Naujas pirkinys
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-08-27, 2:37 PM | Žinutė # 1201 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) as ir mazylį turiu ir esu labai patenkinta liuks nereikia su niekuo dalintis visa informacija tik mano liuks tikrai taip Quote (Romeniukas) ios dienos pirkinys Deivydukui liuks liuks liuks čia jis ale elektrinis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-08-27, 2:47 PM | Žinutė # 1202 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) čia jis ale elektrinis motorinis, toks kainuoja apie 500lt tik aisku pas mus motoras neveikiantis, bet bent jau stabdziai veikia Bet kokybe superine,na ne veltui Vokieciu gamybos
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-08-27, 2:51 PM | Žinutė # 1203 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) motorinis, toks kainuoja apie 500lt tik aisku pas mus motoras neveikiantis, bet bent jau stabdziai veikia juokas Bet kokybe superine,na ne veltui Vokieciu gamybos liuks na žiūrėk kad tavo vaikinukas ir tokio nesulaužytų ir bus tada vokiška kokybė o šeip tai dailus tikrai svarbu gerai važinėtų ir nesulaužytų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-08-27, 2:53 PM | Žinutė # 1204 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na žiūrėk kad tavo vaikinukas ir tokio nesulaužytų ir bus tada vokiška kokybė o šeip tai dailus tikrai svarbu gerai važinėtų ir nesulaužytų Tai vat ir tikiuosi kad nesulauzys del to ir pirkau toki, su viltim,kad kokybe atlaikys si ta maza pasiuteli, nu jei ne tai tada sis paskutinis paspirtukas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-08-27, 2:58 PM | Žinutė # 1205 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai vat ir tikiuosi kad nesulauzys del to ir pirkau toki, su viltim,kad kokybe atlaikys si ta maza pasiuteli, nu jei ne tai tada sis paskutinis paspirtukas juokas taip sakai kad paskutinis jau kiek kartu sakei na gal atlaikys bent keletą mėnesių, vis ne taip gaila
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-08-27, 3:00 PM | Žinutė # 1206 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o aš šiandien nusipirkau dviratį nes savo seną draugei buvau paskolinus tai jei pavogė, tai negalėjau su savo vyrukais vakarais važinėtis, tai jau šiandien manau lėksim
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-08-27, 3:01 PM | Žinutė # 1207 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ruosiames rudeniui [img][/img]
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-08-27, 3:09 PM | Žinutė # 1208 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ruosiames rudeniui gražus guminukai kitam tada reikia su voru saunuolis tavo draugas, šitaip lepina tavo bernužėlius, įsivaizduok kaip lepins savo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-08-27, 3:11 PM | Žinutė # 1209 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) gražus guminukai kitam tada reikia su voru saunuolis tavo draugas, šitaip lepina tavo bernužėlius, įsivaizduok kaip lepins savo Turi Dovydas su zmogumi voru nuo praitu metu,nes buvo dar dideli
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-08-27, 3:13 PM | Žinutė # 1210 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) uri Dovydas su zmogumi voru nuo praitu metu,nes buvo dar dideli liuks
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-08-28, 10:48 AM | Žinutė # 1211 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ruosiames rudeniui gražūs
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-08-28, 4:40 PM | Žinutė # 1212 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-08-29, 4:08 PM | Žinutė # 1213 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jėėė pagaliau radom vaikišką patalynę su herojais kinderis išsirinko su kempiniuku,o krikštasūniams nupirkau vienam su Voru kitam su ratais
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-08-29, 4:11 PM | Žinutė # 1214 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Maciau pigiai galima nusipirkti patalyne per interneta kur dienos akcija, labai pigiai As galvvoju paimti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-08-29, 4:15 PM | Žinutė # 1215 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Maciau pigiai galima nusipirkti patalyne per interneta kur dienos akcija, labai pigiai liuks As galvvoju paimti gerai na gal ir pigiai nežinau, bet kažin iš kokios medžiagos ir t.t. ir aš kažkaip su tais herojais nemačiau o šeip viengule pataline berods 150-185 sumokėjau 65 bet stora, medvilninė super
|
Atsijungęs |
| |