Naujas pirkinys
|
|
Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-11-09, 9:31 PM | Žinutė # 1321 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) aga čia visas komplektas, Viskas nauja, kokybiška liuks aišku,gražu ir kas per kaina?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-11-09, 10:54 PM | Žinutė # 1322 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aišku,gražu ir kas per kaina? Oj labai pigiai aš čia gavau su 60 procentų nuolaida tik 300lt.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-11-09, 11:18 PM | Žinutė # 1323 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) aga čia visas komplektas, Viskas nauja, kokybiška liuks o čia tu ne naują pirkai ta prasme ne iš parduotuvės atrodo tikrai gražiai ir kaip nauja
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-11-09, 11:20 PM | Žinutė # 1324 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o čia tu ne naują pirkai ta prasme ne iš parduotuvės atrodo tikrai gražiai ir kaip nauja Ne iš parduotuvės,bet viskas nauja,nes leliukas nemiegojo lovytėje, tik su mamyte. man ir labai gražu, nauja ir yra
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-11-09, 11:27 PM | Žinutė # 1325 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ne iš parduotuvės,bet viskas nauja,nes leliukas nemiegojo lovytėje, tik su mamyte. man ir labai gražu, nauja ir yra liuks o tai kad nuotraukytė tai ne iš parduotuvės o matosi kad iš buto na tai aišku jei parduotuvėje ta lovytė tai aišku kad nemiegojo tikrai labai graži , tai paprašyk kad persiųstų į panevėžio parduotuvę draugė taip vėžimėlį pirko, nes buvo tik Kaune, tai persiuntė į Panevėžį
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-11-09, 11:30 PM | Žinutė # 1326 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o tai kad nuotraukytė tai ne iš parduotuvės o matosi kad iš buto na tai aišku jei parduotuvėje ta lovytė tai aišku kad nemiegojo tikrai labai graži , tai paprašyk kad persiųstų į panevėžio parduotuvę draugė taip vėžimėlį pirko, nes buvo tik Kaune, tai persiuntė į Panevėžį Tai kad lovyte bute ir yra perku iš žmonių ne iš parduotuvės. Net matosi,kad nauja nes vaikas joje nemiegojo,dėl to ir parduoda. Parduotuvėje vien tokia lovytė apie 300lt.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-11-09, 11:37 PM | Žinutė # 1327 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai kad lovyte bute ir yra juokas perku iš žmonių ne iš parduotuvės. Net matosi,kad nauja nes vaikas joje nemiegojo,dėl to ir parduoda. gerai Parduotuvėje vien tokia lovytė apie 300lt. na matai sakei iš parduotuvės ne taip supratau vadinasi draugė ieško lovytės nes lopšį turi baigia išaugti tai sakė supermamose daug yra paieškos ten
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-11-09, 11:41 PM | Žinutė # 1328 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na matai sakei iš parduotuvės ne taip supratau vadinasi draugė ieško lovytės nes lopšį turi baigia išaugti tai sakė supermamose daug yra paieškos ten Na tikrai nesakiau,kad iš parduotuvės.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-11-09, 11:43 PM | Žinutė # 1329 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na tikrai nesakiau,kad iš parduotuvės. mirkt na svarbiausiai kad tirai būtų tokia pati gera kaip nuotraukoje, nuvažiuoti pamatysi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-11-09, 11:50 PM | Žinutė # 1330 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na svarbiausiai kad tirai būtų tokia pati gera kaip nuotraukoje, nuvažiuoti pamatysi Tikiu,kad gera, koks tikslas žmogui meluoti jei atvažiavus pasimatys kaip yra iš tikrųjų. laukiu sekmadienio noriu jau pasistatyti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-11-09, 11:57 PM | Žinutė # 1331 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tikiu,kad gera, koks tikslas žmogui meluoti jei atvažiavus pasimatys kaip yra iš tikrųjų. laukiu sekmadienio noriu jau pasistatyti tai pati nevažiuosi apžiūrėt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2012-11-10, 0:01 AM | Žinutė # 1332 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai pati nevažiuosi apžiūrėt Greičiausiai kad važiuosiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2012-11-10, 8:24 PM | Žinutė # 1333 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Oj labai pigiai aš čia gavau su 60 procentų nuolaida tik 300lt. liuks nu tikrai pigiai,tai čia netu pardavinėja?ir taiko tokias nuolaidas?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2012-11-10, 9:33 PM | Žinutė # 1334 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu tikrai pigiai,tai čia netu pardavinėja?ir taiko tokias nuolaidas? Čia iš vieno forumo pirkau. Jau lovytė paimta Jau rašiau,ta prasme mergytė nenorėjo miegoti lovytėje tai ir nusprendė viską parduoti, viską pirko naują tai viskas nauja Bandžiau paskaičiuoti jei bučiau pirkusi atskirai tai būtų kokie 500-600lt išėję, o dabar pasisekė
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2012-11-10, 10:33 PM | Žinutė # 1335 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ne kai parašei jog su 60 procentų nuolaida tai sakau kaip čia yra db aišku jau viskas
|
Atsijungęs |
| |