgyt,bet vakare turiu sukirst kokia lekste koses,na ir saldumynai mano siplnybe
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 4:23 PM | Žinutė # 247 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Kažin kuriai putlesnei tas nepatiktų 10 ,man irgi labai malonu girdėti,kad vyras sako,jog čiut čiut siaurėju na kažin jaučiu visoms patiktų Quote (Valedy) laikomės laikomės,nes iki kitos vasaros norėsiu eit į bendrą pliažą ,ko dabar sau to neleidžiu,tik į kopas įlindus galiu saulės vonias priiminėti sėkmės Quote (idit) jum gerai,matosi,pas mane svarstykles rodo 3 kg maziau,bet i 38 dydi niekaip neilendu ,va visa diena nieko nenoriu valgyt,bet vakare turiu sukirst kokia lekste koses,na ir saldumynai mano siplnybe na va tas būna daug kam kad dieną gali visai nevalgyti,o vakare jau atsidaro šaldytuvas
|
Atsijungęs |
| |