Naujas pirkinys
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-11, 0:22 AM | Žinutė # 616 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) graži _liuks_ _liuks_ ačiū Pabaisa šaunūs pirkiniai :_liuks_: piniginė labai patiko aukariukai tai pat,gerai kad priminiai aš tai pat nusipirkau paprastus auskariukus,tokius burbulus,jai ka galesiu rytoj nufotografuoti :_liuks_: man visada labai patiko balti burbuliukai ar burbulai Pabaisa va kaip tavo raudoni burbulai tai mano truputi didesni ir perlo spalvos
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Ketvirtadienis, 2010-03-11, 0:23 AM |
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-11, 0:27 AM | Žinutė # 617 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Pabaisa šaunūs pirkiniai Ačiū šiam pavasario sezonui užteks Quote (Dove@Deive) Pabaisa va kaip tavo raudoni burbulai tai mano truputi didesni ir perlo spalvos Aš tai labai noriu auskariukų su "katės akimis" jau nusižiūrėjau,daviau užsakymą draugei ..tai laukiu kada sukonstruos
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-11, 0:40 AM | Žinutė # 618 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pabaisa, pirkiniai super auskariukus tokius jau ir aš darau laaabai gražu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-11, 0:45 AM | Žinutė # 619 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Pabaisa, pirkiniai super ačiū Quote (Laurituke) auskariukus tokius jau ir aš darau laaabai gražu Oho pati moki pasidaryti smagu tada gali savo norus įgyvendinti Man čia draugės padarė,tai man pusvelčiui juos pardavė jokio biznio nepasidarė man parduodamos
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-11, 0:47 AM | Žinutė # 620 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Oho pati moki pasidaryti smagu tada gali savo norus įgyvendinti Man čia draugės padarė,tai man pusvelčiui juos pardavė jokio biznio nepasidarė man parduodamos pradėjau daryti pardavimui kelis padariau biški jau pardaviau dabar laukiu siuntos reikmenų tada įkelsiu į forumą
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-11, 0:54 AM | Žinutė # 621 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pradėjau daryti pardavimui kelis padariau biški jau pardaviau Woow kaip fainai,kad patinka tokius dalykiukus gaminti Quote (Laurituke) dabar laukiu siuntos reikmenų tada įkelsiu į forumą Oi kaip laukiam
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-11, 0:55 AM | Žinutė # 622 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pabaisa, mėgstu tokius dalykus krapštytis ir visą kitą dar mėginsiu dekupažu užsiimti kada nors labai jau noriu
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-11, 0:58 AM | Žinutė # 623 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Pabaisa, mėgstu tokius dalykus krapštytis ir visą kitą O man sunku su tokiais krapštaliukais neturiu kantrybės ,o dar kai reikia ramiai viską dėlioti...ne man Quote (Laurituke) dar mėginsiu dekupažu užsiimti Aš irgi rezgu mintį juo užsiimti,bet kol kas tik noras bet kas čia žino ,gal virs realybe
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-11, 1:00 AM | Žinutė # 624 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) bet kas čia žino ,gal virs realybe Į kelsiu daug temos apie jį pas mus bandysime kartu
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-11, 1:15 AM | Žinutė # 625 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Į kelsiu daug temos apie jį pas mus bandysime kartu Bus smagu paskaityt kaip kas daroma nuo A iki Ž ,nes kol kas man tamsus miškas dekupažas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-11, 1:19 AM | Žinutė # 626 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Bus smagu paskaityt kaip kas daroma nuo A iki Ž miela ,nes kol kas man tamsus miškas dekupažas 10 Turiu drauge tuom užsiimančia tai vat bus temų laaabai aktualių
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-03-20, 2:57 PM | Žinutė # 627 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mano nauji pirkinukai Tunika USB raktas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-03-20, 3:09 PM | Žinutė # 628 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Mano nauji pirkinukai Tunika koks grožis na šiauliuose daug grožybių yra , o pas mus nieko Quote (Laurituke) USB raktas labai geras daiktas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Šeštadienis, 2010-03-20, 7:10 PM | Žinutė # 629 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, geri pirkiniai tunika labai fainutė
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-03-21, 1:52 AM | Žinutė # 630 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) koks grožis mua mua _liuks_ _liuks_ _liuks_ na šiauliuose daug grožybių yra _liuks_ , o pas mus nieko _pikt_ _pikt_ _pikt_ ačiukas Nori sakyti panavežyje nėra gražių dalykų? Quote (snieguoliuke) labai geras daiktas jo geras labai daiktas
|
Atsijungęs |
| |