Sijonas,suknelė ar kelnės?
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 9:23 AM | Žinutė # 46 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Būtent ir vėsiau juk ir aišku gražiau Savaime aišku,kad vėsiau ir gražiau,bet tik ne man nos šiuo metu namie vaikštau su džinsiniu miniaku ir visai gerai bet tik po namus
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 9:37 AM | Žinutė # 47 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nos šiuo metu namie vaikštau su džinsiniu miniaku ir visai gerai bet tik po namus Na nieko kai būsi virš 45 m tada sakysi ,"ot kokia durna buvau ,kad nevaikščiojau su suknėm ir sijonais kol jauna buvau "
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 9:59 AM | Žinutė # 48 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Na nieko kai būsi virš 45 m tada sakysi ,"ot kokia durna buvau ,kad nevaikščiojau su suknėm ir sijonais kol jauna buvau " Pala pala,gal dar po kokių metų jau pradėsiu sijonus nešioti
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 10:10 AM | Žinutė # 49 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pala pala,gal dar po kokių metų jau pradėsiu sijonus nešioti jaučiu drąsiai jau šią vasarą gali pradėti
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 10:10 AM | Žinutė # 50 |
[ ( GB) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pala pala,gal dar po kokių metų jau pradėsiu sijonus nešioti Paziurejau tavo fotoalbuma,turi grazia figura,nesi stora nei kudute kokia,tai kaip cia taip nenesioji sijonuku?Gal but esi kaip ir as istikinus,kad negrazu ir tiek,nereikia kompleksuoti,as va visai neseniai pakeiciau poziuri i ta dalyka,nusipirkau sortukus trumpus dzinsiunius ir pati emiau sau patikti ir galvoju db kodel taip kvailai mastydavau.Dabar tai planuose yra ir mini sijonukas ir siaip kokie vasariski drabuzeliai,kurie apnuogintu kojas,dingo mano tas kompleksas kazkur,o vyras koks patenkintas ne tas zodis
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 10:19 AM | Žinutė # 51 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) jaučiu drąsiai jau šią vasarą gali pradėti Na gal dar ir šią vasarą išdrysiu išeiti į miestą su sijonuku Quote (laurintare) Paziurejau tavo fotoalbuma,turi grazia figura,nesi stora nei kudute kokia,tai kaip cia taip nenesioji sijonuku?Gal but esi kaip ir as istikinus,kad negrazu ir tiek,nereikia kompleksuoti,as va visai neseniai pakeiciau poziuri i ta dalyka,nusipirkau sortukus trumpus dzinsiunius ir pati emiau sau patikti ir galvoju db kodel taip kvailai mastydavau.Dabar tai planuose yra ir mini sijonukas ir siaip kokie vasariski drabuzeliai,kurie apnuogintu kojas,dingo mano tas kompleksas kazkur,o vyras koks patenkintas ne tas zodis Na man ir vyras sakė,kad visai gražiai atrodau su sijonuku padrąsinote čia mane gal ir aš kada užsidėsiu sijonuką ar suknutę
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 10:23 AM | Žinutė # 52 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) padrąsinote čia mane gal ir aš kada užsidėsiu sijonuką ar suknutę Tikrai,nereikia kompleksuoti,reikia myleti save tokia kokia sukure DIEVULIS. Drasiau!!!!
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 10:26 AM | Žinutė # 53 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) ,o vyras koks patenkintas ne tas zodis Įsivaizduoju Quote (Romeniukas) padrąsinote čia mane gal ir aš kada užsidėsiu sijonuką ar suknutę Nuva kaip gerai,bus ir vyrui kur akis labiau paganyt Quote (laurintare) Tikrai,nereikia kompleksuoti,reikia myleti save tokia kokia sukure DIEVULIS. Drasiau!!!!
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 10:26 AM | Žinutė # 54 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) Tikrai,nereikia kompleksuoti,reikia myleti save tokia kokia sukure DIEVULIS. Drasiau!!!! Ačiū už padrąsinimą jau galėčiau ir užsidėti sijonuka reikės vakare pasipuošti sijonuku ar suknute,nusipirkau naują
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 10:32 AM | Žinutė # 55 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) jau galėčiau ir užsidėti sijonuka
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 10:40 AM | Žinutė # 56 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) reikės vakare pasipuošti sijonuku ar suknute,nusipirkau naują Nuva kaip puiku,tau šiand tik ir reikia puoštis kuo gražiau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 10:53 AM | Žinutė # 57 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Nuva kaip puiku,tau šiand tik ir reikia puoštis kuo gražiau Reikės vakare pasipuošti nauja suknute
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-29, 11:55 PM | Žinutė # 58 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| „Spausdintos“ kelnės. Šią vasarą madingos įvairių raštų ir margumų kelnės. Pastaruosius kelis metus, mūsų kelnės, džinsai buvo subtilūs ir visas dėmesys nukreiptas į viršutinę kūno dalį. Šį sezoną kelnės atgauna savo tapatybę :) . Kelnių siluetas išlieka įvairus nuo plačių iki cigaretės formos, svarbiausia- grafika, faktūra. Nebijokite kelnių su įvairiais raportais, svarbiausia jas gražiai ir skoningai suderinti.
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-29, 11:57 PM | Žinutė # 59 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Skeltukai. Jei renkatės suknelę nebijokite iškišt kojelę :) . Šią vasarą madingi gilūs skeltukai. Gražių kojų savininkės galės drąsiai rinktis ilgą vasarinę suknelę su dideliu skeltuku.
|
Atsijungęs |
| |
kamilerats | Data: Trečiadienis, 2015-01-28, 8:47 AM | Žinutė # 60 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Naujokas
Žinutės: 1
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš tai visuomet tik už sijonus, nesvarbu žiema ar vasara.. manau, kad moters visuomet turi būti moteriška, pasitikinti savimi, o ne apsileidėlė su kelnėmis. Pavyzdžiui vakar vėl leidau sau paišlaidauti ir nusipirkau melsvą sijonuką iš Sijonai internetu ir manau, kad jau ryt šausiu su juo į darbą ir į paskaitas
|
Atsijungęs |
| |