Naujas pirkinys
|
|
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-31, 9:18 PM | Žinutė # 1141 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Airidukui maikutės.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-31, 9:18 PM | Žinutė # 1142 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Nusipirkau tašę vietoj kvepalų juokas kvepalai sakiau palauks..o tašės labai reikėjo didelės,tai va dovana bus.kaip db įdomiai visos tašės po dvi,ir ta mano viduje dare viena tašė tai ta kita sakiau bus fotikui sypsausi super tašiukas man tokios patinka, ir aš jau ieškausi, bet dar nemačiau kuri labai į akis kristų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-31, 9:19 PM | Žinutė # 1143 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) iridukui maikutės. oj oj kinderis pamatė sako gaila kad tokių šiandien neradom, super maikutės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-31, 9:19 PM | Žinutė # 1144 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) super tašiukas liuks liuks man tokios patinka, ir aš jau ieškausi, bet dar nemačiau kuri labai į akis kristų geda ačiuka jo ir man tokio tipo labai patinka,nešiojau paskutiniu metu vien per petį ,įgriso juodai ir nieko netelpa,tai db bent susidėsiu viską į tokią didelę
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-31, 9:21 PM | Žinutė # 1145 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ačiuka mua jo ir man tokio tipo labai patinka,nešiojau paskutiniu metu vien per petį ,įgriso juodai ir nieko netelpa,tai db bent susidėsiu viską į tokią didelę sypsausi o aš tai žiūrinėju ir per petį sakau nusipirkčiau kokią nidedelę, bet manasis juokiasi sako tavo piniginė netips o va tokios didelės man žiauriai patinka
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-31, 9:21 PM | Žinutė # 1146 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj oj kinderis pamatė sako gaila kad tokių šiandien neradom, super maikutės liuks liuks liuks liuks ačiū aš čia pas tokią merginą užsisakinėju pas ją prekės iš UK H&M fyrmos prekės pas ją nebrangios ir kokybė nepalyginsi,čia pačioje maikutėje piešinukai,o neužlipdyti kaip kad būna.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-31, 9:21 PM | Žinutė # 1147 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o va tokios didelės man žiauriai patinka man ir
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-31, 9:25 PM | Žinutė # 1148 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ačiū mua aš čia pas tokią merginą užsisakinėju pas ją prekės iš UK H&M fyrmos prekės pas ją nebrangios liuks ir kokybė nepalyginsi,čia pačioje maikutėje piešinukai,o neužlipdyti kaip kad būna. aš igi nupirkau šiandien kinderiui komplektukus, tai matosi kokybė tikrai gera, o tie kur užklijuoti, išplauni kelis kartus ir nusitrina Quote (Laurituke) gerai man ir gerai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-31, 10:06 PM | Žinutė # 1149 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o čia didžiausias šiandienos senelių pirkinys Airidukui nupirko dviratuką,nes seną jau išaugo,tai db duoda lauke į kambarį negalima privilioti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-31, 10:07 PM | Žinutė # 1150 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš igi nupirkau šiandien kinderiui komplektukus, tai matosi kokybė tikrai gera, o tie kur užklijuoti, išplauni kelis kartus ir nusitrina nepatinka nepatinka jo jie greitai nusiplauna,o kur jau yra maikutėje pačioje piešinukas tai laikosi gerai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-31, 10:09 PM | Žinutė # 1151 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, labai grazios maikutes
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-31, 10:10 PM | Žinutė # 1152 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o čia didžiausias šiandienos senelių pirkinys Airidukui nupirko dviratuką,nes seną jau išaugo,tai db duoda lauke į kambarį negalima privilioti o koks saunus pirkinys saunuoliai seneliai pradziugino Airiduka Namie visai vaiko nebematysi
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-31, 10:13 PM | Žinutė # 1153 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Laurituke, labai grazios maikutes liuks liuks liuks ačiū. Quote (Romeniukas) o koks saunus pirkinys liuks saunuoliai seneliai pradziugino Airiduka liuks Namie visai vaiko nebematysi juokas jo seneliai pasistengė tai ir taip aš jo nematau kai išeina į lauką tai prisikviesti neįmanoma
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-31, 10:14 PM | Žinutė # 1154 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dovydo naujos basutes Patinka,kad uzdarais priekiais
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-31, 10:18 PM | Žinutė # 1155 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jo uždari priekiai liuks,nupirkom ir mes su uždarais,daug geriau
|
Atsijungęs |
| |