Pirktume rogutes su atlošu
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 4:29 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pirktume rogutes,medines,tokias kaip senovines,tvirtos kad butu su atlošu. o gal žinote kur yra panevežyje tik ne plastasiniu ar ne kokios kokybes.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 4:30 PM | Žinutė # 2 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na rytoj reikes i babilona nuvažiuoti,su sese paleksim pažiureti,bet jaučiu kainos kosmines.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 8:25 PM | Žinutė # 3 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| iki parduotuvėj 60Lt. Babilone nemačiau tokių :liudna:nor šeip ir aš lėksiu iki babilono reiks akį užmest. mes tai turim plastikines, tai mums ir tokios labai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2010-01-07, 8:30 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-01-08, 9:19 AM | Žinutė # 4 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes tai turim plastikines, tai mums ir tokios labai _liuks_ _liuks_ ne plastmasines nepatinka,nenorim tokiu. drauge sake kad pirko babilono norfoi uz 30lt medines normalios rogutes su atlošu. tik jaučiu,kad nebera
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-01-08, 3:32 PM | Žinutė # 5 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ne plastmasines nepatinka,nenorim tokiu. mums tai jokio skirtumo, ar medines ar plastikinės svarbiausia kad rogutės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-01-10, 12:35 PM | Žinutė # 6 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| buvom vakar babilone ir tikra tiesa rogučių nerasta , bet po vakar matyto nutikimo senvagėje manau gyvenime nepirktume medinių rogučių kokių 6 metukų mergaitė leidosi su rogutėmis nuo kalno ir kažkaip iškrito iš rogučių o tos krisdamos dėjo jai tiesiai į veidą ir man regis virš antakio prakirto, tai mūsų kinderis kai pamatė sako gerai kad mūsų plasmasinės :miela:. P.S. manau kad medinės rogutės gerai būtų vežant vaiką į darželį, bet kadangi mes važiuojam mašina, tai mus tai ir neaktualu
|
Atsijungęs |
| |