NAUJAS PIRKINYS
|
|
rugi@gele | Data: Pirmadienis, 2013-05-13, 9:24 AM | Žinutė # 121 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) kombiai super vasara
gal ir nieko, bet aš tokių nemegstu manęs niekas neišvytų taip į miestą apsirengus.Bet čia skonio reikalas, tinka tau Romeniuk svarbu gerai jautiesi.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2013-05-13, 9:52 AM | Žinutė # 122 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, labai psl išsitampė,didelės foto į vieną eilę sudėjai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2013-05-13, 9:53 AM | Žinutė # 123 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) gal ir nieko, bet aš tokių nemegstu manęs niekas neišvytų taip į miestą apsirengus.Bet čia skonio reikalas, tinka tau Romeniuk būtent taip ir man bet yra kam tinka tikrai ir nešioti gali,manęs taip neaprenktų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2013-05-13, 10:00 AM | Žinutė # 124 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) gal ir nieko, bet aš tokių nemegstu manęs niekas neišvytų taip į miestą apsirengus.Bet čia skonio reikalas, tinka tau Romeniuk svarbu gerai jautiesi.
zinok man tai pat niekada tokie nepatiko, esu sakiusi su tokiu jau tikrai neiseiciau i miesta, bet kai apsirengiau pakeiciau savo nuomone, jautiesi labai gerai, eini kaip nuoga, nei karsta nei aptemta, zodziu labai liuks kai karsta, patinka man dabar tokie kombiai aciu
Quote (Laurituke) Romeniukas, labai psl išsitampė,didelės foto į vieną eilę sudėjai
ligtai pataisiau
Quote (Laurituke) būtent taip ir man bet yra kam tinka tikrai ir nešioti gali,manęs taip neaprenktų
skonio reikalas, man tai grazu visai aisku dar keista bet einu ir liuks nes puikiai jauciuosi
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2013-05-13, 10:04 AM | Žinutė # 125 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) skonio reikalas, man tai grazu visai aisku dar keista bet einu ir liuks nes puikiai jauciuosi liuks aš ir nesiginčyje,sakau yra kam patinka ir tinka,ir gali drąsiai eiti,bet man ne
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2013-05-13, 10:04 AM | Žinutė # 126 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) ligtai pataisiau geda taip gerai db
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2013-05-13, 10:11 AM | Žinutė # 127 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš ir nesiginčyje,sakau yra kam patinka ir tinka,ir gali drąsiai eiti,bet man ne
TAI AISKU NE KEKVIENAM DRABUZIS TINKA KAS KITAM TINKA
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2013-05-13, 10:55 AM | Žinutė # 128 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Deivyduko kroksiukai, is maximos pigus bet labai fainuciai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-05-13, 2:07 PM | Žinutė # 129 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) mano nauji pirkinukai, kombiai super vasara Quote (rugi@gele) gal ir nieko, bet aš tokių nemegstu manęs niekas neišvytų taip į miestą apsirengus nebent gamtoje su jais, nes labai patogu ar jūros kokios Quote (Romeniukas) jautiesi labai gerai, eini kaip nuoga, nei karsta nei aptemta, zodziu labai liuks kai karsta, patinka man dabar tokie kombia tas margas visai nieko, toks laisvesnis ir gal tos sintetikos mažiau bet baltas tai 100 proc sintetika ir karšta su tokiu siaubas , nebent kokią šaltesnę dieną ir apsitempęs toks, oda manau visiškai nekvėpuoja permai jie buvo ant bangos kaip sako, darugtytė pamišus dėl jų kokių tik neturi, bet pas ją medvilniniai, nes buvo nusipirkus kaip tas baltas, sakė siaubas va ir praeitą savaitėle prie namų užėjom į padevėtus žiūrim prikabintą tokių kombių tik naujų tai draugytė mėlyną matavosi, tai sakė kol apsirengė visas prilipo, tai sako kas bus kai su tokiu vaikščiot reikėtų, bet kaina juokinga buvo, bet vistiek nesusigundė, sako geriau medvilniniai kad oda kvėpuotų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-05-13, 2:08 PM | Žinutė # 130 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš tai tokį kombinezoniuką turiu tik trumpą, tai labai super gamtoje kur
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-05-13, 2:09 PM | Žinutė # 131 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) bet yra kam tinka tikrai ir nešioti gali,manęs taip neaprenktų geda geda va žinok ir aš pritariu o baisiausiai kai apsirengia, o atrodo tikrai tragiškai, o vaizduoja kad labai tinka oj kiek dabar tokių vaikšto madisčių
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2013-05-13, 6:46 PM | Žinutė # 132 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| siandien teko nispirkti dar vienas basutes, nes pirkau is maxes kasdienia tokias kumiaskas, tai siaubas kaip nutryne Tai siandien nusipirkau tokias paprastutes
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2013-05-13, 6:47 PM | Žinutė # 133 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tas margas visai nieko, toks laisvesnis ir gal tos sintetikos mažiau bet baltas tai 100 proc sintetika
man ir margas fainesnis nes jis medvilninis, o tas jo sintetinis bet tikrai neaptemptas ir visai liuks kadienai jis krentantis visas ir tikrai geriau toks negu kokie dzinsai su kuriais vasara tikrai kosmaras
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Antradienis, 2013-05-14, 5:52 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2013-05-14, 5:51 PM | Žinutė # 134 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ziauriai grazi maikyte atsiusta is Anglijos nusipirkau gal pora kartu uzsidejau ir parduodu, ech mazoka ji man O tokia faina,realiai ryskiai ruzava, labvai grazi
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2013-05-15, 8:57 AM | Žinutė # 135 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) siandien teko nispirkti dar vienas basutes, nes pirkau is maxes kasdienia tokias kumiaskas, tai siaubas kaip nutryne nepatinka Tai siandien nusipirkau tokias paprastutes gerai gražios man patinka tokio tipo
Airiduko šortukai vakar nupirkom
|
Atsijungęs |
| |