Antradienis, 2024-12-03, 4:20 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Forum moderator: Valedy  
Naujas pirkinys
RomeniukasData: Pirmadienis, 2012-10-15, 1:27 PM | Žinutė # 1276

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Laurituke)
aš pirkau anais metais saviškiui,dar ir šiais nešiosim,ėmiau didesnius

Šaunu liuks

Quote (Laurituke)
tikrai taip jokių šlapių kojų,išėjom aną visą žiemą ir prie -25 ėjom,kojos šiltos

Tai aš nelabai ir tikiu,kad gali šlapti, nebent jei neoriginalai tai tada tikiu, bet tikrai ne originalūs, jie kokybę tikrai atitinka,bent jau man liuks

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2012-10-15, 1:28 PM | Žinutė # 1277

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Deivydui šiltos tapkytės į darželį

Atsijungęs
LauritukeData: Pirmadienis, 2012-10-15, 8:48 PM | Žinutė # 1278

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
gražios tapkytės sypsausi gerai

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2012-10-15, 8:49 PM | Žinutė # 1279

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Laurituke)
gražios tapkytės

Aga šiltutės gerai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2012-10-15, 8:52 PM | Žinutė # 1280

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Tai aš nelabai ir tikiu,kad gali šlapti, nebent jei neoriginalai tai tada tikiu, bet tikrai ne originalūs, jie kokybę tikrai atitinka,bent jau man liuks

Quote (Laurituke)
tikrai taip jokių šlapių kojų,išėjom aną visą žiemą ir prie -25 ėjom,kojos šiltos liuks liuks

na prie -25 tai tikiu kad kojos negali būti šlapios liuks liuks bet aš mačiau kai ištraukia vaikas kojas kai labai lyja ir visos kojos šlapios, per siūles sakė mamos eina, pasiskaitinėjau komentarus, tai vieni labai giria kiti peikia juokas juokas juokas na žodžiu kiek žmonių tiek nuomonių, arba reikia išbandyti liuks liuks liuks

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2012-10-15, 8:53 PM | Žinutė # 1281

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Deivydui šiltos tapkytės į darželį

gražios liuks liuks bet kiek ten tapkyčių į daržželį pas jus reikia juokas juokas ar taip greitai suplyšta geda kažkaip nuneši vienas ir visiems metams juokas juokas juokas liuks

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
LauritukeData: Antradienis, 2012-10-16, 6:51 AM | Žinutė # 1282

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (snieguoliuke)
bet aš mačiau kai ištraukia vaikas kojas kai labai lyja ir visos kojos šlapios, per siūles sakė mamos eina,

juokas juokas juokas suėmė ,o kažin su kokiais batais per lietų nebūtų šlapios kojos? juokas juokas manau tik su botais juokas juokas o šiaip bet kokie peršlaptų nuo stipraus lietaus...ką čia bekalbėti......

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2012-10-16, 9:07 AM | Žinutė # 1283

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
uokas suėmė ,o kažin su kokiais batais per lietų nebūtų šlapios kojos? juokas juokas manau tik su botais juokas juokas o šiaip bet kokie peršlaptų nuo stipraus lietaus...ką čia bekalbėti......

aš turėjau omeny pavyzdžiui šlapdriba kai būna, rašo kad visiškai neperšlampa , bet pasirodo praleidžia, aišku kai pats eini su vaiku tai žiūri kad eitu ten kur sausiau, bet kai vaikais vyresnis neprižiūrėsi, ir pavyzdžiui eidavom su keliais berniukais iki salės pernai na kokįpusę kilometro, ir nusimauna batukus ir šlapios kojinės ir patys batai, mamos sakė kad prie kulno praleidžia kažkur, kitur sakė per siūles geda nu žodžiu mes kažkaip sakau pernai dar galvojom pirkti, bet kai prisiklausėm atsiliepimų tai ir sudvejojom, nes kaina tai tikrai didelė o jei nusipirksi ir bus š... geda , nors tikiu kai oras sausas, nelyja ir nėra šlapdribos tai batai tikrai geri liuks

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2012-10-16, 3:49 PM | Žinutė # 1284

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
gražios bet kiek ten tapkyčių į daržželį pas jus reikia ar taip greitai suplyšta kažkaip nuneši vienas ir visiems metams

O jetau koks skirtumas kiek reikia, norėjau pakeisti ir viskas juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2012-10-16, 6:47 PM | Žinutė # 1285

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Šiandien iš maxės paimiau vaikinukams megstukus,nes nuolaidos. (aišku pasirinkimo nėra, kaip tik nuolaidos taip ir nėra ką pirkti) nepatinka

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2012-10-16, 6:53 PM | Žinutė # 1286

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
O jetau koks skirtumas kiek reikia, norėjau pakeisti ir viskas juokas juokas

tai aišku jokio juokas juokas juokas juokas tik kažkaip manau kad su tokiom tapkytėm nelabai nueis iki valgyklos, nebent jūs grupėje valgot mirkt o šeip manau kojytėm tikrai tikrai šilta liuks liuks liuks

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2012-10-16, 6:55 PM | Žinutė # 1287

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai aišku jokio tik kažkaip manau kad su tokiom tapkytėm nelabai nueis iki valgyklos, nebent jūs grupėje valgot o šeip manau kojytėm tikrai tikrai šilta

Grupėje valgo. labai šiltutės gerai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2012-10-16, 6:56 PM | Žinutė # 1288

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Šiandien iš maxės paimiau vaikinukams megstukus,nes nuolaidos. (aišku pasirinkimo nėra, kaip tik nuolaidos taip ir nėra ką pirkti) nepatinka

pritariu kad pasirinkimo visai nėra, dar mergaitėm kaip mergaitėm bet berniukam nepatinka nepatinka baisūs visi megztukai, kainos kosminės kad ir su ta nuolaida dar per brangu, nes visi tokie greitai išsitampantys pasirodė man, apie suaugusių megztukus net nekalbu, kai naina virš 70 juokas juokas juokas juokas juokas juokas aš tai susinervinau nuėjau į turgų ir nusipirkau sau megztuką ir kinderiui džemperį paimiau ir sumokėjau žymiai pigiau nei būčiau maksei sumokėjus juokas juokas juokas juokas kartais tikrai gerų rūbų būna bet jau taip užtaikyti reikia juokas juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2012-10-16, 6:57 PM | Žinutė # 1289

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Grupėje valgo. labai šiltutės gerai

ai tada kai niekur eiti nereikia geros, bet pas mus eidavo valgyti į valgyklą, nes grupėse valgydavo tik patys mažiausi liuks paskui į muzikos pamokas eiti į kitą aukštą, sporto salę tai tokių net neleistų nešti geda bet jei daug nevaikšto po patį darželį tai pats tas liuks

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2012-10-16, 6:59 PM | Žinutė # 1290

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
pritariu kad pasirinkimo visai nėra, dar mergaitėm kaip mergaitėm bet berniukam baisūs visi megztukai, kainos kosminės kad ir su ta nuolaida dar per brangu, nes visi tokie greitai išsitampantys pasirodė man

Jo jo pasirinkimo visai nėra ir mergaitėms tikrai yra daugiau. Na megstukai kuriuos nupirkau man gražūs,aš juos jau nužiūrėjau kol dar nuolaidų nebuvo, ir žinok manau jų kokybė yra labai nebloga, tai pat kaip ir džemperių STRADA kažkaip kaip nekeista labai gerai nešiojasi. liuks

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2024